To może zamiast koszulek, identyfikatorów i tym podobnych z avatarem zrobić tatuaże - lokalizacje sobie każdy wybierze…
Zaczyna mnie przerażać kierunek w którym zaczyna podążać ta dyskusja…
Wytworzenie matrycy z metalu jest bardziej czasochłonne od tatuażu, już nie wspominając o podgrzaniu każdej sztuki do temperatury przypalaności skóry.
Mi bardzo podoba się pomysł z takim pamiątkowym tatuażem i szczerze pisząc, to walnąłbym sobie go choćby na klacie.
Pozdrawiam.
Ale jak się już raz zrobi to tylko będzie w kociołku z żarem leżeć, podejdzie zlotowicz i pyk na czoło i następny. Tak jak z bydłem.
Nożykiem, proszę Państwa, byłoby najprościej
To już lekkie przegięcie.
Areh
DjLeo , ale każdy musiałby mieć coś innego by dało się ich rozróżnić A jak już byś raz kogoś oznaczył to już na więcej by ci się to nie przydało
Nie przeginaj, to nie Reddit
Marker by wystarczył na te 3-4 dni
Wiem z czego to motyw, na tej samej zasadzie można wrzucać inne rzeczy, które też mogą wydać się niesmaczne
Cześć,
Skaryfikejszyn modyfikejszyn? Nie polecam c;
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Mam pytanko, czy po przelaniu tej kwoty “rejestracyjnej” powinno przyjść jakieś potwierdzenie wpłynięcia wpłaty? Ofc mam na myśli od strony DB, a nie banku xd Proszę o odpowiedź na PW, by nie zginęła tutaj ^^
dostaniesz potwierdzenie następnego dnia (nie wiem jak są wysyłane, ale na pewno je dostaniesz, nie od razu, musisz troszkę poczekać ) //na pw też poszło
No nic, jutro będzie już 2 dzień xD A do końca niedzieli czas, a potem się okaże że coś nie doszło i lipton xd
Krogulec pisał że przychodzi w 24 godziny. Ale nie masz się martwić, jak nie pomyliłeś numeru konta przelew dojdzie
Potwierdzenie wysyłamy do 24 godzin od momentu wpływu opłaty na nasz rachunek. Jeżeli przelewu dokonywałeś wczoraj to potwierdzenie dostaniesz nie wcześniej niż w poniedziałek bo w weekendy banki nie pracują (tj. nie są księgowane sesje Elixiru), więc środki nie dotarły jeszcze na nasz rachunek.
Aha, ale w takim wypadku to ograniczenie do 23.59 w Niedziele mi nic nie zmieni, tak? xP