To jednak będziecie łowić te koty ?
Niestety chodzi tu o męską część redakcji :x
Może jakąś transmisję urządzicie, żeńska część dp pewnie chętnie popatrzy co tam w nocy będziecie wyrabiać (śpiąc oczywiście :P)
Wolałbym nie
Popieram :lol:
Mamy mały problem techniczny z relacją live, więc do czasu uporania się z nim kilka słów tutaj - pogoda jest przecudna, Zamek jest już szykowany na nasz Zlot, za chwilę mamy “odprawę” z ekipą Zamku
Oby nie było to coś poważnego
Pewnie będą Piwa smakować :?
Relacja uruchomiona
Nadal są jakieś dziwne zaniki avatarów…
Przypominam się z poniższym tematem:
Bo je na HotZlot-owe identyfikatory przenoszą
P.S. Czemu wszyscy pod nickiem mają napis “Uczestnik HotZlotu”, a ja nie? :>
Hej,
A byłeś już na Hot Zlocie? Jeśli nie, to zupełnie normalne - odpowiedni wpis pojawi się po zakończeniu zlotu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Dzięki Dimatheus za wyjaśnienie Fakt - będę pierwszy raz uczestnikiem HotZlotu.
Oby tylko ta przecudna pogoda nie przegięła - na weekend we Wrocławiu prognozowane jest pełne słońce i temperatura 36°C w cieniu. A to już jest przegięcie.
Przy okazji @Krogulec - czy w zamku będzie klimatyzacja choćby na sali konferencyjnej? Bo nie wyobrażam sobie w jednym pomieszczeniu ponad 200 osób w 40° stopniowym upale…
Z innej beczki.
Czy ktoś z Was dodał może RSS HotZlot’u na Androidzie do programu Feedly?
Bo ja go nie znajduje
Hehehe, jak będziemy grzeczni to klimę będzie się włączać
Ja do Feedly nie próbowałem, ale do InoReader dodałem i mimo, że to skromna wersja beta nie ma problemów.
http://www.inoreader.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=666
Z drugiej strony nie wiem co ile takie rssy się aktualizują, więc prawdopodobnie pozostanę przy otwartej zakładce Opery classic na smartfonie
Lighting talks w jacuzzi :>