HotZlot 2013 - wątek ogólny

Strach sie bać, zobaczyć Cie :smiley:

Co tu się bać, normalny Areh, łysy, tyle że warkoczyk na brodzie :lol:

Areh straszny nie jest sam w sobie ale jak zobaczysz na ID “moderator” to już gęsia skórka zaczyna się pojawiać ze strachu :slight_smile:

Ależ Ty strachliwy, Buuu !!

chyba strasznie sympatyczni miałeś na myśli :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

taa wiem teraz pojechałem po bandzie :lol:

No ależ jakby inaczej :stuck_out_tongue:

Moderatorzy nie istnieją tak naprawdę, tylko pojawiają się raz na rok w określonym miejscu (HZ) jako Zombie ale z powodów mi nie znanych nie wysysają krwi z osób żywych. :stuck_out_tongue:

Pewnie dlatego że karmią się w jakiś alternatywny sposób (krew zwierząt?) :expressionless:

@over może czas zamienić na Kim Bauer na Sookie Stackhouse? :wink:

e tam lanym złotym się żywią :stuck_out_tongue: :smiley:

No i rozgryzł nas.

A wygląd zewnętrzny nie świadczy o charakterze. Ja to taki misiu do przytulania (zlotowiczki przeczytały? Aluzję zrozumiały? :D)

Wolałbym Jessice Hamby :stuck_out_tongue:

Areh, ten warkoczyk to Ty czymś zabezpiecz, co by z dymem grillowym nie poszedł jak już się “lanym złotym” pożywisz :smiley:

@over: O ile dobrze ogarniam scenariusz to w tej konwencji Ona jest moderatorem :stuck_out_tongue_winking_eye:

Over , widzę że na zlocie chcesz się załapać na baty moderatorskimi smyczami :wink:

Biczing przez smyczing na zamkingu? :wink:

Kurczę… Over nie będzie miał czasu na nic bo będzie albo biczowany przez moderatorów albo okładany sztachetami przez zlotowiczki - chyba trzeba dla niego osobny program wydrukować :smiley:

@FaUst

+1 :lol:

Ale jak to na zamkach, są samotnie, lochy itd, schowa się i przeczeka jakoś do końca :stuck_out_tongue:

Over agenda

Hihihihihi

Piątek: schwytanie i w dyby.

Sobota: całodzienne biczowanie przez moderatorów

Niedziela: sztachetami od zlotowiczek

(Wiem, że Panie powinny być w pierwszej kolejności, ale obawiam się, że moderatorzy w niedzielny dzień będą mieli słaby zapał do wysiłku fizycznego:P)

A w poniedziałek rezurekcja? :wink: