Jak przytniesz nie bedzie z czego warkocza zapleść
Spokojna Twoja rozczochrana.
Pytanko z innej beczki - obok zamku płynie fajna rzeczka - Kwisa. Jako że będę wracał z urlopu, będę miał ze sobą wędki. Ktoś dołączy?
Areh… bo jeszcze na dywanikach będziemy przed Tobą… ;))
Hmm… pod warunkiem że wstanę, to bardzo chętnie mogę Ci towarzyszyć rano (bo rozumiem że wcześnie rano masz zamiar wybrać się na rybki ?
Nie podlizuj się… zresztą niepełnoletni jesteś więc jak chcesz na zlot jechać 8)
Faust… no ale z Bananem mnie pomylić to już jest skandal… ;p
Gdzie Ty widzisz podlizywanie się ? Nie wiedziałem że źle odbierana jest odpowiedź na pytanie
GBM , niekoniecznie z samego rana. Pora na spining jest dobra przez cały dzień, tak więc w przerwach między sesjami a integracją na pewno będę biegał.
No i stało się jadę na HotZlot razem z Wami pierwszy raz będę na takim wydarzeniu.
P.S Pytam z ciekawości jedzie ktoś z Zamościa?
Areh , spoko - jak coś to chętny jestem
@Areh
Też się z chęcią przyłącze Zawsze mnie zastanowiło co jest takiego w tym “moczeniu kija”
Ciekawe kiedy pojawi się pełna lista partnerów ? Bo jak na razie Redakcja milczy na ten temat.
też czekam na tą listę
Dochodzą wiadomości nie było mnie jakiś czas…
Jak coś to pisz
Pozdrawiam
Chętnie połowię w tych kilku metrach - ciekawe jakie tam “pstrągi” płyną ^^
Zakładam, że nie masz żony? Jak to co, spokój i promile.
W sumie też bym w wolnym czasie potowarzyszył przy łowieniu, ale czy między sesjami będzie na to czas ? Niekiedy nie było go na tyle, by kawę dopić porządnie. Póki co tyle chętnych i żeby sie nie okazało, że z tego hałasu ryby uciekną na drugi koniec miasta.
Dobrze zakładasz. A ja myślałem, że to chodzi o łapanie ryb