Mi burza nie przeszkadza, byle nie zaskoczyła Zlotowiczów bawiących się na świeżym powietrzu podczas imprezy integracyjnej. Ale podczas sesji może sobie grzmieć i padać.
Jak to mówi stare przysłowie łowców piorunów , Piorun po południu albo z rana - jak śmietana" lub na HotZlocie bez burzy uczestnikom czas się dłurzy
Nawet bez burzy uczestnikom HotZlotu czas się nie dłuży - wręcz przeciwnie, jest tyle atrakcji, że czas ucieka nie wiadomo kiedy. Chyba, że masz na myśli oczekiwanie na HotZlot… To się niewątpliwie dłuży.
Aaa właśnie coś mi się przypomniało
Po zeszłorocznym zlocie wzięło mnie na stare kompy, i taki nabyłem, z tym że on nie ma “normalnego” jak na nasze czasy wejścia dla myszki ma tylko COMa, ba nawet USB nie ma
I teraz takie pytanko do was, czy byłby ktoś komu taki gryzoń z kulką i wyjściem na COMa gdzieś zalega?
Bo nie ukrywam że zabawa na takim kompie starym była by lepsza z myszką niż tylko z klawiaturą.
Jakby ktoś dysponował takimi zabytkami i byłby skłonny oddać/wydzierżawić to proszę pisać na PW.
Myszka nie musi być laserowa czy optyczna taka z kulką wystarczy
Przypadkowo mam taką mysz.Mogę Ci ją przywieźć.
Ja w bardzo dawnych czasach miałem przejściówkę ps2 na COM, jeśli coś takiego by Cię satysfakcjonowało to mogę spróbować przekonać się aby zebrać się do sprawdzenia czy mogę poświęcić chwilę czasu na próbę znalezienia tej oto
Jak ci to problemu nie sprawi to poszukaj jak możesz
Panowie i Panie, to już niebawem
No mi się już po nocach śni :lol:
Ty przynajmniej możesz spać Bo mi z tego wszystkiego ciężko w ogóle usnąć
wyobrażaj sobie niekończący się strumyk złotego napoju przed snem bedzie łatwo zasnąć
pewnie koszmary z HZ związane
Ciekawe jakie
Maniek_88 , tylko póki co nic przyjemnego mi się nie śniło Raz było, że nie dostałam identyfikatora, bo nie zrobili dla mnie, a drugi raz, że po rejestracji walizki były gdzieś składowane do czasu pierwszej przerwy, a mi się dren od pompy insulinowej urwał i nie mogłam go wymienić, bo nie miałam przy sobie :x :lol:
@freeyah Nie myślałem że w związku z HZ mogą się takie koszmary śnić Mi chyba rok temu przed pierwszym HZ nic sie nie śniło, za to właśnie nie mogłem usnąć bo ciągle o tym myślałem
Teraz już wiem czego się spodziewać (tzn. spodziewać się niespodziewanego) więc śpię spokojnie
Maniek_88 , no ja już się boje co będzie z czwartku na piątek
Lepiej będzie się wyspać, żeby w piątek nie przysypiać na sesjach albo zamiast wieczornych rozmów i integracji przy bezalkoholowym przytulać się na długo przed północą do poduszki w pokoju hotelowym.
Takie sny to jeszcze nic mi się śniło jakieś pół roku temu coś podobnego jak zamek na skale ale do okolo połowy był lux a powyżej połowy, ruina bez okien i z jakimiś zombie chodzącymi po tych wyższych piętrach, ale nie uważam to za koszmar po wszystko co z HZ związane niema prawa się do tego zaliczać, po za tym nie wstałem przerażony po obudzeniu, tylko wyspany i zrelaksowany
Nadal tak twierdzisz ??
Dobijemy, nie dobijemy… Who cares? Ważne, że zlot za niecałe 5 dni