Dobrze, już załatwiłam to co chciałam z noclegiem
michalk , coś się znajdzie
Dobrze, już załatwiłam to co chciałam z noclegiem
michalk , coś się znajdzie
Też wezmę ze sobą kilka smyczy
Michał, będę w Lublinie w czwartek to ci przywiozę kilkadziesiąt róznych smyczy
Witam
Ludzie pomóżcie, błagam bo coś mi się zrobi, wytypowano mnie i jadę na HotZlot ale gdzieś mi zginą mail o tym szczęśliwym fakcie, poda ktoś dane do wpłaty albo ten link do przelewu. Bardzo Was proszę o pomoc
Jak można zgubić najważniejszy mail w tym miesiącu? Jak Pangrys wspomniał pisz błagalny mail może jeszcze się Redakcja nie rozmyśli
Olmeca zazdroszczę ci, że co miesiąc dostajesz takie ważne maile
Axles w TYM MIESIĄCU nie w styczniu czy tam październiku, ale to jest mail o wylosowaniu, najważniejszy jedyny i upragniony. Hot Zlotowe maile trzymam jak relikwie i nigdy nie usuwam. Tak to był najważniejszy mail w tym miesiącu dla mnie po 6 latach marudzenia wracam do Kliczkowa! Krogulec już mnie miał dość, bo co roku od poznania się trułem mu ciągle Kliczków i Kliczków itp. Osoby które były w Rynie zmienią podejście po wizycie w Kliczkowie i tu mam nie odparte wrażenie, że się nie mylę. Tym obiektem jestem oczarowany od pierwszej wizyty, tylko na trochę innych warunkach niż teraz, nie koniecznie lepszych.
cytując innego klasyka czyli mnie sprzed 30tu lat:
a w Biłgoraju byłeś?
przejazdem, bardziej sobie ceniłem Chmielaki w Krasnystawie
byłem w delegacji ale nie miałem okazji pozwiedzać a wyglądał dosyć ciekawie
A w Lublinie to macie dziurawe drogi jakby tam meteoryty spadały
Ja się chciałem podzielić swoim skromnym projektem do auta :). Może komuś się spodoba
wersja z ludkiem
i bez
Pozdrawiam
Ale Ty wracasz czy HZ? Bo na paru zlotach już byłem i ni cholery nie pamiętam Kliczkowa (fakt, dawka uderzeniowa nie raz zabiera mi pamięć, ale mniej więcej wiem gdzie jestem ).
The Game a można ten projekt skąd pobrać w lepszej jakości? Powiesiłbym na szybie w pociągu bo parę osób po drodze będzie do mnie dosiadać
Też mogę wygrzebać kilka smyczy
@andrewi, tło zostało celowo rozmyte, to nie jest słaba jakość :P. Rozmiar dopasowałem do obrazka zamku ze strony głównej więc powiększenie go mogłoby źle wyglądać ale jak chcesz łap wersję do edycji
http://speedy.sh/RcYrU/hz.psd
Głównie to JA wracam do Kliczkowa. W trakcie sesji z Redakcją zadaj pytani Leszkowi łącząc dwa słowa ze sobą: olmeca i Kliczków zobaczysz reakcje alergiczną. Mam juz pomysł na kolejną lokalizacje, ale meczenie zacznę na miejscu z czasem to przynosi efekty:P
@The_Game jak chcecie to grafika już była: hotzlot-2013-organizacja-dojazdu-t536485.html#p3352983 ale co kto woli.
A mi grafika się podoba i już ją wykorzystałem
Ta, o której mowa powyżej będzie na samochodzie w drodze na HZ