Tylko nie zapomnij na zlot przyjechać Jakoś na trasie pewnie się zgadamy. Może tradycyjnie Spodek. To już zaczyna być klasyczne miejsce naszych spotkań na trasie Na privie Ci wyśle info.
Bardziej chodzi o to, że jak mi ktoś postanowi z Gliwic pojechać to wracanie sie do Kato to taki sobie pomysł wtedy. No ale, ok, w razie czego będę marudził. ;>
Czym się przejmujesz, najwyżej się nie spotkamy na trasie. Wyjdzie w praniu
I o to mi wlasnie chodziło. ;>
W kupie raźniej
Swoją drogą szykuje się jakaś impreza we Wrocławiu dzień przed? Pamiętam że było już tak nie raz Można by postawić swoją nogę we Wrocławiu chociaż na chwilę
Z nami najprawdopodobniej będzie jechał też underface. Zapewne wielu Zlotowiczów pamięta zabawę w geocaching, mam o tym kanał na YouTube i dzień przed Zlotem chciałbym we Wrocławiu nagrać odcinek. Może znajdą się jacyś chętni do pomocy? =D
O imprezie nic nie wiem, ale wiem kto będzie dzień wcześniej we Wrocławiu;) Ja, djfoxer, underface, Arlid i Olmeca
Rok temu był mały biforek przed wyjazdem na zlot, ale to sie jeszcze ustali bliżej terminu wyjazdu.
Jadę z Rybnika, jestem w stanie się dostać się w okolice Gliwic, Zabrza, Katowic. Kto jedzie tamtędy?
Kaworu, ja też jadę przez Katowice. Zresztą przeczytaj cały wątek
Widzę że integracja przedwstępna, tuż przed piątkową wstępną, jest już Waszą tradycją
Na Zlot będę śmigał przez Wrocław, więc mogę 3-4 osoby (w zależności od ilości bagażu) zwinąć do Zamku.
Pisałbym się na to jeśli zostajesz do 7 ;)
Jeśli nie to prawdopodobnie ja będę jechał autem i mógłbym zabrać jedną osobę. Niestety nie ma radia, klimatyzacji ani nawet …dachu ;]
Ktoś się wybiera PKP od strony Bydgoszczy lub Torunia dzień wcześniej tj.3 lipca? Zjazd w Poznaniu?
Niestety, ja standardowo, do 6. (No ale wiesz, zawsze moze sz w obie strony roznymi srodkami transportu podróżować ;p)
Załatwione
I tym samym mam komplet.
Hurtowo nieźle
jesteś taki duży że aż 3 miejsca zajmujesz?
Mordzio i jego harem (który pewnie wygrał :P)