HotZlot 2013 - wątek ogólny

Tak jakbym oglądał filmik o edukacji Sexualnej w szkole sprzed 15 Lat

Coś podobnego można obejrzeć tutaj:

Uśmiejecie się :smiley:

Weź M-kę, będziesz miał koszulę nocną.

Jak gastronomia w obiekcie została na poziomie jaki pamiętam to ciężko będzie odejść od stołu. Świetne jedzenie mieli na zamku

Gruca nie ma męskich M (pytałem u źródła) - chyba że redakcja zmieniła dostawcę (oby nie). Sam bym wolał S ale jak nie ma to trudno przeżyję :wink:

Zawsze możecie wziąć damską :slight_smile:

• kieckę z Opery 15 i będzie komplet :slight_smile:

zapomniałeś o stringach dobrychprogramów :stuck_out_tongue:

Nie wiem czy mnie coś ominęło podczas ubiegłorocznego HotZlotu ale takich Stringów to ja nie widziałem i nie “maczałem” w tym palców :stuck_out_tongue: , nie wiem jak ty :slight_smile:

Oj Over Over, bo patrzysz nie tam gdzie potrzeba :stuck_out_tongue:

http://www.dobreprogramy.pl/MaXDemage/M … komentarze

Hihihihihih.

:wink: :wink: :wink:

Ja miałem na myśli takie coś :slight_smile:

http://www.nielegalna.pl/site_media/product/2012/10/13/showgirl-seksowne-stringi-z-kokardka-obsessive_ed46451231.jpg

Ile jest na prezentację w ramach lighting talks i czy trzeba gdzieś się wcześniej zgłosić? :slight_smile:

Musisz się zgłosić do Docenta :wink:

docent@dobreprogramy.pl

Zazwyczaj jest koło pół godziny, ale jak będziesz dłużej nawijał to Ci nikt głowy nie urwie:)

Co do zgłoszeń to w poprzednich latach ludzie zgłaszali się w dniu Lighting Talks i też było OK.

Ech, nie mogę zostać w niedzielę (samolot nie będzie czekał) a @kaluzaaa pewnie opowie co nowego w SCCM 2012r2, czy o Gen2 VMs, Online VHDX resizing, albo Shared VHDXs w 2012r2… Mam wrażenie, że niedziela będzie bardzo ciekawa, więc kto ma możliwość niech zostaje.

Na to liczę :slight_smile:

To was rozpuszczę i powiem, że będą do wyboru 3 temat na które będę się mógł uzewnętrznić. Jeden gadany luźny oraz 2 techniczne z demówkami :wink:

@bachus co do nowego Hyper-V, jeżeli będę następny tydzień bez delegacji to będę robił wieczorną sesję online na ten temat z pokazaniem prawie wszystkiego na żywo więc powoli szykuj popcorn, piwko i wolny wieczór.

Milusio, bo za jakieś 2-3 miesiące muszę dać klientowi wycenę (WMWare z HA/vMotion vs. Hyper-V - kalkulator od MS to nie wszystko…) i warto obadać, co będzie się działo w R2 (Hyper-V zaczyna mnie przerażać, bo jak tak dalej pójdzie, to VMWare pójdzie z torbami…).

[EOT, bo robi się nie na temat]

Wyjaśnienie jest prozaiczne - firma w której zamawialiśmy koszulki nie oferowała męskich esek, w tym roku koszulki robi inna firma, zorientuję się czy jest możliwość domówienia jeszcze takiego rozmiaru.

Tak jak mówisz :stuck_out_tongue:

No to teraz w każdym poście będziemy pisać Krogulec :evil: Nie uciekniesz przed naszym spamem :slight_smile:

A może jakaś reklama / wzór ?? :slight_smile:

Koszulki nie będą w tym roku raczej wielkim zaskoczeniem, szykujemy coś innego… :stuck_out_tongue: