HotZlot 2013 - wątek ogólny

Czy w tym roku podczas rejestracji podawało się rozmiar koszulki? Bo chyba jakoś mi to umknęło… a jeśli się podawało to nie wiem czy podałem właściwy :smiley: da się to jakoś sprawdzić? :smiley: Swoją drogą… w zeszłym roku rozmiary koszulek mnie nie zawiodły (ba… pasują na mnie do dzisiaj… mimo, że jestem dość niewymiarowy :D)

Tak, podawało się :slight_smile:

Tak, jest.

Samopomocy Chłopskiej z częściami do snopowiązałek, ale się zastanawiam co z niego potrzebujesz. :o :smiley:

http://goo.gl/maps/ZpKAu - moze to?

O widzisz, może być! :slight_smile:

Sznurka oczywiście. Jak mają sznurek, to ze sznurka zrobi się sieć… :stuck_out_tongue:

Hej,

Tak, podawało się. Jeśli nie jesteś pewien, to napisz na adres, z którego dostałeś zaproszenie i potwierdzenie rejestracji. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Można jeszcze zmienić rozmiar koszulki? Pytam, bo mam już taką, ale założyłem ją ostatnio i jest minimalnie za duża, a rozmiar na HotZlot podałem taki sam :wink:

Napisz na tego maila, z którego dostałeś informacje o potwierdzeniu uczestnictwa w HZ.

Ja wybrałem rozmiar koszulki S a i tak dostałem M rok temu :wink:

Także jak ktoś wybierze S to i tak dostanie M albo większą :slight_smile:

Niby jeden rozmiar więcej ale jest różnica, S lepiej na mnie leży :slight_smile:

Hej,

Trochę Cię utuczymy i M wtedy dobrze będzie na Tobie leżeć. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Sam się utuczy przy szwedzkim stole i grillu na imprezie integracyjnej.

:wink:

fiesta , zapomniałeś o najważniejszym :stuck_out_tongue:

Darmowe to co masz na avku ??

Ano hihihihhi :wink:

Z avkiem droboka to potwarz i kłamstwa, nie tuczy, wręcz przeciwnie, pomaga w trawieniu :smiley:

Ale teraz mi w brzuchu zaburczało gdy wspomniano szwedzki stół, tyle pyszności i człowiek wszystko starał się popróbować :slight_smile:

Tak swoją drogą kiedy rozstrzygnięcie losowania, bo tak jakoś opustoszało tu :slight_smile:

Spokojnie. Zobaczysz co tu będzie działo w następny poniedziałek. Natłok postów będzie co niemiara.

Oby, może wreszcie transport sobie załatwię xD

Po 1 nie tyje się od samego piwka, tylko od tego co przy tym piwku zjemy (np golonko itp. tłuste rzeczy ) także na piwko nie zwalamy tylko na Gastro które się włącza po piwku(ach) :stuck_out_tongue:

ogólnie, to piwo jest niezdrowe, słuchajcie specjalisty:

piwo z rana jak śmietana :slight_smile: