Powiem tak…
Jednak HotZlot 2013 z wackiem ! :biggrin:
Powiem tak…
Jednak HotZlot 2013 z wackiem ! :biggrin:
Hej,
A no to gratulacje i do zobaczenia za 13 dni.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Cześć,
jeden wacek więcej nie zaszkodzi Gratuluję
Z wyrazami szacunku,
Lewanxd
Udało się wylosować zaproszenie po rezygnacji innego użytkownika, ale niestety ja również nie mogę skorzystać z zaproszenia.
Osoby, które nie zostały wylosowane niech czekają na wiadomość o wylosowaniu zgłoszenia
@Areh: King i kotlety? Kobieta, wędka, ryby… “Misery” od razu mi się przypomina…
Nie zacząć… to raczej sentyment z dzieciństwa, bo tatko był wtedy zapalonym wędkarzem… a że mu się córka pierworodna trafiła … To wędkowaliśmy razem
Pfff, kotlety to pikuś
King, całe szczęście twórczy facet, jest co poczytać… a lektura Misery jeszcze przede mną.
Szkoda, że pokoju 1408 nie będzie w hotelu
pierworodne to maja przechlapane jak ojcicec chcial miec syna, z drugiej strony to taka kobieta wszystko potrafi - i ugotuje i samochod naprawi
Będzie. Trzeba odnaleźć tylko tajne plany zamku i poszukać równie tajnego wejścia do pokoju. Ja obstawiam, że będzie ono znajdować się na dnie hotelowego basenu lub w podziemiach zamku. Któż wie, jakie zamek skrywa tajemnice
No pierworodnym to ja jestem i mam wrażenie, że więcej mam robić niż mój brat
Coś w tym musi być
P.S
Czy atrakcje hotelowe są dostępne dla gości czy jakoś dodatkowo płatne?
Mam na myśli właśnie basen czy saunę czy jeszcze co tam jest
Są bezpłatne, tylko po prostu korzysta się z nich w czasie wolnym od wykładów
Właśnie będzie mi brakować sesji technicznych hotzlotu i overa słuchania zawsze mam na to smak ciężko mi podjąć decyzje jak dostaje zapro ale sytuacja z zdrowiem utrudnia to ;/
No nie do końca, bo SPA i tego typu rzeczy są płatne dodatkowo z tego co wiem.
Cześć wszystkim i również każdemu gratuluję wylosowania biletu do raju
Wiadomo może coś o tematyce wykładów ? bo niezmiernie mnie to ciekawi
@grajekk tematy sesji są znane dopiero po zakwaterowaniu gdy otrzymuje się agendę ze szczegółami a przynajmniej tak było w ubiegłym roku jak dobrze pamiętam
Pozdrawiam
@GBM - no to było raczej oczywiste
@Axles - zmartwiłeś mnie bo liczyłem, że po przesiedzeniu na wszystkich sesjach może jakiś masaż by się przydał => joke
Hej,
No nie do końca. Agenda w całości była dostępna jeszcze przed rozpoczęciem zlotu, a dodatkowo była udostępniona także jako kalendarz ze szczegółami do Outlook’a oraz na SmartPhone’y.
Takie atrakcje są oczywiście płatne i poza zlotowym programem refundacyjnym.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Oj tam oj tam, no nie taka oczywista oczywistość
over cie podszkoli w “zarywaniu” albo i sam załatwi darmowy masaż
Taaa i pokój 1os jeszcze do tego
Dobrze, że tego nie czyta moja kobieta bo musiałbym chyba pisać do redakcji maila z wytłumaczeniem dlaczego nie jadę
W trakcie trwania HotZlotu uczestnicy będą mogli jednak nabyć piwo lane w specjalnej cenie 6,5 zł / 0,5l. Dostępne będą także niektóre inne alkohole w obniżonych cenach.
Takie małe pytanko czy to prawda że piwko po za imprezą integracyjną napewno będzie w cenie 6.50zł?
Trochę wydaje mi sie to wiele zwarzając na fakt iż rok temu i 2 lata temu były po 6 i 5zł za 0,5.
Dokonałem prostych obliczeń a mianowicie gdy bym zabrał 100zł i przeznaczył je na samo piwko to za cenę 100zł kupię 15 piwek… :x ](*,)
Gdyby jednakże piwo było za 5zł (a powinien to być standard przy imprezach takich jak HZ, wszystkie miejsca zajete + pobyt przedłużony) to za tą kwotę kupię już nie 15 a 20 złocistych soczków stojących za rogiem
Przy przeliczeniu wartości kega do ilości płynu wychodzi jakies 30-40% marży dla zamku za jedno piwko.
To tak nawiasem mówiąc moje drobne “spostrzeżenie” nie żebym się czepiał ale nie pokoi mnie ten fakt heh
Nikt mi nie każe kupować ja wiem
Szkolenia bezpłatne w trakcie trwania zlotu w godzinach od 15-21 a w sobotę cena adekwatna do rezultatów poniesionych po ukończeniu szkolenia