A mnie zawsze rozbudza. Oczywiście na wodzie z dolewką mleka, jak przy kawie, no i normalne- sypane, a nie jakieś rozpuszczalne niewiadomo co ;p
Chyba że tak ale takiej to ja nie pijam chodź też jest dobre
Moja kobieta tez tak mówiła… #-o
:lol:
Mam pytanie do redaktcji czy będzie relacja na żywo video z sesji? Znajomi się dopytują czy można będzie zobaczyć co ich ominęło?
Ja właśnie jestem w drodze do Wrocławia i siedzę przed laptopem… Więc zabranie go ze sobą uważam za dobry pomysł. Nawet jeśli w zamku nie włączę go ani razu, to na podróż jak znalazł
– Dodane 25.07.2013 (Cz) 22:31 –
Też tak myślałem… I właśnie jestem w drodze na HotZlot Więc wszystko jest możliwe.
autokar z Wrocławia odjeżdża z ulicy Sieradzkiej czy z tego parkingu przy tej ulicy?
Niestety nie - w pokojach jest woda mineralna.
Zamek Kliczków nie dysponuje łączem o wymaganej do takiej relacji przepustowości, nie ma też zasięgu LTE, więc w tym roku nie będzie wideorelacji live.
Ja już spakowany Wszystko jest (chyba)
WIDZIMY Się JUTRO. Znaczy dzisiaj
Już za moment wyruszam w ostatni etap mojej Zlotowej podróży, Jeszcze tylko poranne oblucje szybka kawusia i podróż Jelenia Góra - Bolesławiec. W Bolesławcu przerwa na ostatnie zakupy (Pangrysowi nie chce się piłek dymać ustami, więc mu muszę troszki pomóc
). Koło 11.30 melduje się na zamku.
Do zobaczenia już niebawem
To czas się zbierać
Wystartowałem do wrocławia. Teraz to już szybko miną te 3 godzinki
– Dodane 26.07.2013 (Pt) 8:49 –
Wystartowałem do wrocławia. Teraz to już szybko miną te 3 godzinki
Jest ktos w pociągu TLK Szczecin Poznan Krakow 11:15 w Wroclawiu?
Ja już jestem na miejscu
Z okazji tego iż połowa w rozjazdach a ja już w domku … chciałem serdecznie podziękować za zaproszenie … aż ciężko wyrazić jak się dobrze bawiłem szukając skarbów na koordynatach Redakcji korzystając z pomocnych latarek od Loży Szyderców :]
Jestem w drodze do domu, dzięki za mile spędzony czas
od ponad 2h jestem już w domu.
Chciałbym podziękować redakcji za zaproszenie na zlot… było świetnie…
Dzięki wielkie, nadal jestem pod wrażeniem HotZlotu, poznałem bardzo dużo świetnych ludzi. Dzięki wielkie:
-
woYtasowi za transport,
-
redakcji za zaproszenie, oraz ogrom pracy włożonej w to skomplikowane logistycznie wydarzenie,
-
partnerom / sponsorom, bez których konferencja pewnie by się nie odbyła!
-
Heniowi za profesjonalne “nie na siłę” opowiadanie o technologiach Samsunga,
-
jeszcze raz wszystkim za świetną atmosferę.
Do zobaczenia za rok
Też już w domku, kurde trzeba wrócić do rzeczywistości… :x
Dzięki za zarąbiście spędzony weekend
Od prawie godziny w domu. Podróż w taką pogodę to tragedia, ale daliśmy radę. Dzięki wszystkim za świetną zabawę, a zwłaszcza ekipie spod parasola
Podziękowania należą się Panu Barmanowi także… :>
…i pani Agnieszce :roll: