To zależy od prowadzącego - generalnie na pytania są raczej długie, półgodzinne przerwy i późniejszy czas (partnerzy obecni są podczas całego programu HotZlotu).
silvax , jakiś niecierpliwy
Damskie koszulki będą jak w latach ubiegłych?
Nie - Ty dostaniesz koszulkę Shakiego i będziesz miała pidżamę (piżamę?)
Oj FaUst, FaUst co z Ciebie wyrosło :)
A tam niecierpliwy xD Po prostu chce mieć taką fajną rangę na forum ^^
Shaki81 , aż sobie nagrabi
:twisted:
Czym Shaki81 miałby sobie nagrabić 8) ?
FaUst , o Ciebie mi chodziło
Wątpię, musiałaś mnie z kimś pomylić :!:
Here you go:
Jest dostępna jakaś tapeta zamku najlepiej z logiem "HotZlot"w rozdzielczości 1920x1080 bo szukałem ale takowej nie znalazłem.
Jak sobie zrobisz samemu to pewnie tak raczej niewiele Hotzlotów było na kliczkowskim zamku, a z społeczności DP Gowain robił logo.
@freyah ty sobie lepiej kombinuj koleżankę do pokoju bo jeszcze ci takiego Overa wylosują :lol:
Over się nie obrazi
Z tego co pamiętam ktoś miał ostatnio z męskiej części pokój z dziewczynami
Tylko co na to mąż?! :x
Jak mu nie będziesz o “niej” opowiadać to po avku nie zauważy
Co do Overa, to już to parę razy wspominałem na zlocie w Słupsku (2 lata temu) i później, jak to myślałem, że taka fajna laska będzie na zlocie. Niestety rzeczywistość uderzyła mnie w twarz, powaliła na ziemię i sypnęła piaskiem w oczy, kiedy okazało się, że Over to nie kobieta. Życie jest brutalne
Przeszperałam oba zlotowe tematy i kobietek znalazłam całe 2+1 potencjalna na losowanie. Ma-ło, ma-ło administracjo! Dobra, jakby któraś szukała towarzyszki do pokoju to niech się odezwie!
Chyba zostaje Ci organizacyjna ruletka, z pokojem, chyba, że wcześniej po losowaniu znajdzie się druga piękność co z Tobą zanocuje.
Z innej beczki poczytałem sobie Wasze bzdury o znakowaniu i nie oddam swojej skóry tak łatwo - to ja decyduje co na niej się znajdzie. Szkoda tylko, że drugiej łapy nie skończę, ale za to będę mógł korzystać z zamkowego SPA, za którym tęsknie od lat.
Krogulec czy główne sesje będą w teatrze czy na tej większej sali na piętrze?
Nie ukrywam, że bardzo na to liczę