HotZlot 2013 - wątek ogólny

To jednak będziecie łowić te koty ?

Niestety chodzi tu o męską część redakcji :x

Może jakąś transmisję urządzicie, żeńska część dp pewnie chętnie popatrzy co tam w nocy będziecie wyrabiać (śpiąc oczywiście :P)

Wolałbym nie :stuck_out_tongue:

Popieram :lol:

Mamy mały problem techniczny z relacją live, więc do czasu uporania się z nim kilka słów tutaj - pogoda jest przecudna, Zamek jest już szykowany na nasz Zlot, za chwilę mamy “odprawę” z ekipą Zamku :slight_smile:

Oby nie było to coś poważnego :stuck_out_tongue:

Pewnie będą Piwa smakować :?

Relacja uruchomiona :wink:

Nadal są jakieś dziwne zaniki avatarów…

Przypominam się z poniższym tematem:

Bo je na HotZlot-owe identyfikatory przenoszą :smiley:

P.S. Czemu wszyscy pod nickiem mają napis “Uczestnik HotZlotu”, a ja nie? :>

@msnet: Najwyraźniej jesteś nieaktywny :stuck_out_tongue_winking_eye:

Hej,

A byłeś już na Hot Zlocie? Jeśli nie, to zupełnie normalne - odpowiedni wpis pojawi się po zakończeniu zlotu. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dzięki Dimatheus za wyjaśnienie :slight_smile: Fakt - będę pierwszy raz uczestnikiem HotZlotu.

Oby tylko ta przecudna pogoda nie przegięła - na weekend we Wrocławiu prognozowane jest pełne słońce i temperatura 36°C w cieniu. A to już jest przegięcie.

Przy okazji @Krogulec - czy w zamku będzie klimatyzacja choćby na sali konferencyjnej? Bo nie wyobrażam sobie w jednym pomieszczeniu ponad 200 osób w 40° stopniowym upale…

Z innej beczki.

Czy ktoś z Was dodał może RSS HotZlot’u na Androidzie do programu Feedly?

Bo ja go nie znajduje :expressionless:

Hehehe, jak będziemy grzeczni to klimę będzie się włączać :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja do Feedly nie próbowałem, ale do InoReader dodałem i mimo, że to skromna wersja beta nie ma problemów.

http://www.inoreader.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=666

Z drugiej strony nie wiem co ile takie rssy się aktualizują, więc prawdopodobnie pozostanę przy otwartej zakładce Opery classic na smartfonie :slight_smile:

Lighting talks w jacuzzi :>