HotZlot 2013 - wątek ogólny

To zależy od prowadzącego - generalnie na pytania są raczej długie, półgodzinne przerwy i późniejszy czas (partnerzy obecni są podczas całego programu HotZlotu).

silvax , jakiś niecierpliwy :stuck_out_tongue:

Damskie koszulki będą jak w latach ubiegłych?

Nie - Ty dostaniesz koszulkę Shakiego i będziesz miała pidżamę (piżamę?) :smiley:

Oj FaUst, FaUst co z Ciebie wyrosło :):slight_smile:

A tam niecierpliwy xD Po prostu chce mieć taką fajną rangę na forum ^^

Shaki81 , aż sobie nagrabi :stuck_out_tongue:

:twisted:

Czym Shaki81 miałby sobie nagrabić 8) ?

FaUst , o Ciebie mi chodziło :stuck_out_tongue:

Wątpię, musiałaś mnie z kimś pomylić :!:

Here you go:

fajnaranga.jpg

Jest dostępna jakaś tapeta zamku najlepiej z logiem "HotZlot"w rozdzielczości 1920x1080 bo szukałem ale takowej nie znalazłem.

Jak sobie zrobisz samemu to pewnie tak :slight_smile: raczej niewiele Hotzlotów było na kliczkowskim zamku, a z społeczności DP Gowain robił logo.

@freyah ty sobie lepiej kombinuj koleżankę do pokoju :stuck_out_tongue_winking_eye: bo jeszcze ci takiego Overa wylosują :lol:

Over się nie obrazi :stuck_out_tongue:

Z tego co pamiętam ktoś miał ostatnio z męskiej części pokój z dziewczynami :stuck_out_tongue:

Tylko co na to mąż?! :x :stuck_out_tongue:

Jak mu nie będziesz o “niej” opowiadać to po avku nie zauważy :stuck_out_tongue:

Co do Overa, to już to parę razy wspominałem na zlocie w Słupsku (2 lata temu) i później, jak to myślałem, że taka fajna laska będzie na zlocie. Niestety rzeczywistość uderzyła mnie w twarz, powaliła na ziemię i sypnęła piaskiem w oczy, kiedy okazało się, że Over to nie kobieta. Życie jest brutalne :slight_smile:

Przeszperałam oba zlotowe tematy i kobietek znalazłam całe 2+1 potencjalna na losowanie. Ma-ło, ma-ło administracjo! :wink: Dobra, jakby któraś szukała towarzyszki do pokoju to niech się odezwie!

Chyba zostaje Ci organizacyjna ruletka, z pokojem, chyba, że wcześniej po losowaniu znajdzie się druga piękność co z Tobą zanocuje.

Z innej beczki poczytałem sobie Wasze bzdury o znakowaniu i nie oddam swojej skóry tak łatwo - to ja decyduje co na niej się znajdzie. Szkoda tylko, że drugiej łapy nie skończę, ale za to będę mógł korzystać z zamkowego SPA, za którym tęsknie od lat.

Krogulec czy główne sesje będą w teatrze czy na tej większej sali na piętrze?

Nie ukrywam, że bardzo na to liczę :wink: