HotZlot 2013 - wątek ogólny

zwłaszcza jak ich nick jest przekręcany przy rejestracji :stuck_out_tongue: :wink:

Bo to tylko przy rejestracji… :stuck_out_tongue:

oj tam oj tam jak kiedyś moje nazwisko przekręcono na Mickiewicz to już nic mnie nie zdziwi :wink:

Hej,

Zaraz zmodyfikujemy, wyrzucimy OT do kosza i zostanie - 5 stron. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

zanim zdążysz wybrać posty do kasacji to już dawno po setce będzie :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Hej,

To jest taki magiczny przycisk Zaznacz wszystkie - odznaczy się kilka początkowych i gotowe. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ale oczywiście wiesz, co może ciebie za ten czyn, czekać na HZ ? Jesteś tego świadomy ? :smiley: :stuck_out_tongue:

Myślę, że największą karą dla Dimatheusa byłby brak możliwości dodawania wpisów do relacji z HZ… :slight_smile:

Pangrys, ale że kocówa ? :>

Dimatheusa bym oszczędził, inni bardziej sobie zasłużyli… :twisted: :smiley:

Hmmm GMB :P?

Hej,

Sorry, ale wtedy relacja live ze zlotu miałaby 5 stron. :stuck_out_tongue:

Chyba nie do końca… :stuck_out_tongue:

PS. Do 100’ki coraz bliżej. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Za tymi postami to nawet automatyczne powiadamianie nie nadąża :stuck_out_tongue: zastanawiałem się co tak ostatnio cicho w tym wątku, nie dostaję powiadomień na maila… wchodzę a tutaj prawie 30 nowych stron do ogarnięcia… maaassssaaaakra :slight_smile:

Hej,

Po prostu kolejne powiadomienie dostajesz dopiero po odwiedzeniu wątku… Jeśli wątku nie odwiedzisz, to mimo nowych postów powiadomienie się nie wyśle. I w sumie dobrze, bo tak dostałbyś ich przynajmniej 450 powiadomień. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimatheus wiem o tym :stuck_out_tongue: i zawsze odwiedzam po dostaniu powiadomienia, po prostu widocznie była jakaś zwieszka serwera mailowego, w sumie już drugi raz mi się coś takiego zdażyło na DP :slight_smile:

Ja proponuję zaadaptować do problemu starą zabawę z przedszkola: kto pierwszy osiągnie 100 stronę wątku - ten głupi :stuck_out_tongue_winking_eye:

No i teraz nikt nie będzie chciał pisać :stuck_out_tongue:

Nie zapominaj o tym że “władza” na forum ma takie możliwości, żeby zmanipulować wyniki i wyjdzie na to że głupim zostanie ten co to zaproponował …

Hihihihihihi :wink:

Hej,

Dokładnie o tym samym pomyślałem, ale uznałem, że nie wypada o tym informować. :stuck_out_tongue: Zdradzać takie plany? :wink:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Na innym forum, gdzie też się udzielam mamy zasade, że kto zamknie kolejny tysiąc w spamowątku, to na następnym spotkaniu stawia wszystkim kole z biedrony

@fiesta: Fiesta, Fiesta, Fiesta Americana! !!

ps. “kole z biedrony”? czy to forum to forum dla grzecznych pensjonarek? :wink: