No to bardzo dobra muzyka, nie wiem po co to ostrzeżenie
DjLeo - dorzuć do tego WarDust (próbki w odpowiednim temacie w dziale Na luzie) i będzie miodzio.
U mnie w aucie też lekko nie będzie. Black Metal, Melodic Black Metal, Death Metal, Melodic Death Metal, Folk Metal, Pagan Metal, Dark Industrial. Może do tego wszystkiego szczypta metalu :D.
Ciągle czekam na chętnych do wspólnego śpiewania po drodze.
Cieszy mnie to, że tak mówisz. Wiesz nie każdemu ona podchodzi. Zwłaszcza ta tematyka.
Arek to mamy podobne gusta, widocznie
Areh!=Arek, tylko na marginesie, popełniłem ten sam błąd
Pisze z komórki, dlatego. Dobrze wiem, że Areh, ale Swift podpowiada Arek
Kochani zlotowicze, ktoś z niemiec się może wybiera na hotzlot?
A tereny byłych zaborów sie liczą?
Ja się wybieram z DE, z okolic Hannoveru
A jak jedziesz?? ja z frankfurtu jeszcze nie wiem jak się dostać na hz :((
Zdradź jak jedziesz/lecisz, może się razem jakoś zabierzemy
Jadę samochodem, tyle, że nie wiem, z którego Frankfurtu jedziesz, jeżeli z tego nad Odrą to można coś wymyślić, jeżeli nad Menem to raczej nie widzę opcji
No kurka. własnie nad menem. może zgarnąłbyś mnie jakoś po drodze? Albo zobaczę jak dojechać do hannoveru pociągiem. Albo do Berlina. no nie wiem coś muszę wymyśleć szybciutko, bo czas nagli! Odezwę się do Ciebie w niedługim czasie, ok?
Jasne, pisz na PW.
Przegrałeś … ze mną
i to jest rozwiązanie! Dzięki Areh! jeszcze tylko urlop załatwić i (jeśli się Semtex zgodzi mnie pobrać ze sobą) widzimy się na miejscu!
aż się buzia cieszy!
Słaby ruch w tym wątku. U mnie wciąż wolne miejsca. Pewnie po 8 się znajdzie komplet
Też spoglądam na PW i poza standardowymi bluzgami od niezadowolonych userów nic ciekawego nie ma.
To ja ci poślę niestandardowy bluzg Tak dla odmiany …
Obyś disco polo słuchał
OK to ja mam specyficzne pytanie - czy ktoś z rozszerzonego będzie wracał przez Wrocław lub do Wrocławia i mógłby mnie zwinąć tak, żebym na 13:20 zdążył na pociąg?
Może by i było, być może nie tylko ode mnie (SebaZ też coś mi na ten temat pisał) ale gdybyś chciał jechać w piątek.
W sumie to jest jeszcze ponad miesiąc czasu, więc pośpiechu nie ma, w tej chwili przyglądam się opcji PKP i PKS (a raczej Polski BUS) i są sensowne propozycje. Zobaczymy.