zwłaszcza jak ich nick jest przekręcany przy rejestracji
Bo to tylko przy rejestracji…
oj tam oj tam jak kiedyś moje nazwisko przekręcono na Mickiewicz to już nic mnie nie zdziwi
Hej,
Zaraz zmodyfikujemy, wyrzucimy OT do kosza i zostanie - 5 stron.
Pozdrawiam,
Dimatheus
zanim zdążysz wybrać posty do kasacji to już dawno po setce będzie
Hej,
To jest taki magiczny przycisk Zaznacz wszystkie - odznaczy się kilka początkowych i gotowe.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ale oczywiście wiesz, co może ciebie za ten czyn, czekać na HZ ? Jesteś tego świadomy ?
Myślę, że największą karą dla Dimatheusa byłby brak możliwości dodawania wpisów do relacji z HZ…
Hmmm GMB :P?
Hej,
Sorry, ale wtedy relacja live ze zlotu miałaby 5 stron.
Chyba nie do końca…
PS. Do 100’ki coraz bliżej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Za tymi postami to nawet automatyczne powiadamianie nie nadąża zastanawiałem się co tak ostatnio cicho w tym wątku, nie dostaję powiadomień na maila… wchodzę a tutaj prawie 30 nowych stron do ogarnięcia… maaassssaaaakra
Hej,
Po prostu kolejne powiadomienie dostajesz dopiero po odwiedzeniu wątku… Jeśli wątku nie odwiedzisz, to mimo nowych postów powiadomienie się nie wyśle. I w sumie dobrze, bo tak dostałbyś ich przynajmniej 450 powiadomień.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dimatheus wiem o tym i zawsze odwiedzam po dostaniu powiadomienia, po prostu widocznie była jakaś zwieszka serwera mailowego, w sumie już drugi raz mi się coś takiego zdażyło na DP
Ja proponuję zaadaptować do problemu starą zabawę z przedszkola: kto pierwszy osiągnie 100 stronę wątku - ten głupi
No i teraz nikt nie będzie chciał pisać
Nie zapominaj o tym że “władza” na forum ma takie możliwości, żeby zmanipulować wyniki i wyjdzie na to że głupim zostanie ten co to zaproponował …
Hihihihihihi
Hej,
Dokładnie o tym samym pomyślałem, ale uznałem, że nie wypada o tym informować. Zdradzać takie plany?
Pozdrawiam,
Dimatheus
Na innym forum, gdzie też się udzielam mamy zasade, że kto zamknie kolejny tysiąc w spamowątku, to na następnym spotkaniu stawia wszystkim kole z biedrony
@fiesta: Fiesta, Fiesta, Fiesta Americana!
ps. “kole z biedrony”? czy to forum to forum dla grzecznych pensjonarek?