HotZlot 2013 - wątek ogólny

Wszystkim promili czy spokoju nagle zaczęło brakować ;)?

Widzę Panowie że zawiązujemy drugie kółko rybackie ? :smiley:

Nie rybackie a wędkarskie :smiley:

Widzę że jednak jedyny z wędką będę, więc chyba cichaczem będę musiał uciekać żeby mieć tam trochę spokoju.

@Areh: a wiesz, że Pangrys jest honorowym członkiem Społecznej Straży Rybackiej? :stuck_out_tongue_winking_eye:

A masz kartę by Tam łowić ? :smiley:

Jak tam będzie taki tłum to będą się bali podejść :stuck_out_tongue:

No jak nie jak tak. Już wszystko mam obcykane co gdzie i jak.

Spokojnie, reszta skombinuje sobie wędki prowizoryczne, żeby przynajmniej udawać, że się na tym znają :stuck_out_tongue:

Areh ma u mnie wykupiony abonament :slight_smile:

Po pierwsze - Społeczna Straż Rybacka nie ma u nas prawie żadnych praw (a szkoda).

Po drugie - zawsze się cieszę jak trafiam nad wodą na kontrolę, przynajmniej wiem że pieniądze z moich składek nie są całkowicie marnowane.

Dobra, koniec OTowania z mojej strony.

No nie ma jak zamoczyć kija, co panowie? :lol:

Hyhy: http://antyweb.pl/lubisz-moczyc-kij-smi … repuj-sie/ :wink:

ps. to o symulatorze moczenia kija… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ten obrazek jest baardzo wymowny :lol:

Z boku nie widać, ale na kostiumie jest logo Opery… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Mini już ściągnięte… ale cicho sza bo Over przyjdzie :smiley:

Co tutaj robi ta od kręcenia … wróć skręcania komputera ? :wink:

Prześladuje nas… :smiley:

Co do obrazka nie chcę nic sugerować, ale czy kolor włosów kobiety na grafice kogoś nie sugeruje :stuck_out_tongue: ?

W sumie chłopa z brodą też trochę się znajdzie.

Dyć Arehu ma brodę hihihhihihihihihi :wink:

Rude są fałszywe :stuck_out_tongue: co do wymowności tego obrazka, to po mojemu laska specjalnie chce się “przymilić” do starego dziadka żeby ten dał jej tą rybę którą przed chwilką złowił.

Bo dziewczyna głodna a z braku umiejętności w polowaniu w dziczy musi się “obnażyć” aby dostać obiad :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: