HotZlot 2013 - wątek ogólny

Pani Agnieszce to szczególnie. Oby jak najwięcej barmanek z takim ładnym uśmiechem i takim serduszkiem :smiley:

Mam nadzieję ze moja koszulka będzie na nią pasowała.

No i po zlocie niestety :frowning: Dla mnie troszkę pechowy przez upadek mojej paletki… Skutecznie ten incydent osłabił mój entuzjazm do relacjonowania zdjęciami HZ. Pozdrowienia dla wszystkich! :slight_smile:

Barmanki na HZ były świetne (w odróżnieniu do pań w niebieskich topach) - tyle rozmów i uśmiechów :slight_smile:

Nom, w tym roku Hostessy Zlotowe nie zapraszały tak miło jak we wcześniejszych :slight_smile:

Ja już na planowanym postoju na nocleg w Oleśnicy, jutro ostatni etap podróży.

Redakcji dziękuję za wspaniałą imprezę, a wszystkim uczestnikom za wyśmienitą atmosferę.

:):):slight_smile:

Ja już też w domu :slight_smile: HZ udany jak zawsze,co do Hostess jakoś dawały rade, może nie tak jak kiedyś, ale starały się :wink:

Dziękuję wszystkim HotZlotowiczom za wspaniałą zabawę, Redakcji za stworzenie HotZlotu oraz za Apartament Generalski na potrzeby Loży, niestrudzonym i wciąż uśmiechnietym barmankom za trud obsługi masy spragnionych staruchów i miłej Pani w recepcji, która trochę się zdziwiła na wieść o … ręcznikach oraz fazie :slight_smile:

Ja również chciałbym podziękować redakcji jak i całej naszej społeczności za unikatowy klimat jak i za całokształt.

Długopis z TP-LINKa świetnie zdaje egzamin z zabawą z Kotem :stuck_out_tongue: :smiley:

… chyba muszę się pobawić :]

PS: Miło mi było uczestniczyć pierwszy raz w tym corocznym spotkaniu Najlepszych z Najlepszych (no, może troszkę jest z łapanki, czytaj losowania)… dużym przedsięwzięciu dla Redakcji i za ten trud uszanowanie =D>

Ty też? :smiley:

Na mnie jednak nie działa… chyba, że mam mniej “magiczny” egzemplarz :smiley:

No też też

Mój Kocurek ale nie @Kot-ek ma świetna zabawę z tym laserem :slight_smile:

Raz się z nim bawi a niekiedy boi :smiley:

Dziękuję redakcji za zaproszenie na trzy sympatyczne dni HotZlotowe, sponsorom za , fanty" do kolekcji :slight_smile:

PS.

Jednak najbardziej dziękuję moim niezawodnym kolegom za towarzystwo przy brackim browarku :smiley:

Na koniec za najlepszą , sesję" na temat Czarnobyla w klimacie Metro 2033 i szkoda tylko, że wszyscy nie mogli tego zobaczyć i posłuchać.

dla autora wielkie =D>

Zlot, zlot i po zlocie :frowning:

Było super, a sesje użytkowników na przedłużonym programie były po prostu rewelacyjne - takie powinny być co roku. Mimo że trzymałem się raczej na uboczu od głównych punktów dyskusyjnych to fajnie było pogadać w mniejszych grupkach (jednak reflektuję na rozmowy w parę osób, niż w paręnaście :wink: ). Redakcja się spisała jak co roku, Intel i Samsung także parę ciekawych zabawek pokazał :slight_smile: Szkoda tylko ze nie udało mi się pogadać z Łukaszem od MS (jakoś nie było kiedy, ciągle coś odwracało moją uwagę). Dzięki wielkie!

Fajnie na zlocie było, ale już się wszystko skończyło ;/

BTW.

Najbardziej dobija mnie handel pozlotowych fantów. Z czystej ciekawości wpisałem GRID2 na Allegro, aby dowiedzieć się ile zaoszczędziłem dzięki zdrapce od Intela, gdyż ta gra była jedną z pozycji na mojej liście gier do zaliczenia.

A tu proszę do kupienia wszystko w atrakcyjnych cenach co znajdowało się w plecaczku: http://allegro.pl/listing/user/listing. … id=2390784

Link do screena jakby aukcje uciekły: http://wojtekadams.pl/metal.png

Trochę to nie fair … Co nie ? Jeszcze wszystko wystawione tuż po Zlocie. ehh :expressionless:

Po całodziennej wariacji na temat pewnej mazdy 323F wiśniowej, kolegi Bocziego mam chwilę, między piorunami napisać kilka słów.

Otóż pojawiłem się w domu cały i zdrowy, (coś mnie po sobocie nera szarpie, jakbym spał pod domkiem pewnym a nie w łóżeczku) ale cóż tam raz się leży.

Odwiozłem bezpiecznie Kyrola do (pewnej miejscowości na G pod granicą :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P), obejrzałem z Boczim autko, które nie było warte oglądania :D. Po czym w szaleńczym pędzie znaleźliśmy autko u mnie w mieście.

Zadowolony Krzysiu właśnie testuje autko w drodze do Torunia, mam nadzieję że dojedzie szczęśliwie. A ja jaram się jak “styrta” rewelacyjną kurteczką jaką dostałem z okazji zlotu.

Serdecznie dziękuję z możliwość bycia z Wami.

Czyli co w końcu kupił ? To co stało u Ciebie pod blokiem? :?:

User metall21 nie powinien już się nigdy nie pojawić na HZ. I myślę że już nigdy się nie pojawi …

Niestety jest tak co roku, niektórzy zrobią wszystko by “zarobić” na imprezie. Szkoda nerwów na takich ludzi, mogliby chociaż odczekać 2 tygodnie. Ciekawe czy się znajdzie na alledrogo BitDefender for Android :wink:

@Pangrys

Namierzyłem Nortona :smiley:

co za ludzie… :confused:

co do gier to wszyscy dostali snipera w wersji pc?