Pani Agnieszce to szczególnie. Oby jak najwięcej barmanek z takim ładnym uśmiechem i takim serduszkiem
Mam nadzieję ze moja koszulka będzie na nią pasowała.
Pani Agnieszce to szczególnie. Oby jak najwięcej barmanek z takim ładnym uśmiechem i takim serduszkiem
Mam nadzieję ze moja koszulka będzie na nią pasowała.
No i po zlocie niestety Dla mnie troszkę pechowy przez upadek mojej paletki… Skutecznie ten incydent osłabił mój entuzjazm do relacjonowania zdjęciami HZ. Pozdrowienia dla wszystkich!
Barmanki na HZ były świetne (w odróżnieniu do pań w niebieskich topach) - tyle rozmów i uśmiechów
Nom, w tym roku Hostessy Zlotowe nie zapraszały tak miło jak we wcześniejszych
Ja już na planowanym postoju na nocleg w Oleśnicy, jutro ostatni etap podróży.
Redakcji dziękuję za wspaniałą imprezę, a wszystkim uczestnikom za wyśmienitą atmosferę.
:):)
Ja już też w domu HZ udany jak zawsze,co do Hostess jakoś dawały rade, może nie tak jak kiedyś, ale starały się
Dziękuję wszystkim HotZlotowiczom za wspaniałą zabawę, Redakcji za stworzenie HotZlotu oraz za Apartament Generalski na potrzeby Loży, niestrudzonym i wciąż uśmiechnietym barmankom za trud obsługi masy spragnionych staruchów i miłej Pani w recepcji, która trochę się zdziwiła na wieść o … ręcznikach oraz fazie
Ja również chciałbym podziękować redakcji jak i całej naszej społeczności za unikatowy klimat jak i za całokształt.
Długopis z TP-LINKa świetnie zdaje egzamin z zabawą z Kotem
… chyba muszę się pobawić :]
PS: Miło mi było uczestniczyć pierwszy raz w tym corocznym spotkaniu Najlepszych z Najlepszych (no, może troszkę jest z łapanki, czytaj losowania)… dużym przedsięwzięciu dla Redakcji i za ten trud uszanowanie =D>
Ty też?
Na mnie jednak nie działa… chyba, że mam mniej “magiczny” egzemplarz
No też też
Mój Kocurek ale nie @Kot-ek ma świetna zabawę z tym laserem
Raz się z nim bawi a niekiedy boi
Dziękuję redakcji za zaproszenie na trzy sympatyczne dni HotZlotowe, sponsorom za , fanty" do kolekcji
PS.
Jednak najbardziej dziękuję moim niezawodnym kolegom za towarzystwo przy brackim browarku
Na koniec za najlepszą , sesję" na temat Czarnobyla w klimacie Metro 2033 i szkoda tylko, że wszyscy nie mogli tego zobaczyć i posłuchać.
dla autora wielkie =D>
Zlot, zlot i po zlocie
Było super, a sesje użytkowników na przedłużonym programie były po prostu rewelacyjne - takie powinny być co roku. Mimo że trzymałem się raczej na uboczu od głównych punktów dyskusyjnych to fajnie było pogadać w mniejszych grupkach (jednak reflektuję na rozmowy w parę osób, niż w paręnaście ). Redakcja się spisała jak co roku, Intel i Samsung także parę ciekawych zabawek pokazał
Szkoda tylko ze nie udało mi się pogadać z Łukaszem od MS (jakoś nie było kiedy, ciągle coś odwracało moją uwagę). Dzięki wielkie!
Fajnie na zlocie było, ale już się wszystko skończyło ;/
BTW.
Najbardziej dobija mnie handel pozlotowych fantów. Z czystej ciekawości wpisałem GRID2 na Allegro, aby dowiedzieć się ile zaoszczędziłem dzięki zdrapce od Intela, gdyż ta gra była jedną z pozycji na mojej liście gier do zaliczenia.
A tu proszę do kupienia wszystko w atrakcyjnych cenach co znajdowało się w plecaczku: http://allegro.pl/listing/user/listing. … id=2390784
Link do screena jakby aukcje uciekły: http://wojtekadams.pl/metal.png
Trochę to nie fair … Co nie ? Jeszcze wszystko wystawione tuż po Zlocie. ehh
Po całodziennej wariacji na temat pewnej mazdy 323F wiśniowej, kolegi Bocziego mam chwilę, między piorunami napisać kilka słów.
Otóż pojawiłem się w domu cały i zdrowy, (coś mnie po sobocie nera szarpie, jakbym spał pod domkiem pewnym a nie w łóżeczku) ale cóż tam raz się leży.
Odwiozłem bezpiecznie Kyrola do (pewnej miejscowości na G pod granicą
:P), obejrzałem z Boczim autko, które nie było warte oglądania :D. Po czym w szaleńczym pędzie znaleźliśmy autko u mnie w mieście.
Zadowolony Krzysiu właśnie testuje autko w drodze do Torunia, mam nadzieję że dojedzie szczęśliwie. A ja jaram się jak “styrta” rewelacyjną kurteczką jaką dostałem z okazji zlotu.
Serdecznie dziękuję z możliwość bycia z Wami.
Czyli co w końcu kupił ? To co stało u Ciebie pod blokiem? :?:
User metall21 nie powinien już się nigdy nie pojawić na HZ. I myślę że już nigdy się nie pojawi …
Niestety jest tak co roku, niektórzy zrobią wszystko by “zarobić” na imprezie. Szkoda nerwów na takich ludzi, mogliby chociaż odczekać 2 tygodnie. Ciekawe czy się znajdzie na alledrogo BitDefender for Android
Namierzyłem Nortona
co za ludzie…
co do gier to wszyscy dostali snipera w wersji pc?