HotZlot 2013 - wątek ogólny

A w poniedziałek w ramach lighting talks łamanie kołem

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

taa lighting :hahaha:

doprawdy nie wiem dlaczego…ale lubię kiedy piszecie o kawie

@malaczarna: Przyjedziesz, to rano kawkę razem wypijemy - skoro Ty taka chętna do kawy :smiley:

Olmeca też pewnie chętnie dołączy :stuck_out_tongue:

Over - Resurrection, to prawie jak Matrix - Resurrection :stuck_out_tongue:

podoba mi się ta wasza agenda hehe biczowaniei tortury zmusza mnie do większego wysiłku fizycznego przez co będe lepszy dla nie których osób hehe :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

OVER dobre :stuck_out_tongue_winking_eye:

szkoda ze nie jade bo usmiał bym po same popachy :stuck_out_tongue:

@leyda

odp: tak :slight_smile:

widzę, że moje prywatne odpowiedzi nie dochodzą, jak w zeszłym roku.pisz tutaj,albo na skrzynkę.

Z wielką chęcią i mam nadzieję, że już będę wtedy wracał z porannej sesji na basenie jak będziecie zasiadac do kawy.

Apropos basenu skoro tam byłeś (wiem że dawno ale może pamiętasz :P) - jak z tempreaturą wody w basenie? Też do krioterapii się nadaje czy lepiej niż rok temu?

Byłem tam w listopadzie i woda w basenie była ciepła nie zdatna do krioterapii :lol: Dużych rozmiarów on nie jest, ale większy niż w Zamku na skale, da sie ze trzy razy machnąć łapami zanim sie jest na drugim brzegu.

A dla “szybko topiąco-niepływających” mają jakieś jakuzzi czy cuś ? :smiley:

Jest, nawet widać je na zdjęciach.

Ogólnie to trochę biegania będziemy mieli między sesjami po zamku

mapa-recepcja-1.png

to moze w podchody zagramy :wink:

Mam dylemat - brać shishę? :slight_smile: Ktoś byłby zainteresowany paleniem kamyków Shiazo? :slight_smile:

Proponuję spotkania w stajni.

@andrew1: Upewnij się u organizatorów czy taka rzecz jest dobrze widziana :slight_smile:

ps. ale gdybyś miał latający dywan to kurcze, zabieraj bo chętnie sfotografuję Zamek z lotu dywanu :wink:

Może przekroczone 100 wiadomości (wysłane + odebrane), też tak miałem często dlatego przenieśliśmy się na maila.

Olmeca to ty takie dokładne plany zamku posiadasz i dopiero teraz udostepniasz? Te strzałki to pokoje które rezerwujecie :stuck_out_tongue: ?

Poleciała wiadomość do redakcji odnośnie Shishy :slight_smile:

Tylko bardzo ważne pytanie - czy ktoś w ogóle byłby zainteresowany paleniem? :slight_smile: bo w sumie rzecz biorąc to jest dodatkowe zajęte miejsce w plecaku i to całkiem sporo miejsca :stuck_out_tongue:

Plan jest dostępny na stronie zamku tylko trzeba go sobie znaleźć. Jak była poprzednia strona to chyba był bardziej szczegółowy, ale tez nie jestem pewien czy mi się przypadkiem zamki nie mylą.

Co do pokoju mam jeden upatrzony, ale nie wiem czy będzie dane mi w nim zanocować wraz z całą ekipą. Prośba poszła i zobaczymy na miejscu czy się zrealizuje.