HotZlot 2013 - wątek ogólny

Coś jak Biedny Romek z obrazka na jeja.pl? :wink:

Zdecydowanie wole Lidla jak już schodzimy na temat marketów :stuck_out_tongue:

HA! i jest już oficjalne liczydło na głównej :lol:

No i mamy licznik :wink:

Kurde wyprzedziłeś mnie :stuck_out_tongue:

PS. Ale podlinkowany jest jeszcze pod zeszłoroczny zlot ;p

Link wskazuje na bloga hotzlotowego więc wszystko jest ok - tylko teraz zarchiwizować go i wyczyścić tak jak miało to miejsce rok temu :slight_smile: http://www.dobreprogramy.pl/HotZlot2011

jaredj , ja doskonale rozumiem, że OT’owy wątek, ale bez przesady!

wojtekadams tylko problem w tym linku jest taki, że pierwsza strona to Dolina Charloty, a następne to już Zamek na Skale :stuck_out_tongue:

Nie zapuszczałem się tak daleko :slight_smile: Overa tam poślę :slight_smile:

Licznik jest na głównej, ale to już zauważyliście. Nie wiem co mnie pokusiło na aktualizację tych map Google, teraz nie mam współrzędnych i muszę do aplikacji G+ zerkać, a ta jest biedniej. Wie ktoś jak wrócić do wcześniejszej wersji Google Map w nierootowanym telefonie?

Nie da się :slight_smile: Jedynie że gdzieś znajdziesz pożądaną wersje aplikacji w postaci pliku apk :slight_smile:

Noo niestety Google ma taką politykę prywatności że nawet wersji archiwizacyjnych swoich apek nie prowadzi …

Widziałem że masz problem z moim widgetem :slight_smile:

Zaktualizowałem wpis o link bezpośredni do apki: http://www.dobreprogramy.pl/wojtekadams … 40424.html

Nie mam problemu z appką, zainstalowałem ją w tradycyjny sposób :slight_smile: po prostu coś mi QR nie chciał zatrybić mimo, że Goggles rozpoznało go.

Ja wole tego nie instalować :smiley: Już i tak co chwile myślę że niedługo jedziemy, a tu trzeba się skupić nad wieloma innymi rzeczami :wink: Z apką to już cały czas bym się tylko w telefon gapił :stuck_out_tongue:

Tego? Zabrzmiało jakby to był jakiś trojan :stuck_out_tongue: Zawsze możesz wrzucić w stopkę licznik z mojego podpisu :slight_smile:

Bynajmniej nie to miałem na myśli :slight_smile: Ja nie potrzebuje licznika, mam go w głowie, wiem ile jeszcze dni, na pewno nie przegapię :stuck_out_tongue:

Z tymi g maps to nie jest tak jak z innymi appkami? Bo normalnie usuwa się update z pozycji g play…

Edit u mnie w android market* mam pod mapami usun aktualizacje

* mój smartfon nie widzi nowszej wersji sklepu …

Wlasnie sobie myślę, ze za tydzień to o tej porze będę we Wrocku a nie w firmie na nocce.

Nooo coś w tym jest … i lepiej jakieś 8 godzin po twoim poście będę na kawie z kilkoma użytkownikami forum we Wro :slight_smile: