Coś jak Biedny Romek z obrazka na jeja.pl?
Zdecydowanie wole Lidla jak już schodzimy na temat marketów
HA! i jest już oficjalne liczydło na głównej :lol:
No i mamy licznik
Kurde wyprzedziłeś mnie
PS. Ale podlinkowany jest jeszcze pod zeszłoroczny zlot ;p
Link wskazuje na bloga hotzlotowego więc wszystko jest ok - tylko teraz zarchiwizować go i wyczyścić tak jak miało to miejsce rok temu http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot2011
jaredj , ja doskonale rozumiem, że OT’owy wątek, ale bez przesady!
wojtekadams tylko problem w tym linku jest taki, że pierwsza strona to Dolina Charloty, a następne to już Zamek na Skale
Nie zapuszczałem się tak daleko Overa tam poślę
Licznik jest na głównej, ale to już zauważyliście. Nie wiem co mnie pokusiło na aktualizację tych map Google, teraz nie mam współrzędnych i muszę do aplikacji G+ zerkać, a ta jest biedniej. Wie ktoś jak wrócić do wcześniejszej wersji Google Map w nierootowanym telefonie?
Nie da się Jedynie że gdzieś znajdziesz pożądaną wersje aplikacji w postaci pliku apk
Noo niestety Google ma taką politykę prywatności że nawet wersji archiwizacyjnych swoich apek nie prowadzi …
Widziałem że masz problem z moim widgetem
Zaktualizowałem wpis o link bezpośredni do apki: http://www.dobreprogramy.pl/wojtekadams … 40424.html
Nie mam problemu z appką, zainstalowałem ją w tradycyjny sposób po prostu coś mi QR nie chciał zatrybić mimo, że Goggles rozpoznało go.
Ja wole tego nie instalować Już i tak co chwile myślę że niedługo jedziemy, a tu trzeba się skupić nad wieloma innymi rzeczami
Z apką to już cały czas bym się tylko w telefon gapił
Tego? Zabrzmiało jakby to był jakiś trojan Zawsze możesz wrzucić w stopkę licznik z mojego podpisu
Bynajmniej nie to miałem na myśli Ja nie potrzebuje licznika, mam go w głowie, wiem ile jeszcze dni, na pewno nie przegapię
Z tymi g maps to nie jest tak jak z innymi appkami? Bo normalnie usuwa się update z pozycji g play…
Edit u mnie w android market* mam pod mapami usun aktualizacje
* mój smartfon nie widzi nowszej wersji sklepu …
Wlasnie sobie myślę, ze za tydzień to o tej porze będę we Wrocku a nie w firmie na nocce.
Nooo coś w tym jest … i lepiej jakieś 8 godzin po twoim poście będę na kawie z kilkoma użytkownikami forum we Wro