A pytanie z mojej strony - Jedzie ktoś ze śląska? Ja jestem z Rybnika aczkolwiek mogę się dostać do Gliwic, Katowic, może trochę dalej.
Tak jak już wspominałem jedziemy z Krakowa z DjLeo. jedziemy przez Śląsk. Z tego co czytałem wątek cały czas jest jeszcze jedno wolne miejsce. Dogadujcie się z nim.
Jadę z Piekar Śl. Mogę Cię zabrać z Zabrza (zjazd z DK 88)
Hej,
Z Katowic i okolic trochę osób jedzie - między innymi Over, Axles, deepone, Maniek88, samurai, songoku. Pewnie jeszcze ktoś się znajdzie - o na przykład Acorus - ale większość kwestie transportu ma już dogadaną.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja też przypominam, że mam wolne miejsca na trasie Kraków-Zamek i z powrotem w poniedziałek po pobycie rozszerzonym.
Ma ktoś wolne miejsce w aucie w Poniedziałek (po części rozszerzonej) w trasie na Wrocław-Trzebnicę ? Bo bym się zabrał
Ja tam mam jeszcze jedno wolne miejsce z/do Katowic.
@arlid - foteli nie mam niestety, ale mogę odstąpić swoje łóżko 23/24 to młoda godzina także spokojnie. Co do lokalizacji to budynek zaraz obok pasażu grunwaldzkiego/ronda Reagana. Jakieś 30 minut z buta na dworzec, ale ciężko o lepsze skomunikowanie MPK, bo pod oknem mam jeden z większych przystanków tramwajomo-autobusowych (3 perony)
Mieszkanie studenckie, więc luksusów nie ma, ale nie jest to też żulerska melina.
Witam,
ponieważ udało mi się jednak “załapać” na zlot pragnę poinformować, że jadę z Żar (woj Lubuskie) teoretycznie mam jeszcze 2 miejsca. Autko duże i z klimą
no to musze napisać do redakcji że rezygnuje z autobusu Podróż szykuje się jak na pierwszy zlot
@kubut - troszkę szkoda mi coś wynajmować na te 7-8h. Żeby to coś pozwiedzał Akurat jestem niepalący także mi pasuje. Chyba, że gdzieś znajdzie się ktoś z kim mogę jakoś na spółkę w przyzwoitej cenie coś wynająć. Ale rezerwuje
Nie jestem mega wymagający xD
sprawdź ofertę akademików
Jedna z lepszych wiadomości jakie ostatnio czytałem Welcome to a board
Jadę z msnet o 5:55 rano 3 lipca z Rzeszowa PolskimBusem. Zostajemy na noc we Wrocławiu. Underface też chyba z nami jedzie.
My jakoś chwilę po 12 czy 12:30, teraz nie pamiętam, mam gdzieś mail.
A ja nadal szukam kogoś, kto podrzuciłby dwie duszyczki do Wrocławia w poniedziałek po rozszerzonym
U mnie jedno wolne miejsce w porywach 2 wolne z Krakowa do Zamku na Skale. W opcji powrotnej mogę kogoś zabrać w stronę KRK. Także 1 miejsce wolne. Lepiej aby była to osoba zostająca na rozszerzonym, Ale nie koniecznie.
Kiedyś na szybko skorzystałem - niestety z pokoju wieloosobowego bo tylko taki był i niezbyt miło to wspominam :P A was już znam Gdyby ktoś miał także wolne miejsce (lub się zwolniło) po rozszerzonym do Wro to super, choć jak wspominał Krogulec jest także PKS
Ja powinienem być we Wrocławiu przed 12 w czwartek.