HotZlot 2015 - organizacja dojazdu

Dresowozem, z klimatyzacją i dwoma lub trzema wolnymi miejscami.

Drobok-możemy jechać.Peugeot sprawny.Zbiórka przy M1 Zabrze.Może jeszcze ktoś dołączy.

Ugadałem się już z Kaworu

Witajcie, czy ktoś ma jeszcze miejsce z Krakowa na Zlot??

Jedno miejsce dla mnie :slight_smile:

I napraw proszę :smiley: :wink:

No dobra czyli jeszcze jedno mam wolne, bo Wiosenka była liczona zanim dostała zaproszenie (wiedziałem że dostanie… :P). Samochód idzie we wtorek na serwis więc do wyjazdu klima powinna być zrobiona :slight_smile:

A i dodam jeszcze że wyjeżdżamy już w czwartek z rańca żeby jeszcze jedną nockę spędzić we Wrocławiu :slight_smile:

Ciekawe czy ona wie o tym :hahaha: :hahaha: :hahaha:

No ba… :stuck_out_tongue: jasne, że wiedziała :stuck_out_tongue:

Ja jadę z KRK. Odezwij się na priv to pogadamy. Najlepiej na GG, mam w profilu.

Szukam transportu z/do Gdańska. Rozszerzony pobyt.

@Radek68 też jest chętny, to już większość składu na 4-5 osobowy samochód jest.

Ewentualnie sam mogę jechać samochodem, tylko potrzebowałbym jeszcze 1-2 osoby, żeby uzupełnić skład. Opel Astra H Kombi, klima, radio, dobra atmosfera. Raczej 4 osoby, żeby było wygodnie, ale 5 też się zmieści, gdzie 3 z tyłu chudsze :wink:

Tak, potwierdzam, poszukuję transportu na trasie Gdańsk - Zlot - Gdańsk, jeśli SebaZ zdecyduje się na jazdę swoim samochodem to jadę z nim.

Ale, jak pisał @SebaZ, moglibyśmy jechać jego autem (z klimą itp.), ale potrzebna byłaby przynajmniej jeszcze jedna, a najlepiej dwie chętne osoby. Myślę, że może być to ktoś, kogo SebaZ zabrałby po drodze, nie koniecznie na całej trasie z/do Gdańska, prawda Seba?

Oczywiście

nie mogę zostać do poniedziałku bo tego dnia z samego rana (7) mam samolot do warszawy, a wieczorem koncert motorhead. :slight_smile:

czy ktoś zostaje dzień dłużej i wraca do warszawy, ale tak żeby w stolicy być max 18? :slight_smile:

wymagań dużo - ale jeśli akurat się taka osoba pojawi tutaj to będę pierwszym do wpisana się na listę pasażerów :).

no to … stało się :slight_smile: dostałam zaproszenie, więc teraz pora pomyśleć o dojeździe :slight_smile: czy ktoś może jedzie na zlot z okolic Lublina i miałby ochotę na kobiece towarzystwo :)? obiecuję nie gadać za dużo :stuck_out_tongue:

A co ciocia freyah mówiła? :stuck_out_tongue: Have fun!

Ciocia freyah mogłaby przyjechać i napić się piwa z wujkiem semtexem :lol:

Jesteś Moją Dobrą Wróżką bo słowo czarownica ma jakieś negatywne zabarwienie :slight_smile:

Have fun czyli rozumiem, że Ciebie nie będę miała okazji poznać ?

Taaa, prędzej to chyba do Dojczlandii dotrę niż na zlot  :x

PW :slight_smile:

Przejeżdża ktoś przez Legnicę lub okolice? Chojnów, Lubin? Chętnie dołączę :stuck_out_tongue:

@semtex jakie piwo? Szkolić się  wymieniać poglądami, a nie tylko zabawa.Nie dziwota, że w kraju bida :wink: