HotZlot 2013 - wątek ogólny

Jak masz zapas ustników :stuck_out_tongue: to łaj not. Poker, shisha… może jeszcze slackline’a wezmę :stuck_out_tongue:

Cambridgeslackerssaf40.jpg

Już nawet wiem jaką odpowiedź dostaniesz … My tam nie jedziemy się “opieprzać” (przepraszam z góry za słownictwo), lecz uczestniczyć w sesjach a w międzyczasie troszkę sobie po odpoczywać - looknij na regulamin hotelu jak cuś :slight_smile:

Jakie otowisko, każdy post tutaj to cenna baza wiedzy o wszystkim i o niczym :stuck_out_tongue:

Po za tym specjalnie robimy szum informacyjny aby zmylić skanery NSA :stuck_out_tongue_winking_eye:

Czysty Hyde Park :smiley:

areh wam zrobi hyde park to zobaczycie :stuck_out_tongue: :wink:

Pierwsze koty za płoty :arrow: hotzlot-2013-watek-ogolny-t538314.html :stuck_out_tongue:

//edit, emotek mi wciełó :stuck_out_tongue:

@lordjahu już dostałem odpowiedź :slight_smile: Shishy nie będzie ale to żadna strata :slight_smile: i bez tego integracja będzie super :slight_smile: a ja będę miał więcej miejsca w plecaku :stuck_out_tongue:

Ja właśnie planuję w tym tygodniu o ceny zapytać takich magnetów.

PS. Strach się bać, Areh werbuje posiłki :stuck_out_tongue: http://scr.hu/0qob/0vvh7

Ale to się wyklucza przecież… główny spamer moderatorem ;)?

Gratki Semtex i Dimatheus ! :slight_smile:

To ktoś tu stawia złociste na zlocie… :>

Dolicz jeszcze rgabrysiak :slight_smile: Choć z tego co kojarzę go na zlocie nie będzie.

@vanshei: Pangrysa oczywiście pomścimy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Będziemy Arecha targać za warkocz na brodzie :stuck_out_tongue:

Na Allegro raczej najtaniej: http://allegro.pl/listing/listing.php?s … _enabled=1

Z moich doświadczeń wynika, że magnetyczna folia potrafi odpaść :wink: Na jednorazową podróż proponuję kartę zalaminować i przykleić przeźroczystą taśmą klejącą. Ważne żeby taśmą zakleić cały (lepiej z nakładką) brzeg kartki od strony wektora pędu powietrza - tak aby powietrze nie było wtłaczane pomiędzy kartkę a karoserię/szybę :wink:

ps. @Olmeca: teraz to pewnie się chłopak ogoli :stuck_out_tongue_winking_eye:

@januszek, w zeszłym roku miałem taki magnes i przy 150km/h nic się nie działo :slight_smile: Nie wiem jak przy większych prędkościach, bo miałem 5 osób w samochodzie :stuck_out_tongue: Podstawa to dobrze wyczyścić miejsce gdzie będzie ten magnes przyczepiany. Każdy kurz osłabia przyczepność.

@gowain: Nie czytasz miedzy wierszami :wink: Bo niby jak do brody Areha zamocujesz planszę magnetyczną? :stuck_out_tongue_winking_eye:

Widzę ze moja broda stała się popularnym tematem. Zaprzeczam jakobym miał ją ściąć. Najwyżej rozdwajające się końcówki przytnę :smiley: