Jak masz zapas ustników to łaj not. Poker, shisha… może jeszcze slackline’a wezmę
Już nawet wiem jaką odpowiedź dostaniesz … My tam nie jedziemy się “opieprzać” (przepraszam z góry za słownictwo), lecz uczestniczyć w sesjach a w międzyczasie troszkę sobie po odpoczywać - looknij na regulamin hotelu jak cuś
Jakie otowisko, każdy post tutaj to cenna baza wiedzy o wszystkim i o niczym
Po za tym specjalnie robimy szum informacyjny aby zmylić skanery NSA
Czysty Hyde Park
areh wam zrobi hyde park to zobaczycie
@lordjahu już dostałem odpowiedź Shishy nie będzie ale to żadna strata
i bez tego integracja będzie super
a ja będę miał więcej miejsca w plecaku
Ja właśnie planuję w tym tygodniu o ceny zapytać takich magnetów.
PS. Strach się bać, Areh werbuje posiłki http://scr.hu/0qob/0vvh7
Ale to się wyklucza przecież… główny spamer moderatorem ;)?
Gratki Semtex i Dimatheus !
To ktoś tu stawia złociste na zlocie… :>
Dolicz jeszcze rgabrysiak Choć z tego co kojarzę go na zlocie nie będzie.
Będziemy Arecha targać za warkocz na brodzie
Z moich doświadczeń wynika, że magnetyczna folia potrafi odpaść Na jednorazową podróż proponuję kartę zalaminować i przykleić przeźroczystą taśmą klejącą. Ważne żeby taśmą zakleić cały (lepiej z nakładką) brzeg kartki od strony wektora pędu powietrza - tak aby powietrze nie było wtłaczane pomiędzy kartkę a karoserię/szybę
ps. @Olmeca: teraz to pewnie się chłopak ogoli
@januszek, w zeszłym roku miałem taki magnes i przy 150km/h nic się nie działo Nie wiem jak przy większych prędkościach, bo miałem 5 osób w samochodzie
Podstawa to dobrze wyczyścić miejsce gdzie będzie ten magnes przyczepiany. Każdy kurz osłabia przyczepność.
@gowain: Nie czytasz miedzy wierszami Bo niby jak do brody Areha zamocujesz planszę magnetyczną?
Widzę ze moja broda stała się popularnym tematem. Zaprzeczam jakobym miał ją ściąć. Najwyżej rozdwajające się końcówki przytnę