Teges tamteges - kto wyjeżdża w piątek (26.07) z Wrocławia autokarem ? Będę zapewne spooooro wcześniej to się można zgadać na poranną kawę
lordjahu , no problem, tylko jeszcze nie wiem o której będę miał busik z Oleśnicy do Wrocka, bo jadę tam dzień wcześniej na nocleg.
Pytanko organizacyjne. Rozumiem że nie muszę brać żadnych ręczników? hotel się o to zatroszczy?
jak to kiedyś Krogulec stwierdził “to nie schronisko PTTK” więc spokojna głowa.
Też tak myślałem ale wole się dopytać
A ja mam takie pytanko, czy ktoś ze Zlotowiczów nie ma czasem na zbyciu/do wyrzucenia - procesorów… ?
Moga byc nawet zepsute, niesprawne itd. - zbieram do kolekcji, a pytam no bo moze ktoś by tam miał…
W sumie mydła, szampony też chyba będą Ogólnie wiem, że były osoby co zmieściły się do jednego plecaka (a wracali z dwoma :P)
jedyne co brakuje na wyposażeniu to szczoteczka i pasta do zębów chyba że ktoś sie nie lubi z tymi rzeczami :x
Jeżeli się nie mylę, to kosmetyki do mycia będą na miejscu, najprawdopodobniej w dozownikach. Zestaw ręczników składa się chyba z trzech - 1 duży i dwa mniejsze.
Niekiedy szczoteczki jednorazowe też się pojawiają, ale chyba nie będzie ich w Kliczkowie.
Najważniejsze to - szczoteczka, pasta, golarka - podstawa podstaw, reszta to już tylko dodatki (oczywiście jak mówimy o sprawach kosmetycznych :P)
No nad golarka bym jeszcze dyskutował, w Dolinie Szarloty była na wyposażeniu zestawu powitalnego.
przez 3 dni az tak chyba nie obrosniemy
Jak nie zapomnę to mogę przywieźć Ci parę sztuk
Ogolić się przed wyjazdem, zabrać bielizne - bez koszulek (bo po co - pewnie i tak dostaniemy nowe) i wsio ^^
Gorzej jak tą niespodzianką będzie brak koszulek i będziesz chodził 3 dni w jednej i to w dodatku w tej z podróży
“Nie po to goliłem klatę aby teraz zasłaniać ja koszulką” jak powie kiedyś Klasyk
Niektórzy - nie będę wskazywał palcami - tańczyli na DRM’ach w samych slipach i im to nie przeszkadzało
Hehe, gdyby mieli, oprócz slipów, także i górę kostiumu to mogliby zabrać się za składanie komputerów gamingowych
Kolejna fala dyskusji o niczym nadciąga