HotZlot 2013 - wątek ogólny

Jak przytniesz nie bedzie z czego warkocza zapleść :wink:

Spokojna Twoja rozczochrana.

Pytanko z innej beczki - obok zamku płynie fajna rzeczka - Kwisa. Jako że będę wracał z urlopu, będę miał ze sobą wędki. Ktoś dołączy?

Areh… bo jeszcze na dywanikach będziemy przed Tobą… ;))

Hmm… pod warunkiem że wstanę, to bardzo chętnie mogę Ci towarzyszyć rano :slight_smile: (bo rozumiem że wcześnie rano masz zamiar wybrać się na rybki ? :wink:

@GBM, obalimy i to pewnie nie jedno :piwko: :smiley:

@Semtex: Co prawda to prawda :smiley: :D/

Nie podlizuj się… zresztą niepełnoletni jesteś więc jak chcesz na zlot jechać 8)

Faust… no ale z Bananem mnie pomylić to już jest skandal… ;p

Gdzie Ty widzisz podlizywanie się ? Nie wiedziałem że źle odbierana jest odpowiedź na pytanie :wink:

GBM , niekoniecznie z samego rana. Pora na spining jest dobra przez cały dzień, tak więc w przerwach między sesjami a integracją na pewno będę biegał.

No i stało się jadę na HotZlot razem z Wami :wink: pierwszy raz będę na takim wydarzeniu.

P.S Pytam z ciekawości jedzie ktoś z Zamościa?

Areh , spoko - jak coś to chętny jestem :wink:

@Areh

Też się z chęcią przyłącze :slight_smile: Zawsze mnie zastanowiło co jest takiego w tym “moczeniu kija” :stuck_out_tongue:

Ciekawe kiedy pojawi się pełna lista partnerów ? Bo jak na razie Redakcja milczy na ten temat.

też czekam na tą listę :smiley:

Dochodzą wiadomości :smiley: nie było mnie jakiś czas…

Jak coś to pisz :smiley:

Pozdrawiam

Chętnie połowię w tych kilku metrach - ciekawe jakie tam “pstrągi” płyną ^^

@Krogulec - dowiem się w końcu o te koszulki?

Tu masz topic - hotzlot-2013-organizacja-dojazdu-t536485.html

Zakładam, że nie masz żony? :wink: Jak to co, spokój i promile.

W sumie też bym w wolnym czasie potowarzyszył przy łowieniu, ale czy między sesjami będzie na to czas :slight_smile: ? Niekiedy nie było go na tyle, by kawę dopić porządnie. Póki co tyle chętnych i żeby sie nie okazało, że z tego hałasu ryby uciekną na drugi koniec miasta.

Dobrze zakładasz. A ja myślałem, że to chodzi o łapanie ryb :stuck_out_tongue: