30.06.2013 23:59 to jest graniczny moment do którego można się rejestrować na podstawie zaproszenia. Od momentu wypełnienia formularza czekamy 3 dni na wpływ opłaty rejestracyjnej. Ponieważ rejestrowałeś się w czwartek opłata powinna wpłynąć do niedzieli. W weekendy banki jednak nie pracują więc w takich sytuacjach czekamy zawsze do kolejnego dnia roboczego.
Krogulec , ty czytasz cały ten spam w tych dwóch tematach ?
Dzięki wielkie za szybką odpowiedź ^^
Spam jak spam, ale ta dyskusja o avatarch na różnych częściach garderoby, tatuowaniu nicka na czole, lub wypalaniu żelazem naprawdę mnie rozbawiła i pomimo kompletnego bezsensu jest naprawdę świetna. :shock: :lol:
jestem pewna, że większość osób zadbałaby o dostarczenie Redakcji avatarów o właściwej rozdzielczości
Serdecznie dziękuję redakcji za wyróżnienie w postaci zaproszenia, niestety siła wyższa zadecydowała że nie będę mógł z niego skorzystać.
Może jeszcze kiedyś nadarzy się okazja by pojechać na Hol Zlot. A na razie jeszcze raz dziękuję i życzę wszystkim udanego zlotu.
Hol zlot?
Hej,
Szkoda, a już myślałem, że uda nam się poznać…
Pozdrawiam,
Dimatheus
No to teraz czekamy, modlimy się i obgryzamy paznokcie
Dla Ciebie nie bo zamęczysz biednych prelegentów
A ja mam takie pytanie, jeśli to nie jest tajemnicą można wiedzieć ile jest w puli miejsc do wylosowania?
przytulanke chcesz wepchnac
Nie, mam kilka niemęczących pytań do MS:
-
o certyfikacje (to, co Ci odpowiedzialem wczoraj na WSS),
-
o model biznesowy Cloud i agresywne pchanie firm w ten model biznesowy - BPOS/Office 365, wycięcie serwera Exchange z SBS 2012 (2012 Essentials).
Cloud - znam odpowiedź - Kasa wpływa co roku, a nie co 5 lat lub co 3 w EA
Certy to już temat rzeka…
Tak przewidują pytania do prowadzącego.
Nie żebym krakał ale wątpię czy się dowiesz - na zlot najczęściej przyjeżdżają przedstawiciele MS zajmujący się stroną “userską”. 2 lata temu był Tomek Kopacz ale to zupełnie inna liga Poza tym możesz pytać do upadłego podczas całego zlotu.
Obejrzałem galerię zamku, dobra wiadomość: parasole są “fabrycznie” zamontowane
Kurde, to potwierdzenie przelewu chyba mnie nie lubi xd Dalej nie otrzymałem, chyba że takie rzeczy bardziej pod wieczór załatwiają ^^
@silvax
Wyluzuj, ja czekam na potwierdzenie przelewu z zagranicy, cierpliwości