HotZlot 2013 - wątek ogólny

Teges tamteges - kto wyjeżdża w piątek (26.07) z Wrocławia autokarem ? Będę zapewne spooooro wcześniej to się można zgadać na poranną kawę :slight_smile:

lordjahu , no problem, tylko jeszcze nie wiem o której będę miał busik z Oleśnicy do Wrocka, bo jadę tam dzień wcześniej na nocleg.

Pytanko organizacyjne. Rozumiem że nie muszę brać żadnych ręczników? hotel się o to zatroszczy?

jak to kiedyś Krogulec stwierdził “to nie schronisko PTTK” :wink: więc spokojna głowa.

Też tak myślałem ale wole się dopytać :wink:

A ja mam takie pytanko, czy ktoś ze Zlotowiczów nie ma czasem na zbyciu/do wyrzucenia - procesorów… ? :slight_smile:

Moga byc nawet zepsute, niesprawne itd. - zbieram do kolekcji, a pytam no bo moze ktoś by tam miał… :smiley:

W sumie mydła, szampony też chyba będą :slight_smile: Ogólnie wiem, że były osoby co zmieściły się do jednego plecaka (a wracali z dwoma :P)

jedyne co brakuje na wyposażeniu to szczoteczka i pasta do zębów :slight_smile: chyba że ktoś sie nie lubi z tymi rzeczami :stuck_out_tongue: :x

Jeżeli się nie mylę, to kosmetyki do mycia będą na miejscu, najprawdopodobniej w dozownikach. Zestaw ręczników składa się chyba z trzech - 1 duży i dwa mniejsze.

Niekiedy szczoteczki jednorazowe też się pojawiają, ale chyba nie będzie ich w Kliczkowie.

Najważniejsze to - szczoteczka, pasta, golarka - podstawa podstaw, reszta to już tylko dodatki (oczywiście jak mówimy o sprawach kosmetycznych :P)

No nad golarka bym jeszcze dyskutował, w Dolinie Szarloty była na wyposażeniu zestawu powitalnego.

przez 3 dni az tak chyba nie obrosniemy :wink:

Jak nie zapomnę to mogę przywieźć Ci parę sztuk :slight_smile:

Ogolić się przed wyjazdem, zabrać bielizne - bez koszulek (bo po co - pewnie i tak dostaniemy nowe) i wsio ^^

Gorzej jak tą niespodzianką będzie brak koszulek i będziesz chodził 3 dni w jednej i to w dodatku w tej z podróży :stuck_out_tongue:

“Nie po to goliłem klatę aby teraz zasłaniać ja koszulką” jak powie kiedyś Klasyk :wink:

Niektórzy - nie będę wskazywał palcami - tańczyli na DRM’ach w samych slipach i im to nie przeszkadzało :slight_smile:

Hehe, gdyby mieli, oprócz slipów, także i górę kostiumu to mogliby zabrać się za składanie komputerów gamingowych :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kolejna fala dyskusji o niczym nadciąga :smiley:

@Samurai: Spoko loko :wink:

Kurka, tematy depilacji… Zostańmy przy goleniu brody :smiley: