Z tymi 2+1 chyba nie będzie tak skromnie aż, ty, strzałeczka, Leyda, Lindelou i Myiziaa (coś takiego :P) to te o których wiem. A no i jeszcze Mrs Annas Rymszas
Podczas HotZlot’u nie ma czasu na spanie więc nie rozumiem co za różnica z kim nocleg
– Dodane 01.07.2013 (Pn) 21:44 –
Mrs Annas Rymszas będzie miała swoja prywatną w najwyższej wieży
Co się przejmujesz freyah, w ostateczności będziesz sama w pokoju bo raczej do faceta nikt Cię nie przydzieli
W najwyzszej wiezy bedzie posiedzenie slynnej Lozy wiec zapomnij
A teraz mała spekulacja (ale jak trafię, to chcę nagrodę; może być latarka GG…): na Zlocie zamiast identyfikatorów będziemy mieć słynne i modne ostatnio silikonowe opaski na rękach z wytłoczonym logo.
=D>
a może podpaski ?
Przyklejone na czole
To już lepiej tampony w uszach
To ja mam kompromis, tamponowe kolczyki wersja damska, a podpaskowy krawat męska
W sali “dworskiej” na piętrze, w sali teatralnej będą pogaduchy.
Małe “edit” - nie z logo, tylko z nickiem. I się nie śmiejcie, bo to pomysł pierwsza klasa
nicki/avatary lub cokolwiek byłby słabo widoczne…
Kiedy będziecie pobierać avatary z profilu i drukować identyfikatory? Można jeszcze zmienić co nieco?
Czekamy do jutra z wpłatami za I etap i zaczynamy, więc jeżeli chcesz coś zmieniać to ostatnia szansa
Ok dzięki, trzeba odświeżyć trochę ten avatar zwłaszcza, w sumie już w zeszłym roku na samochodzie miałem trochę ulepszoną wersje tego samego avatara.
A jak z parkingiem przy zamku? Pomieścimy się?
– Dodane 02.07.2013 (Wt) 2:01 –
a co jedno drugiemu przeszkadza??
poziom off-topicu w tym wątku przekroczył stan alarmowy
Było to do przewidzenia, po osobach które dostały zaproszenia
Jeżeli parkingiem jest ten placyk z prawej górnej strony zamku (gdzie stoją 3 auta na mapie), to za dużo nie ma miejsca. Ale jeżeli ten parking przy kortach to śmiało przyjeżdżam czymś większym http://bit.ly/14KmHsI i zabieram “parę osób” więcej.