Czy w tym roku podczas rejestracji podawało się rozmiar koszulki? Bo chyba jakoś mi to umknęło… a jeśli się podawało to nie wiem czy podałem właściwy da się to jakoś sprawdzić? Swoją drogą… w zeszłym roku rozmiary koszulek mnie nie zawiodły (ba… pasują na mnie do dzisiaj… mimo, że jestem dość niewymiarowy :D)
Tak, podawało się
Tak, jest.
Samopomocy Chłopskiej z częściami do snopowiązałek, ale się zastanawiam co z niego potrzebujesz. :o
O widzisz, może być!
Sznurka oczywiście. Jak mają sznurek, to ze sznurka zrobi się sieć…
Hej,
Tak, podawało się. Jeśli nie jesteś pewien, to napisz na adres, z którego dostałeś zaproszenie i potwierdzenie rejestracji.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Można jeszcze zmienić rozmiar koszulki? Pytam, bo mam już taką, ale założyłem ją ostatnio i jest minimalnie za duża, a rozmiar na HotZlot podałem taki sam
Napisz na tego maila, z którego dostałeś informacje o potwierdzeniu uczestnictwa w HZ.
Ja wybrałem rozmiar koszulki S a i tak dostałem M rok temu
Także jak ktoś wybierze S to i tak dostanie M albo większą
Niby jeden rozmiar więcej ale jest różnica, S lepiej na mnie leży
Hej,
Trochę Cię utuczymy i M wtedy dobrze będzie na Tobie leżeć.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Sam się utuczy przy szwedzkim stole i grillu na imprezie integracyjnej.
fiesta , zapomniałeś o najważniejszym
Darmowe to co masz na avku ??
Ano hihihihhi
Z avkiem droboka to potwarz i kłamstwa, nie tuczy, wręcz przeciwnie, pomaga w trawieniu
Ale teraz mi w brzuchu zaburczało gdy wspomniano szwedzki stół, tyle pyszności i człowiek wszystko starał się popróbować
Tak swoją drogą kiedy rozstrzygnięcie losowania, bo tak jakoś opustoszało tu
Spokojnie. Zobaczysz co tu będzie działo w następny poniedziałek. Natłok postów będzie co niemiara.
Oby, może wreszcie transport sobie załatwię xD
Po 1 nie tyje się od samego piwka, tylko od tego co przy tym piwku zjemy (np golonko itp. tłuste rzeczy ) także na piwko nie zwalamy tylko na Gastro które się włącza po piwku(ach)
ogólnie, to piwo jest niezdrowe, słuchajcie specjalisty:
piwo z rana jak śmietana