HotZlot 2013 - wątek ogólny

@GBM

Czyżbyś się dorobił hipsterskiej brody ?? :stuck_out_tongue:

i ajfona oraz alfy :stuck_out_tongue:

No co, depilacja to też część higieny.

Jak się nie depilujesz to szybciej się pocisz etc. depilacja ważniejsza od szczoteczki heh :stuck_out_tongue:

Ale to kwestia indywidualna…

@Semtex: Nieee… ja i broda ? Proszę Cie… :smiley:

Po prostu wiadomo jak wyglądają poranki zlotowe, pełna cisza i relaks musi być… :stuck_out_tongue: Z wyglądem nie zawsze jest tak jak powinno, wiadomo… kac-broda. Trzeba się trochę więc golarką poratować… dla pozorów :slight_smile:

Zacząć dzień od golenia brody ?? Przestańcie - kobiety lecą na poranny zarost … i kawę :slight_smile:

@lordjahu: Według uznania, ja tam gładki czuję się komfortowo - a i tak ten mój uśmiech… :smiley:

Zawsze możesz wydepilować zęby i umyć… :smiley:

GBM podziwiam mi od dawna nie chce się ryja skrobać i tylko tak co tydzień lub dwa przekoszę to co odrosło.

lordjahu na dobre rozpoczęcie dnia to kawa i papierosy i później już jakoś idzie :slight_smile:

Olmeca kwestia przyzwyczajenia :slight_smile:

Ale że od fajek ? Fuj ! Tylko kawa ! :stuck_out_tongue:

Wy tu o depilacji, goleniu, a ja zastanawiam się czy warkocza na brodzie nie zapleść :D.

Fajki u mnie były na poziomie dziennym i nocno-HotZlotowym jak Mario był ze 2 lata temu w zamku na skale … a potem wszyscy chorowali na Sycylijkę … :frowning:

To ja biorę kawę, Areh zarost i się odganiać będzie trzeba od kobiet jak od komarów :stuck_out_tongue:

Co do komarów, proponuję zaopatrzyć się na wszelki wypadek w jakieś specyfiki (chyba, że dużo złocistego zadziała jak znieczulenie) :slight_smile:

Ps. http://youtu.be/RypZvC6NtrU

aromat do ciast z wanilii jest podobno dobry na komary :slight_smile:

albo goździki

Jakbym zgolił brodę to byście mnie na 100% nie poznali :stuck_out_tongue:

Tak jak Supermena gdy założy okulary :stuck_out_tongue:

Broda ta pod czy nad wąsami ? :smiley:

Rok temu miałeś z tego co pamiętam warkocz, tak kojarzę :stuck_out_tongue:

Jest wyśmienity :slight_smile: I do tego jeszcze pachnie się jak ciastko :stuck_out_tongue:

Nie pij więcej :P. W tamtym roku była za krótka, ale od tamtej pory tylko lekko podcinałem, więc teraz są warunki do zaplecenia :smiley: