HotZlot 2013 - wątek ogólny

Ta, a i spalasz litr na 126metrów :stuck_out_tongue:

Hej,

Tak, ale jak zabierze połowę zlotowej braci to i tak będzie taniej. Trzeba by tylko zadbać o pogodę - żeby basenu nie było… :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie koniecznie, bo musiałbyś jechać orężną drogą (bo żadnym wiaduktem byś nie przejechał)

Jak wam dni do zlotu mijają? Bo ja jeszcze praktyki męczę xd

powoli :smiley:

mały ruch w tym temacie ciągle…

Po 7 lipca sie zacznie większy ruch.

Czekam jeszcze na pojawienie się licznika na stronie głównej odliczającej czas do zlotu.

Zdecydowanie za wolno :stuck_out_tongue:

Mnie to na rękę, że wolno bo dwa zbiory centralne muszę zrobić no i najważniejsze to nie mam urlopu jeszcze podpisanego :slight_smile: ale pracuję nad tym pracuję. Choćby nie wiem co mam 4 dni na żądanie, więc HZ nie odpuszczę.

Hej,

Powoli na pracy… Ale jeszcze tylko 24 dni i Hot Zlot! :slight_smile:

Axles - ja już mam zgodę na urlop, wniosek wypisany więc jest cool! :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Takie bydle ma udźwig 350ton :slight_smile:

A co do zlotu to niby daleko a tak blisko.

Właśnie dostałem drugiego maila z potwierdzeniem rejestracji (poprzedni był 28 o 12:23)

Też dostałem drugiego maila o ostatecznym potwierdzeniu ostatecznej decyzji.

I ja! Ja też dostałem! To chyba znaczy, że jedziemy również za rok :slight_smile:

trzymam za słowo :stuck_out_tongue:

Ale to chyba nie mnie tylko redakcje :stuck_out_tongue_winking_eye:

no oczywiście :stuck_out_tongue:

Za chwile pojawi się Krogulec i zdementuje te plotki zwalając wina na chochliki lub prism :stuck_out_tongue:

Sądzisz, że on wciąż czyta ten spam?

Hej,

Nie no, Krogulec ma filtry, które sprawdzają tematy pod kątem słów kluczy. :slight_smile:

A ostateczne potwierdzenie ostatecznego potwierdzenia może oznaczać też coś zgoła innego - anulację! :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie nie, to dwa minusy dają plus, ale dwa plusy (dwa potwierdzenia) dalej dają plus! :slight_smile:

P.S. Czy jest w pobliżu Zamku jakiś sklep?