HotZlot 2013 - wątek ogólny

Z tymi 2+1 chyba nie będzie tak skromnie aż, ty, strzałeczka, Leyda, Lindelou i Myiziaa (coś takiego :P) to te o których wiem. A no i jeszcze Mrs Annas Rymszas :slight_smile:

Podczas HotZlot’u nie ma czasu na spanie więc nie rozumiem co za różnica z kim nocleg :slight_smile:

Dodane 01.07.2013 (Pn) 21:44

Mrs Annas Rymszas będzie miała swoja prywatną w najwyższej wieży :slight_smile:

@freyah

Co się przejmujesz freyah, w ostateczności będziesz sama w pokoju :slight_smile: bo raczej do faceta nikt Cię nie przydzieli :wink:

W najwyzszej wiezy bedzie posiedzenie slynnej Lozy wiec zapomnij :stuck_out_tongue:

A teraz mała spekulacja (ale jak trafię, to chcę nagrodę; może być latarka GG…): na Zlocie zamiast identyfikatorów będziemy mieć słynne i modne ostatnio silikonowe opaski na rękach z wytłoczonym logo.

=D>

a może podpaski ? :stuck_out_tongue:

Przyklejone na czole :stuck_out_tongue:

To już lepiej tampony w uszach :stuck_out_tongue:

To ja mam kompromis, tamponowe kolczyki :arrow: wersja damska, a podpaskowy krawat :arrow: męska :stuck_out_tongue:

W sali “dworskiej” na piętrze, w sali teatralnej będą pogaduchy.

Małe “edit” - nie z logo, tylko z nickiem. I się nie śmiejcie, bo to pomysł pierwsza klasa :wink:

nicki/avatary lub cokolwiek byłby słabo widoczne…

@Krogulec

Kiedy będziecie pobierać avatary z profilu i drukować identyfikatory? Można jeszcze zmienić co nieco?

Czekamy do jutra z wpłatami za I etap i zaczynamy, więc jeżeli chcesz coś zmieniać to ostatnia szansa :wink:

Ok dzięki, trzeba odświeżyć trochę ten avatar zwłaszcza, w sumie już w zeszłym roku na samochodzie miałem trochę ulepszoną wersje tego samego avatara.

A jak z parkingiem przy zamku? Pomieścimy się?

Dodane 02.07.2013 (Wt) 2:01

a co jedno drugiemu przeszkadza??

Pomieścimy się, zobacz parking masz spory koło tych kortów przed zamkiem http://goo.gl/maps/Bzivd

poziom off-topicu w tym wątku przekroczył stan alarmowy

Było to do przewidzenia, po osobach które dostały zaproszenia :stuck_out_tongue:

Jeżeli parkingiem jest ten placyk z prawej górnej strony zamku (gdzie stoją 3 auta na mapie), to za dużo nie ma miejsca. Ale jeżeli ten parking przy kortach to śmiało przyjeżdżam czymś większym http://bit.ly/14KmHsI i zabieram “parę osób” więcej. :smiley: