HotZlot 2013 - wątek ogólny

Powiem tak…

Jednak HotZlot 2013 z wackiem ! :biggrin:

Hej,

A no to gratulacje i do zobaczenia za 13 dni. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Cześć,

jeden wacek więcej nie zaszkodzi :smiley: Gratuluję :slight_smile:

Z wyrazami szacunku,

Lewanxd

Udało się wylosować zaproszenie po rezygnacji innego użytkownika, ale niestety ja również nie mogę skorzystać z zaproszenia.

Osoby, które nie zostały wylosowane niech czekają na wiadomość o wylosowaniu zgłoszenia :wink:

@Areh: King i kotlety? Kobieta, wędka, ryby… “Misery” od razu mi się przypomina… :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie zacząć… to raczej sentyment z dzieciństwa, bo tatko był wtedy zapalonym wędkarzem… a że mu się córka pierworodna trafiła … To wędkowaliśmy razem :wink:

Pfff, kotlety to pikuś :stuck_out_tongue:

King, całe szczęście twórczy facet, jest co poczytać… a lektura Misery jeszcze przede mną.

Szkoda, że pokoju 1408 nie będzie w hotelu :stuck_out_tongue:

pierworodne to maja przechlapane jak ojcicec chcial miec syna, z drugiej strony to taka kobieta wszystko potrafi - i ugotuje i samochod naprawi

Będzie. Trzeba odnaleźć tylko tajne plany zamku i poszukać równie tajnego wejścia do pokoju. Ja obstawiam, że będzie ono znajdować się na dnie hotelowego basenu lub w podziemiach zamku. Któż wie, jakie zamek skrywa tajemnice :smiley:

No pierworodnym to ja jestem i mam wrażenie, że więcej mam robić niż mój brat :stuck_out_tongue:

Coś w tym musi być :stuck_out_tongue:

P.S

Czy atrakcje hotelowe są dostępne dla gości czy jakoś dodatkowo płatne?

Mam na myśli właśnie basen czy saunę czy jeszcze co tam jest :stuck_out_tongue:

Są bezpłatne, tylko po prostu korzysta się z nich w czasie wolnym od wykładów :slight_smile:

Właśnie będzie mi brakować sesji technicznych hotzlotu i overa słuchania zawsze mam na to smak ciężko mi podjąć decyzje jak dostaje zapro ale sytuacja z zdrowiem utrudnia to ;/

No nie do końca, bo SPA i tego typu rzeczy są płatne dodatkowo z tego co wiem.

Cześć wszystkim i również każdemu gratuluję wylosowania biletu do raju :slight_smile:

Wiadomo może coś o tematyce wykładów ? bo niezmiernie mnie to ciekawi

@grajekk tematy sesji są znane dopiero po zakwaterowaniu gdy otrzymuje się agendę ze szczegółami :slight_smile: a przynajmniej tak było w ubiegłym roku jak dobrze pamiętam :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam :wink:

@GBM - no to było raczej oczywiste :smiley:

@Axles - zmartwiłeś mnie bo liczyłem, że po przesiedzeniu na wszystkich sesjach może jakiś masaż by się przydał :smiley: => joke :wink:

Hej,

No nie do końca. Agenda w całości była dostępna jeszcze przed rozpoczęciem zlotu, a dodatkowo była udostępniona także jako kalendarz ze szczegółami do Outlook’a oraz na SmartPhone’y.

Takie atrakcje są oczywiście płatne i poza zlotowym programem refundacyjnym. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Oj tam oj tam, no nie taka oczywista oczywistość :stuck_out_tongue:

over cie podszkoli w “zarywaniu” albo i sam załatwi darmowy masaż

Taaa i pokój 1os jeszcze do tego :stuck_out_tongue:

Dobrze, że tego nie czyta moja kobieta bo musiałbym chyba pisać do redakcji maila z wytłumaczeniem dlaczego nie jadę :smiley:

W trakcie trwania HotZlotu uczestnicy będą mogli jednak nabyć piwo lane w specjalnej cenie 6,5 zł / 0,5l. Dostępne będą także niektóre inne alkohole w obniżonych cenach.

Takie małe pytanko czy to prawda że piwko po za imprezą integracyjną napewno będzie w cenie 6.50zł?

Trochę wydaje mi sie to wiele zwarzając na fakt iż rok temu i 2 lata temu były po 6 i 5zł za 0,5.

Dokonałem prostych obliczeń a mianowicie gdy bym zabrał 100zł i przeznaczył je na samo piwko to za cenę 100zł kupię 15 piwek… :x ](*,)

Gdyby jednakże piwo było za 5zł (a powinien to być standard przy imprezach takich jak HZ, wszystkie miejsca zajete + pobyt przedłużony) to za tą kwotę kupię już nie 15 a 20 złocistych soczków stojących za rogiem :stuck_out_tongue:

Przy przeliczeniu wartości kega do ilości płynu wychodzi jakies 30-40% marży dla zamku za jedno piwko.

To tak nawiasem mówiąc moje drobne “spostrzeżenie” nie żebym się czepiał ale nie pokoi mnie ten fakt heh :stuck_out_tongue:

Nikt mi nie każe kupować ja wiem :slight_smile:

@underface

Szkolenia bezpłatne w trakcie trwania zlotu w godzinach od 15-21 a w sobotę cena adekwatna do rezultatów poniesionych po ukończeniu szkolenia :stuck_out_tongue: :smiley: :stuck_out_tongue: