HotZlot 2013 - wątek ogólny

Nikt nie narzeka że będzie źle - (znaczy nikt poza Overem :stuck_out_tongue: )

:smiley:

Zaraz Over napisze, że to był żart, ale nikt go nie zrozumiał, ale tak na prawdę ten żart i tak był śmieszny… :stuck_out_tongue:

Over po prostu ma za dobrze w d* :stuck_out_tongue: Miałby trochę problemów w życiu (nie, żebym źle mu życzyła :smiley: ) to by inaczej patrzył na takie drobnostki…

P.S. W sumie to całą tą dysputę Overa nad piwem mogę przyrównać do moich uczestników projektu- darmowe szkolenia, codziennie darmowe obiady, a i tak źle, bo nie było soli do frytek, kelnerka nie miała fartuszka, surówka była niedobra… :stuck_out_tongue:

Mieli racje, jak kelnerka byla by ubrana w sam fartuszek, od razu by wszystko smakowało, a tak to narzekali :stuck_out_tongue:

@Olmeca obawiam się, że wtedy apetyt miałby trochę inną formę :stuck_out_tongue:

Człowieku, czy my się przypadkiem nie znamy ?

Spiż i Biedronka najlepsze punkty świata :slight_smile:

Taa, tylko że kelnerki miały najczęściej ‘50+’ :wink:

O gustach się nie dyskutuje :x

Ja nie mam jak gustować, bo małego browara w pobliżu nie ma. Miejmy nadzieję że nie będzie mnie od sklepowych puszek odrzucać jak wrócę do domu :stuck_out_tongue:

Nawet w Żabkach można dostać już fajne piwa - np Miłosław (chyba, że tylko w WLKP)

W Żabce też można Corneliusa i Amber Chmielowy kupić, dobre piwo

Wracając do wątku jaki poruszył Arech, to też najczęściej jak dostane informację o tym, że w danym mieście jest lokal z własnym browarem to staram się za wszelką cenę takowy zaliczyć. Jak do tej pory szczęśliwie zaliczyłem:

C. K. Browar - Kraków

Brovaria - Poznań

Warzelnia - Bydgoszcz

Spiż i Bierhalle - Wrocław

Brovarnia Gdańsk - Gdańsk

Hoho, taki rarytasik na Zlocie, aż ślinka cieknie, cena 6.5 to jak za darmo, szacuneczek :smiley:

Wstyd się przyznać, ale poza ‘sklepowymi’ piwami nigdy nie miałem okazji próbować lokalnych specjałów więc tym bardziej cieszy mnie informacja, że zorganizowaliście lokalny browar. Ogólnie będzie on dostępny też podczas tej głównej integracji oraz czy będzie można zakupić na wynos dla ‘rodzinnych’ smakoszy?

Over pozwól, że negocjacjami cenowymi zajmie się redakcja, której dobrze to wychodzi, a widać to na każdym Hotzlocie.

Kwiczałem :smiley:

Już się nie mogę doczekać HZ :smiley:

@Krogulec

Na Booking.com jest napisane że w pokojach znajduje się Bezpłatny Internet przewodowy, czy trzeba będzie wyposażyć się w własne kabelki zakończone końcówką RJ-45 - tak jak to było w Charlottcie ?

Kabel przeważnie udostępnia recepcja lub jest w szufladzie w stoliku w pokoju, albo niech mnie Krogulec poprawi jak coś pomyliłem.

No takie są standardy :), ale w Dolinie tak nie było… dlatego nie wiem ile skrętek przygotować :slight_smile:

Cały bęben i zarabiarkę z workiem RJotek;)

Ale żeście pojechali po mnie :stuck_out_tongue:

@ Krogulec

2zł za piwko dobrej jakości to troszkę przesada, wiadomo Jakość = się cena ale widzę że sprostowałeś moje domysły, bo myślałem że w tej cenie będzie Tyskie a nie jakieś lokalne piwo a to zmienia postać rzeczy.

Tak to jest jak jest więcej domysłów etc.

Teraz To co do ceny nie mam wątpliwości że jest na bardzo dobrym poziomie :slight_smile:

@ Faust

W plecaku mam chyba z 5-10 sztuk takich kabelków także jak coś to rozdam potrzebującym w ramach tego obsmarowywania mnie :smiley:

@ wojtekadams

Cieszy mnie to że kulałeś się ze śmiechu, w końcu kiedyś po nudnym i ciężkim dniu pracy należy się troszkę humoru co nie?? :smiley:

Chciałbyś :slight_smile: - już widzę jakbyśmy robili breloczki do kluczy na rozszerzonym… :stuck_out_tongue: