HotZlot 2013 - wątek ogólny

Przed chwilą właśnie zakończyłem swoją etapową podróż ze zlotu. Jeszcze raz wszystkim i za wszystko dziękuję.

:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Miałeś zapewne na myśli, że user metall21 nie powinien już się nigdy pojawić na HZ. :wink:

Rozumiem, że komuś może coś nie przypaść do gustu, nie spodobać, okazać niepotrzebnym, ale takie wystawienie na Allegro zawartości zlotowego plecaka to zwykła bezczelność, pisząc łagodnie. Jak ktoś ma takie “hobby” wystawiania przedmiotów na aukcje, to mógł chociaż poczekać na aukcje WOŚP…

Jeszcze raz śliczne dzięki za kolejny HotZlot!

Mam prośbę, kto przyjechał na Zlot autem na blachach DPL ??

Pilnie prosze o kontakt.

dziękuję i pozdrawiam

Co roku ten sam problem z wystawianiem przedmiotów ze zlotu…

Temat był już wałkowany, a takim osobom powinien być gratisowo dawany ban ma Bloga i forum ale to moje zdanie :stuck_out_tongue:

Osobiście to co dostane ze zlotu, to trzymam jak trofea :wink: (większość to limitowana edycja jak i reszta rzeczy) jak by nie było to, to są sprzedajni użytkownicy z prawdziwego zdarzenia :frowning:

Problem, nie problem…

Świetny pomysł poddał @dmag - wesprzeć szczytny cel sprzedając nietrafiony prezent. Nie oszukujmy się - nie tylko Babcia może nie trafić z prezentem… Długi czas do aukcji WOŚP można zastąpić natychmiastową dobrowolną wpłatą - na dowolną organizację.

Pójście za radą @foreste też nie jest szemrane - zawsze można taką darowizną obdarzyć kogoś, kto miał mniej szczęścia i nie znalazł się na HotZlocie.

PS: Więc chętnie oddam Bitdefender Internet Security 2013 (1 sztukę… drugą jeszcze potrzymam :P, może później…), jeżeli ma ktoś możliwość gościć we Wrocławiu - jak coś to PM.

PPS: Gdyby ktoś nie mieścił się w swojej kurtce L, czy t-shirt’cie M chętnie wspomogę go rozmiar większym ubrankiem :smiley: - oczywiście to za małe zabiorę do utylizacji… i obiecuję nosić, aż się zutylizuje 8)

[@Kristov_pl zaoferował pomoc w wymianie na zlocie, ale może ktoś ma przeciwny problem i nie ma sensu angażować go niepotrzebnie]

Ja tam wszystkie rzeczy ze Zlotu trzymam jak Relikwie, to są fantastyczne przedmioty. :slight_smile: Nie ma opcji swojej kurteczki, czy bluzy nie oddam nikomu. :slight_smile:

Poradzi, poradzi, to będzie dla niego pierwszy i ostatni zlot …

Myślę, że i tak go nie wykryją :slight_smile: chyba, że ma ten sam nick na dp i na allegro. Poza tym… podaliście przykład ze wspieraniem WOŚP a wg. mnie ten ktoś po prostu chciał zarobić więc nawet nie pomyślał o oddaniu czegoś takiego na aukcje na szczytny cel. Niestety, niektórzy ludzie potrafią być okropni.

To źle myślisz, aukcje już zostały usunięte …

A najgorszy wstyd jak któryś partnerów będzie to czytał, z pewnością pomyśli jak na drugi raz warto fundować giftsy na przyszłe zloty.

To dobrze, cieszę się. Trzeba tępić takie procedery… i takich ludzi.

myślę, że nie będzie z tym problemu większego bo z tego co pamiętam allegrowicz był z jakiejś małej miejscowości, więc raczej więcej niż jedna osoba nie była z tej miejscowości. Teraz wystarczy, że redakcja porówna sobie lokalizację allegrowicza z adresami zlotowiczów i gotowe :wink:

olmeca ja jednego tableta wciągnąłem był Ok :smiley:

5 minut i gość namierzony, ale ja się w donosiciela nie zamierzam bawić :slight_smile:

Może być więcej userów z tego miasta na P :stuck_out_tongue:

Możemy dokonać tradycyjnej wymiany kurtek, ja mam L, potrzebuję XL.

@michalk a bywasz na dolnym śląsku (Wrocław), czy śląsku (Myszków / Koziegłowy)?

Trza się było na zlocie ugadać, a nie :stuck_out_tongue:

Zawsze można pocztą wysłać

:x :x :x

Ja w GRID2 męcze od kilku dni i dzisiaj dojechalem do roboty w 20 minut! Pomaga :stuck_out_tongue: