HotZlot 2013 - wątek ogólny

@ Over :wink: Z tego co wiem, to ten stereotyp o rudych jest dawno przereklamowany :slight_smile:

Po prostu Over dalej żyje w epoce czarownic, stosów… i tortur :twisted:

Fakt trochę dzikus z niego :stuck_out_tongue:

taki mały żarcik :smiley:

Pewnie tak, skoro ma takie zdanie o Rudzielcach :wink: No ale cóż, czasy prześladowań dawno się skończyły :slight_smile:

Czy tak dawno temu to bym nie był tego pewien :expressionless:

W USA nadal torturują Awgańców a w PL oficjalnie torturowali jakieś 50 lat temu podczas zimnej wojny :slight_smile: :stuck_out_tongue: :o

@Over

Lepiej wpadnij na zamek dzień wcześniej, co by przymierzyć jakąś zbroję, może być potrzebna, jak Cię dorwą niewiasty ognistowłose :lol:

Chyba niech się do dybów albo koła przymierzy :smiley:

Dobry pomysł :stuck_out_tongue: a te ognisto włosowe stworzenia chętnie bym poznał, przy okazji zrobiłbym z ich umysłu papkę i przejąłbym kontrole nad ich umysłami :evil:

Za dużo bajek o NLP/NLS się naczytałeś :stuck_out_tongue:

Overa na zlocie trzeba będzie zamknąć w dziewicy norymberskiej aby nikomu nie szkodził :lol:

Już nie mogę się doczekać poznania ![-o<

Chyba aby jakaś niewiasta jego nie uszkodziła :stuck_out_tongue:

Nieee nie ja nie czytam, ja komunikuje się w technologi HSDPA + (urodziłem się z takim modułem) z serwerami i stamtąd pobieram wszelakie materiały, a dodatkowo dzięki wbudowanemu procesorowi Core i7 Haswell w mojej głowie bardzo łatwo jest mi złamać zabezpieczenia stron i serwerów Hostingowych przez co tak naprawdę to ja mam dostęp do informacji :slight_smile:

images?q=tbn:ANd9GcSVMDj3_Sh0oLGXoG_xAkjItJAMsbYsAc4SlymcbVK_m4MM5bqh

buahah

@małaczarna

Trzeba mieć wyobraźnie na tym świecie bo bez niej to ciężko :slight_smile:

Over… Ty lepiej bądź daleko ode mnie na zlocie, bo jak mi autoagresję włączysz takim gadaniem, to boję się że nawet Shaki mnie nie utrzyma… :wink:

A swoją drogą - jakby tak poszukać łoża madejowego w katakumbach… :>

wiem, wiem

sama zbyt często daję się jej ponieść

GBM - spokojnie, nie mam zamiaru Cię powstrzymywać, a jak trzeba to wręcz pomogę. :slight_smile:

Coś mi się wydaje że nie nadążacie za moimi żartami ale ok hehe

A tak po za tematem GBM rzucisz się na mnie jak ten wilk, w twoim awatarze czy jakoś inaczej?