Rutery Asusa raczej nie mają dobrej opinii.
Oj nie wiem skąd ty Jaro070 takie opinie bierzesz? Obecnie od kliku ładnych lat mam bezawaryjnie i stabilnie dzialający WL500G i był to Mercedes wśród routerów, teraz muszę zmienić, bo jak na chwile obecną ma dla mnie za słaby zasięg i rozpatruję się za rozsądnym zastępcą.
Czytałem kiedyś o problemach z rozłączaniem neta na ruterach Asusa. Ten model z X-KOMu to średnia/wyższa półka, więc może będzie w porządku.
W taką właśnie celuję :)
Ciekaw jestem jak sprawuja się Asusy. W swojej historii domowego internetu miałem Edimax, Pentagram, D-link, LinkSys, Tp-Link. Aktualnie jadę na dwóch Tp-Linkach i mozna powiedzieć, że zapomniałem o ich istnieniu. Największą porażką był Pentagram, który połączenie Wi-Fi zrywał co kilkanaście minut i wiązało się to z koniecznością jego sprzętowego restartu.
co jak co ale TP-LINKi to świetne produkty w niezłych cenach i moim zdaniem nie ma co kombinować z innymi routerami
szkoda, że nie ma takich targów na śląsku bo do Poznania daleko
Hej,
Też się zastanawiałem, ale kolejny weekend w październiku poza domem, to chyba byłoby lekkie nadużycie. Na szczęście Redakcja relacjonuje wydarzenie, więc nie ma źle.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Są takie targi Zapraszam w marcu na Intel Extreme Masters
Hej,
Och tak, zacna impreza była. Kolejna też się szykuje w pięknym stylu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
o IEM wiem ale to nie do końca to samo bo bardziej skupione na kilku grach
Strefa wystawiennicza była bardzo podobna do tej z IEM, tylko w Poznaniu było więcej stoisk Cosplayerzy moim zdaniem, w Katowicach byli lepsi
Czyżby…
"To już jest koniec, nie ma już nic,
Hej,
No nie wiem, czy tacy wolni… Temat czeka i krzyczy o czterotysięczny post, więc nie może umrzeć. Może więc jakieś spotkanko? O właśnie, 22-go listopada (sobota), planujemy wypad na “soczek jabłkowy” i pizzę w Katowicach. Jeśli ktoś chętny, zapraszamy. Dodatkowe informacje wkrótce.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A Wy dalej z tymi Katowicami… Nie raz już wspominałem, że jedynym słusznym miejscem na spotkanie jest trójmiasto. Morze byście zobaczyli, świeżym powietrzem odetchnęli to nie…
Nie było mnie trochę czasu i byłem pewien że na 4k już się nie załapie. A jednak!
No nie mów, że jedyne 4K z tego rocznego zlotu to tylko to od Henryka. Brakuje tylko “kilku” postów
Popieram w pełni.
11 listopad Gdańsk
Kto chętny ?? Ja będę do 12 listopada
Która godzina? Przed 17:00 czy po?
Hej,
Po prostu do Katowic mam “nieco” bliżej.
Generalnie koło 18-tej. Ale może być wcześniej.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Postaram się wpaść, ale powrotny autobus mam o trochę niefajnej godzinie “23.11.2014 niedziela 00:20”.