HotZlot 2013 - wątek ogólny

Ma ktoś baterie do tych latarek ? Bo moja nie działa :?

zazwyczaj raz do roku w drodze na HZ :slight_smile:

możemy skorzystać z usług poczty lub innego inposta

Masz dodatkowe w futerale do długupisu z tplinka :smiley:

Zgłoś się do Fiesty, on sprawdzał jak świecą, pewnie pomoże :slight_smile:

Co do wyprzedaży giftów to jednak proceder trwa nadal i nie wierze w aż takie przypadki http://allegro.pl/trustport-internet-se … 36901.html

ta sama nazwa miejscowości tylko nick inny :smiley:

Miejscowość ma około 6000 mieszkańców, nie sądzę, żeby na HZ jechał więcej niż jeden… Przynajmniej miałby koleś odwagę się przyznać, bo i tak znalezienie kto to, to nie problem, a nie przerzucać fanty z konta na konto na allegro. Żenua.

Ja zadałem mu pytanie przez Allegro czy ma świadomość że był to jego ostatni HotZlot :slight_smile: Krótko potem znikła część aukcji :slight_smile:

Odpowiedzi nie otrzymałem :smiley: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue:

Zabieg socjotechniczny potwierdził więc, że nie był to zbieg okoliczności (na innej imprezie Ci sami sponsorzy).

Dobra, bez bicia i bez doszukiwania się, bo to byłoby tylko tracenie czasu, które i tak nic konkretnego by nie przyniosło.

Metall21 to ja.

Nie mam nic na swoją obronę.

Kompletnie nic.

Wystawiłem, bo niepotrzebne, wolę za ta kupić coś innego a potem opisać skoro wiem, że tego nie opiszę (a z poprzednich zlotów wiadomo, że fanty w postaci softu lubię opisywać potem na blogu). Tym bardziej, że póki co tylko dorabiam, dosyć niewiele. To, że zlotowe rzeczy lecą na allegro wie każdy i nie boję się tego powiedzieć publicznie na głos. Zachowałem się jednak bezczelnie robiąc to zaraz po zlocie i w takiej ilości. Przepraszam.

Jeżeli to był mój ostatni zlot, trudno… w pełni na to zasłużyłem.

Nie mam jednak zamiaru zmieniać portalu na którym przebywam najczęściej i na którym tworzę najwięcej treści, no chyba, że moje konto zostanie zablokowane - drugiego tworzyć nie będę. Mam zamiar nadal pisać i wypowiadać się. Aukcje wycofałem i w ramach rekompensaty za to co zrobiłem, postanowiłem poprzez mini-konkursy na blogu oddać je innym, nawet z nawiązką - pierwszy jest TrustPort, którego spóźnioną recenzję wczoraj publikowałem.

Jeżeli ktoś ma do mnie jakieś osobiste urazy w związku zaistniałą sytuacją, zapraszam na pw, aby nie robić tutaj śmietnika.

Ukamieniować? Przynajmniej się przyznał

Tak czytam jakie to złe sprzedawać fanty itd. A co w tym złego? Dostał to jego i może z nimi zrobić co chce. Gorzej jakby chciał sprzedać super kurtkę lub koszulkę a tak to niech robi z nimi co chce :stuck_out_tongue: ja tam część już porozdawałem w rodzinie :stuck_out_tongue: Ale Grida nie oddam bo palę gumę aż miło :wink:

Teraz oddał bym komuś trusta jeśli jest z Gdańska i potrzebował by. Bitdefender się przyda :wink:

Późno, bo późno - ale masz jaja, bo się przyznałeś. Niesmak pozostał, ale jak dla mnie sprawa zamknięta - miałeś pecha, że Ty “wpadłeś” a nie pozostali, co wystawią przedmioty za tydzień / pojedyńczo / przez konto kolegi :wink: Każda forma pozbycia się prezentu przynosi zysk - czy to wystawienie na Allegro, czy jak właśnie oddałem w pracy koledze Snipera dług wdzięczności - to drugie ma zawsze większą korzyść, niż 50zł :wink:

A dlaczego z Gdańska? Ja oddałem program przesyłając skan kartki z kluczem jednemu z użytkowników naszego forum który nie miał szczęścia w losowaniu i na zlot się nie dostał. Część innych fantów też znajomi “rozkradli”. Nie wiem dlaczego, zawsze jak wracam ze zlotu nagle kilku z nich odczuwa potrzebę odwiedzenia mnie “na kawę”.

Lucasamd. Jak dla mnie, zdobyłeś mój szacunek za cywilną odwagę. Niewielu na to stać.

To w tym złego, że robi oborę portalowi w oczach partnerów …

Dziwne :wink: Do mnie kumpel zadzwonił by sie umówić napiwo i przy okazji zapytał czy mam jakiegoś antywira :slight_smile:

„Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni; nie potępiajcie, a nie będziecie potępieni; odpuszczajcie, a będzie wam odpuszczone.”

Amen

Ten się śmieje ostatni, kto wolno kapuje.

@Areh Nie pomyślałem o tym :stuck_out_tongue: Nie zaglądałem do środka pudełka :stuck_out_tongue:

Areh moi znajomi też mają ten syndrom, pewnie jakaś epidemia w 3mieście panuje :lol:

lukasamd uznanie za odwagę, w pełni zgadzam się ze słowami Pangrysa.