Dopiero o 19 zjadłem obiad wariacja na całego. Kupił tę co to była w Żarach. W (pewnej miejscowości na G pod granicą :P) była całkiem niezła nówka funkiel nieśmigana ino lakierek był wczorajszy a i kolesie jacyś tacy szemrani.
Jeśli chodzi o kolesia z allegro to pozostawię to bez komentarza. Głąb i tyle…
I tak dobrze, że nie wystawił np. czepków kąpielowych, czy serwetek z logiem Zamku Kliczków… albo np. kiełbasy z grilla.
p.s. w GRID2 wiem, że nie będę grał, więc w jakiś sposób oddam kod, może na blogu.
– Dodane 30.07.2013 (Wt) 12:15 –
Kurtka jest świetna, bardzo przyjemny sof tshell szczególnie na wiatr, w moim przypadku się sprawdzi znakomice Trzeba też podziękować chłopakom, że latarka się znalazła - musiała się maszyna napracować, żeby wyciąć min. 200 sztuk.
Nie chcę wchodzić w szczegóły, ale Krogulec słów na wiatr nie rzuca. Jak na pisał, że nie podołają to tak się stało - tablety były od tego szemranego towarzystwa co wycieczki po pokoju oprowadzało
@bachus, nie namęczyła się wycinaniem, było to robione przy okazji innego zlecenia i pełnego wykorzystania materiału. Zadowolony jestem, że udało się je wykonać i zamknąć temat ciągnący się od trzech lat.
Ciężko jest wysiedzieć w pracy po tak doskonale spędzonym weekendzie, z tak świetnym towarzystwem. Dziękuję Wam, bo to dzięki ludziom jest taka atmosfera i przy dużym wysiłku sponsorów i Redakcji.
Kartka wyglądała identycznie też pisało że dostałeś grę do procesora, ale ja nie wpadłem na to że tam jest zdrapka. Pamiętam bo dość długo szukałem tego keya na tej kartce