Over , widzę że masz już atrakcji na 3 zloty do przodu, więc nie wiem jak ty ten dotrwasz do końca (nie radzę zostawać na rozszerzony) hihihihihhihii
Będę na rozszerzonym
Ja mam wrażenie, że nikt nie nadąża, łącznie z Tobą…
Over, domyśl się
O kurczę… równe dwa tygodnie już zostały
Nie no, ktoś rzucił linkiem do licznika (tylko pytanie, o jakim liczniku myślimy ? ;>)
Ho ho, już niedługo ]:->
Przydała by się jakaś HotZlotowa skórka na DP + Licznik
Myślę, że Redakcja ma teraz dość pracy, myślę, że na tyle zdolni ludzie tutaj są, że potrafią policzyć do 14:P
Nie myśl tyle bo się jeszcze rozczarujesz
Ja tam potafię liczyć na samego siebie i to mi wystarczy :mrgreen:
O proszę jaki HotZlotowy wątek rozgadany
Muszę tu czasem zaglądnąć
Bo przypadkiem śmigam z Wami na Zlot
(A ja czasem też lubię powędkować… raz na rok co prawda … i nie w takim stroju jak ta pani z obrazka )
Zaiste, pewnie masz rację. Zastanawiam się, czy on tak naprawdę czy się tylko tak staluje .
Dla nie-poznaniaków
http://www.poznan.pl/mim/slownik/words.html?co=word&word=stalować+się
Pangrys , link ci coś skopało
No, w końcu mam chwilę na przejrzenie tematu
Mam pytanie, wiadomo coś o konkursie z WS2012? Tam też miała być losowana wejściówka, a na razie nie ma wyników.
A teraz poważna sprawa Pamiętacie tamtoroczny baner z naszymi podpisami jako pamiątka dla redakcji z HZ2012? Może czas już pomyśleć co by w tym roku wymyślić? Proponuje zawiązać jakiś komitet organizacyjny, i w formie niezaleznej od forum się dogadać co można by i jak zrobić
W sposób wybitny przegapiłem tego newsa
Od czegoś zacząć trzeba Do tego widzę że Kinga lubisz. Może przypadkiem kotlety jeszcze umiesz robić?
Beeeforek? Czemu nie, to mój pierwszy HZ więc chętnie zapoznałbym się ze społecznością co by łoża… tfuuu… pokoju nie dzielić z nieznajomym (mama nie pozwala) [-X
PS: Pisałem już w wątku dotyczącym organizacji wyjazdu, ale patrząc po ilości postów tutaj szybciej dotrę do poszukiwanego kierowcy - osoby, która planuje dłuższy pobyt na HotZlocie, a będzie wracać przez Wrocław. W drodze powrotnej chętnie skorzystałbym z życzliwości kogoś z samochodem