Czyżbyś się dorobił hipsterskiej brody ??
i ajfona oraz alfy
No co, depilacja to też część higieny.
Jak się nie depilujesz to szybciej się pocisz etc. depilacja ważniejsza od szczoteczki heh
Ale to kwestia indywidualna…
@Semtex: Nieee… ja i broda ? Proszę Cie…
Po prostu wiadomo jak wyglądają poranki zlotowe, pełna cisza i relaks musi być… Z wyglądem nie zawsze jest tak jak powinno, wiadomo… kac-broda. Trzeba się trochę więc golarką poratować… dla pozorów
Zacząć dzień od golenia brody ?? Przestańcie - kobiety lecą na poranny zarost … i kawę
Zawsze możesz wydepilować zęby i umyć…
GBM podziwiam mi od dawna nie chce się ryja skrobać i tylko tak co tydzień lub dwa przekoszę to co odrosło.
lordjahu na dobre rozpoczęcie dnia to kawa i papierosy i później już jakoś idzie
Olmeca kwestia przyzwyczajenia
Ale że od fajek ? Fuj ! Tylko kawa !
Wy tu o depilacji, goleniu, a ja zastanawiam się czy warkocza na brodzie nie zapleść :D.
Fajki u mnie były na poziomie dziennym i nocno-HotZlotowym jak Mario był ze 2 lata temu w zamku na skale … a potem wszyscy chorowali na Sycylijkę …
To ja biorę kawę, Areh zarost i się odganiać będzie trzeba od kobiet jak od komarów
Co do komarów, proponuję zaopatrzyć się na wszelki wypadek w jakieś specyfiki (chyba, że dużo złocistego zadziała jak znieczulenie)
aromat do ciast z wanilii jest podobno dobry na komary
albo goździki
Jakbym zgolił brodę to byście mnie na 100% nie poznali
Tak jak Supermena gdy założy okulary
Broda ta pod czy nad wąsami ?
Rok temu miałeś z tego co pamiętam warkocz, tak kojarzę
Jest wyśmienity I do tego jeszcze pachnie się jak ciastko
Nie pij więcej :P. W tamtym roku była za krótka, ale od tamtej pory tylko lekko podcinałem, więc teraz są warunki do zaplecenia