@ Over Z tego co wiem, to ten stereotyp o rudych jest dawno przereklamowany
Po prostu Over dalej żyje w epoce czarownic, stosów… i tortur :twisted:
Fakt trochę dzikus z niego
taki mały żarcik
Pewnie tak, skoro ma takie zdanie o Rudzielcach No ale cóż, czasy prześladowań dawno się skończyły
Czy tak dawno temu to bym nie był tego pewien
W USA nadal torturują Awgańców a w PL oficjalnie torturowali jakieś 50 lat temu podczas zimnej wojny
:o
Lepiej wpadnij na zamek dzień wcześniej, co by przymierzyć jakąś zbroję, może być potrzebna, jak Cię dorwą niewiasty ognistowłose :lol:
Chyba niech się do dybów albo koła przymierzy
Dobry pomysł a te ognisto włosowe stworzenia chętnie bym poznał, przy okazji zrobiłbym z ich umysłu papkę i przejąłbym kontrole nad ich umysłami :evil:
Za dużo bajek o NLP/NLS się naczytałeś
Overa na zlocie trzeba będzie zamknąć w dziewicy norymberskiej aby nikomu nie szkodził :lol:
Chyba aby jakaś niewiasta jego nie uszkodziła
Nieee nie ja nie czytam, ja komunikuje się w technologi HSDPA + (urodziłem się z takim modułem) z serwerami i stamtąd pobieram wszelakie materiały, a dodatkowo dzięki wbudowanemu procesorowi Core i7 Haswell w mojej głowie bardzo łatwo jest mi złamać zabezpieczenia stron i serwerów Hostingowych przez co tak naprawdę to ja mam dostęp do informacji
buahah
@małaczarna
Trzeba mieć wyobraźnie na tym świecie bo bez niej to ciężko
Over… Ty lepiej bądź daleko ode mnie na zlocie, bo jak mi autoagresję włączysz takim gadaniem, to boję się że nawet Shaki mnie nie utrzyma…
A swoją drogą - jakby tak poszukać łoża madejowego w katakumbach… :>
wiem, wiem
sama zbyt często daję się jej ponieść
GBM - spokojnie, nie mam zamiaru Cię powstrzymywać, a jak trzeba to wręcz pomogę.
Coś mi się wydaje że nie nadążacie za moimi żartami ale ok hehe
A tak po za tematem GBM rzucisz się na mnie jak ten wilk, w twoim awatarze czy jakoś inaczej?