HotZlot 2013 - wątek ogólny

Dopiero o 19 zjadłem obiad :slight_smile: wariacja na całego. Kupił tę co to była w Żarach. W (pewnej miejscowości na G pod granicą :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :P) była całkiem niezła nówka funkiel nieśmigana ino lakierek był wczorajszy a i kolesie jacyś tacy szemrani.

Jeśli chodzi o kolesia z allegro to pozostawię to bez komentarza. Głąb i tyle…

Ech ten koles jest świnią bo dostał za darmo mógł komuś oddać za free z forum lub nawet mi i nie powinien być brany pod kolejnym zlotem.

Wszystko już chyba zostało powiedziane w tym temacie, dlatego nie będę powtarzał po innych. Napisze tylko DZIĘKI! :smiley:

Ja również bardzo dziękuję za HT, było super :slight_smile:

Kurtka bardzo fajna i nawet pasuje, zresztą wszystkie fanty się przydadzą :smiley:

I tak dobrze, że nie wystawił np. czepków kąpielowych, czy serwetek z logiem Zamku Kliczków… albo np. kiełbasy z grilla.

p.s. w GRID2 wiem, że nie będę grał, więc w jakiś sposób oddam kod, może na blogu.

Dodane 30.07.2013 (Wt) 12:15

Kurtka jest świetna, bardzo przyjemny sof tshell szczególnie na wiatr, w moim przypadku się sprawdzi znakomice :wink: Trzeba też podziękować chłopakom, że latarka się znalazła - musiała się maszyna napracować, żeby wyciąć min. 200 sztuk.

i tablety były, a jak pamiętam przed zlotem Krogulec pisał, że po tablecie dla każdego hotzlotowicza to nie podołają :slight_smile: a jednak mozna :smiley:

No ja dzisiaj korzystałem całą podróż samolotem, poza latarką jeden z fajniejszych gadżetów!

Apropos fantów z hotzlot, dopiero niedawno mnie oświeciło że ja grę intela z poprzedniego zlotu wyrzuciłem do śmietnika :stuck_out_tongue:

Dadzą ci grę która wyglada jak reklamówka i potem wychodzą takie kwiatki :))

Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale Krogulec słów na wiatr nie rzuca. Jak na pisał, że nie podołają to tak się stało - tablety były od tego szemranego towarzystwa co wycieczki po pokoju oprowadzało :slight_smile:

@bachus, nie namęczyła się wycinaniem, było to robione przy okazji innego zlecenia i pełnego wykorzystania materiału. Zadowolony jestem, że udało się je wykonać i zamknąć temat ciągnący się od trzech lat.

Ciężko jest wysiedzieć w pracy po tak doskonale spędzonym weekendzie, z tak świetnym towarzystwem. Dziękuję Wam, bo to dzięki ludziom jest taka atmosfera i przy dużym wysiłku sponsorów i Redakcji.

Kartka wyglądała identycznie też pisało że dostałeś grę do procesora, ale ja nie wpadłem na to że tam jest zdrapka. Pamiętam bo dość długo szukałem tego keya na tej kartce :stuck_out_tongue:

Ja wszystkie Kartki dokładnie przeglądam zanim wyrzucę i nie przypominam sobie żeby jakaś Intelowska zdrapka była w prezentach z HZ2012

BTW.

To kiedy umawiamy się na potyczkę w GRIDZIE :> ?

Dali GRID 2

W tamtym roku?? Oj kolega chyba jest jeszcze w klimacie HZ :stuck_out_tongue:

Mnie też coś grid po głowie chodzi, nie mogę se dać spokoju z tym :stuck_out_tongue:

(może u kogoś się uchowała magiczna karteczka ? :P)

No to teraz czekamy na fotorelację (oby nie tak długo jak na tą z zeszłego roku :stuck_out_tongue: )

Tu jest trochę fotek:

https://plus.google.com/photos/10454105 … 2138809201

Jakby ktoś link przeoczył w relacji :wink:

Właśnie - może administracja utworzy jakiś serwerek FPT gdzie można zarzucać paczkami zdjeć ??

Dzięki wielkie za wspaniały zlot!