HotZlot 2013 - wątek ogólny

To może zamiast koszulek, identyfikatorów i tym podobnych z avatarem zrobić tatuaże - lokalizacje sobie każdy wybierze…

Zaczyna mnie przerażać kierunek w którym zaczyna podążać ta dyskusja…

Czisus ![-o<

Wytworzenie matrycy z metalu jest bardziej czasochłonne od tatuażu, już nie wspominając o podgrzaniu każdej sztuki do temperatury przypalaności skóry.

Mi bardzo podoba się pomysł z takim pamiątkowym tatuażem i szczerze pisząc, to walnąłbym sobie go choćby na klacie.

Pozdrawiam.

Ale jak się już raz zrobi to tylko będzie w kociołku z żarem leżeć, podejdzie zlotowicz i pyk na czoło i następny. Tak jak z bydłem.

Nożykiem, proszę Państwa, byłoby najprościej :wink:

To już lekkie przegięcie.

Areh

DjLeo , ale każdy musiałby mieć coś innego by dało się ich rozróżnić :stuck_out_tongue: A jak już byś raz kogoś oznaczył to już na więcej by ci się to nie przydało :stuck_out_tongue:

Nie przeginaj, to nie Reddit :wink:

Marker by wystarczył na te 3-4 dni :stuck_out_tongue:

Nie wiem co tam Reddit, a obrazek jest z filmu http://www.filmweb.pl/Bekarty.Wojny .

Wiem z czego to motyw, na tej samej zasadzie można wrzucać inne rzeczy, które też mogą wydać się niesmaczne :wink:

Cześć,

Skaryfikejszyn modyfikejszyn? Nie polecam c;

Z wyrazami szacunku,

Lewanxd

Mam pytanko, czy po przelaniu tej kwoty “rejestracyjnej” powinno przyjść jakieś potwierdzenie wpłynięcia wpłaty? Ofc mam na myśli od strony DB, a nie banku xd Proszę o odpowiedź na PW, by nie zginęła tutaj ^^

dostaniesz potwierdzenie następnego dnia (nie wiem jak są wysyłane, ale na pewno je dostaniesz, nie od razu, musisz troszkę poczekać :slight_smile: ) //na pw też poszło

No nic, jutro będzie już 2 dzień xD A do końca niedzieli czas, a potem się okaże że coś nie doszło i lipton xd

Krogulec pisał że przychodzi w 24 godziny. Ale nie masz się martwić, jak nie pomyliłeś numeru konta przelew dojdzie :slight_smile:

Potwierdzenie wysyłamy do 24 godzin od momentu wpływu opłaty na nasz rachunek. Jeżeli przelewu dokonywałeś wczoraj to potwierdzenie dostaniesz nie wcześniej niż w poniedziałek bo w weekendy banki nie pracują (tj. nie są księgowane sesje Elixiru), więc środki nie dotarły jeszcze na nasz rachunek.

Aha, ale w takim wypadku to ograniczenie do 23.59 w Niedziele mi nic nie zmieni, tak? xP