No to ja również chciałem podziękować za danie mi szansy, ponownie będziecie musieli poużerać się ze mną Ciekawe ile tym razem będzie osób w naszym wesołym Fordzie Galaxy
Nic z tego Do zamku mam mniej więcej tyle samo km co do Wrocka
No i ja też
A jak wszyscy to i ja się pochwalę. Do zobaczenia na zlocie!
ty to raczej pewność miałeś że się załapiesz
A o mnie zapomnieli
Też się pojawię kaska w drodze, i pewnie ci co Mają usługi od znanego operatora będą ze mną dyskutować na dane tematy jak ja to lubię
Do zobaczenia za miesiąc
Spoko poczekaj troszkę to myślę że dostaniesz, don’t wory, be hapyy
Maniek_88 , spokojnie, jeśli zasłużyłeś to dostaniesz.
W pierwszej kolejności zapraszani są najaktywniejsi uczestnicy, a że od kilku lat aktywni są ci sami, to nic dziwnego.
Jakby co, też dostałem.
Również dziękuję za zaproszenie
Axles może jak w zeszłym roku, brakuje nam tu tylko Mańka i Dimatheus się nie odezwał jeszcze…
Jedno miejsce zostawiamy na bagaże jak ostatnio
Bardzo przyjemna nowina, że człowiek znowu się załapał, bo będzie mógł się zresocjalizować wśród społeczności hotzlotowej.
Pozdrawiam.
chyba zdemoralizować
No i trzeba kombinować z urlopem na końcówkę lipca
BTW: Dziękuję za zaproszonko na pewno skorzystam ;D
Ja na twoim miejscu bym się z roboty zwolnił, gdyby mi nie chciano dać wolnego. Ewentualnie L4. Ale co do zwolnienia z roboty na czas HZ osobiście byłbym do tego zdolny, bo ta społeczność jest warta tego
Chciałbym bardzo serdecznie podziękować całej redakcji za nadesłane zaproszenie na imprezę. Szczerze powiedziawszy w ogóle się nie spodziewałem, że otrzymam zaproszenie imienne, bardziej liczyłem na szczęście w losowaniu. Jeszcze raz bardzo dziękuję i do zobaczenia na zlocie!
przecinek albo kropka ci się zablokowała na klawiaturze, bo nie idzie rozpracować tego twojego zdania
Poprawione
W skrócie Miałem na myśli że HZ jest na tyle istotny, że osobiście wolałbym poświecić rzecz codzienną, dla nie codziennej i unikalnej
Jest email…
Będzie impreza
Dzięki za zaproszenie, boję się sprawdzać ceny biletów lotniczych do Pl., jutro sprawdzam kalendarz urlopowy w firmie…
Wyrażę to emotą:
BTW Dziękuję szanownej Redakcji za wyróżnienie