HotZlot 2013 - wątek ogólny

Wy tylko o jednym ;D

W temacie snów… też dzisiaj mi się śniło, że nie zdążyłem wziąć torby podróżnej na HZ… :stuck_out_tongue: nie wiem… może to jakiś znak, że wszyscy mamy jakieś koszmary?

Cześć,

jak pojedziecie na HotZlot to my tu w końcu będziemy mieli spokój :smiley:

Z wyrazami szacunku,

Lewanxd

Hmm, dziś miałem sen - nie czytając tego wątku o snach :!: więc o żadnej sugestii nie ma mowy - że właściwie to nic ze sobą na HotZlot nie zabrałem - tylko telefon i portfel i nie umiałem za nic wyjaśnić dlaczego nie wziąłem sobie chociażby szczoteczki do zębów albo długich spodni =D>

Haha cieszę się, że nie jestem tu sama z ‘sennymi problemami’ :lol:

Oj żebyś się przypadkiem nie zdziwił, aktywność zlotowiczów na forum znacznie wzrastała (modków zresztą też) :wink:

hehe to strach pomyśleć co Ci się będzie śnić na dzień przed zlotem :slight_smile:

według accuweather ( http://www.accuweather.com/pl/pl/osiecz … her/266864 ) pogoda szykuje się piękna :slight_smile:

Najlepszy sposób na głupie sny to ekologiczna poduszka wyciosana z granitu, łózko z desek nabijanych ćwiekami i kołdra pleciona z drutu

kolczastego - tylko taki zestaw jest gwarancją zdrowego snu :stuck_out_tongue:

A potem wskoczyć w zamkowe piernaty :arrow: sama przyjemność :wink:

Zbigniew2003 , wierzymy na słowo :wink: :smiley:

I rozumiem że podesłałeś redakcji swoje życzenie aby Ci takie łóżko w pokoju wstawili :wink:

wczoraj była pełni i dziś też będzie więc takie sny są na porządku dziennym

Nie taki zestaw zawsze przywożę ze sobą :slight_smile: jest w wersji piknikowej - pompowany pompką reakcyjną :stuck_out_tongue:

Zbigniew2003 , w czwartek to sobie walnę ‘usypiacza’ albo ze 2 drinki i będzie sen :smiley:

A myślałem że poduszka w kropki z ikei zawsze sprawę załatwia co do snu :smiley:

Co do Drinków czy % to tak jest to osobliwy i bardzo naturalny środek usypiający:)

freyah - czyli drink śpiącej królewny? - jakby były kłopoty z przebudzeniem. Wiedz, że jestem potomkiem królewicza, który jednym pocałunkiem potrafi przebudzić i uwolnić od koszmarów, oraz w bonusie zamieniam żaby w piękne księżniczki- bezinteresownie, czyli za free :slight_smile:

Zlot się jeszcze nie zaczął a tutaj już podrywy… :smiley:

Zbigniew2003 , kłopotów z przebudzeniem nie będzie :stuck_out_tongue: a królewicza to ja już mam :stuck_out_tongue:

Jaka natychmiastowa reakcja (mniej niż 120 s). Bijecie jakiś rekord ??

No tak coraz większa konkurencja na rynku pracy #-o

PS.

Lepiej żartować niż chorować… pozdrawiam :slight_smile:

W latach 80 mieć jednego księcia to była podstawa, ale czasy się zmieniają i teraz jak mi jakaś koleżanka powie ze ma 2 czy 3 księciów/królewiczów/jednorożców to ten fakt mnie nie dziwi takie są czasy :stuck_out_tongue:

Jak stoisz w miejscu to się cofasz bo świat idzie do przodu, idąc razem z duchem świata jesteś na bieżąco :smiley: (to samo się ma do nowinek technologicznych)

Tak samo jak traktowanie życia zbyt poważnie, prowadzi do zawałów serca czy chorób układu nerwowego :expressionless: (życie potrafi solidnie siąść na psychikę wywołując różne skrajne akty desperacji)