HotZlot 2013 - wątek ogólny

A mnie zawsze rozbudza. Oczywiście na wodzie z dolewką mleka, jak przy kawie, no i normalne- sypane, a nie jakieś rozpuszczalne niewiadomo co ;p

Chyba że tak ale takiej to ja nie pijam chodź też jest dobre :wink:

Moja kobieta tez tak mówiła… #-o

:lol:

Mam pytanie do redaktcji czy będzie relacja na żywo video z sesji? Znajomi się dopytują czy można będzie zobaczyć co ich ominęło?

Ja właśnie jestem w drodze do Wrocławia i siedzę przed laptopem… Więc zabranie go ze sobą uważam za dobry pomysł. Nawet jeśli w zamku nie włączę go ani razu, to na podróż jak znalazł :slight_smile:

Dodane 25.07.2013 (Cz) 22:31

Też tak myślałem… I właśnie jestem w drodze na HotZlot :slight_smile: Więc wszystko jest możliwe.

autokar z Wrocławia odjeżdża z ulicy Sieradzkiej czy z tego parkingu przy tej ulicy? :wink:

Niestety nie - w pokojach jest woda mineralna.

Zamek Kliczków nie dysponuje łączem o wymaganej do takiej relacji przepustowości, nie ma też zasięgu LTE, więc w tym roku nie będzie wideorelacji live.

Ja już spakowany :slight_smile: Wszystko jest (chyba) :slight_smile: WIDZIMY Się JUTRO. Znaczy dzisiaj :slight_smile:

Już za moment wyruszam w ostatni etap mojej Zlotowej podróży, Jeszcze tylko poranne oblucje :wink: szybka kawusia i podróż Jelenia Góra - Bolesławiec. W Bolesławcu przerwa na ostatnie zakupy (Pangrysowi nie chce się piłek dymać ustami, więc mu muszę troszki pomóc :wink: ). Koło 11.30 melduje się na zamku.

Do zobaczenia już niebawem :slight_smile:

To czas się zbierać :slight_smile:

Wystartowałem do wrocławia. Teraz to już szybko miną te 3 godzinki

Dodane 26.07.2013 (Pt) 8:49

Wystartowałem do wrocławia. Teraz to już szybko miną te 3 godzinki

Jest ktos w pociągu TLK Szczecin Poznan Krakow 11:15 w Wroclawiu?

Ja już jestem na miejscu :slight_smile:

Z okazji tego iż połowa w rozjazdach a ja już w domku … chciałem serdecznie podziękować za zaproszenie … aż ciężko wyrazić jak się dobrze bawiłem szukając skarbów na koordynatach Redakcji korzystając z pomocnych latarek od Loży Szyderców :]

Jestem w drodze do domu, dzięki za mile spędzony czas :slight_smile:

od ponad 2h jestem już w domu.

Chciałbym podziękować redakcji za zaproszenie na zlot… było świetnie…

Dzięki wielkie, nadal jestem pod wrażeniem HotZlotu, poznałem bardzo dużo świetnych ludzi. Dzięki wielkie:

• woYtasowi za transport,

• redakcji za zaproszenie, oraz ogrom pracy włożonej w to skomplikowane logistycznie wydarzenie,

• partnerom / sponsorom, bez których konferencja pewnie by się nie odbyła!

• Heniowi za profesjonalne “nie na siłę” opowiadanie o technologiach Samsunga,

• jeszcze raz wszystkim za świetną atmosferę.

Do zobaczenia za rok :wink:

Też już w domku, kurde trzeba wrócić do rzeczywistości… :x

Dzięki za zarąbiście spędzony weekend :slight_smile:

Od prawie godziny w domu. Podróż w taką pogodę to tragedia, ale daliśmy radę. Dzięki wszystkim za świetną zabawę, a zwłaszcza ekipie spod parasola :smiley:

Podziękowania należą się Panu Barmanowi także… :>

…i pani Agnieszce :roll: