HotZlot 2015 - wątek ogólny

Epokowe urządzonka przynajmniej miały swoje niepowtarzalne ładowarki, nie to co obecne wszędobylskie ładowanie przez USB :slight_smile:

Też czekam na potwierdzenie. Jednakże myślę, że po prostu ze względu na wysłanie w czwartek/piątek przelewu to księgowanie odbędzie się w poniedziałek :slight_smile:

A no… ale z drugiej strony ta wszędobylskość życie ułatwia. Wystarczy zapytać “ktoś ma ładowarkę do telefonu?” zamiast “ma ktoś ładowarkę do nokii z dużą/małą końcówką?” :smiley:

Hej,

Może niektóre osoby z Redakcji są na wyjazdach, stąd i potwierdzenia mogą być opóźnione… :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

O to samo miałem zapytać. Jakoś człowiek pewniej sie czuje mając takie potwierdzenie

Wciąż nie dostałem potwierdzenia przelewu - powinienem zacząć się już bać? xP

Mam pytanie z innej beczki - jak skonstruować link do zakładki forum, żeby wyświetlał tylko nieprzeczytane posty w wątku? Tam było coś takiego jak get-new-post czy jakoś tak…

URL_TEMATU/?view=getnewpost

np:

http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2015-wątek-ogólny-t507681/?view=getnewpost

Super, dzięki wielkie :slight_smile: teraz będzie się dużo łatwiej czytać :slight_smile:

AntyHaker-też nie dostałem. :-x

Pewnie w poniedziałek/wtorek dostaniemy potwierdzenie …

Oby, bo miałem z tym pewne problemy kiedyś :smiley: Musiałem dzwonić, potwierdzać - ogólnie dramat ^^

Miałem podobnie z CZ, kasa poszła na inne konto i myślałem, że nici z mojego wyjazdu…

Teraz też czekam na Krogulca, bo muszę wyjaśnić pewną kwestię finansową, się jeszcze okaże, że mi anulują rejestrację :lol:

Hej,

Spoko, pewnie nie będzie tak źle. Ja też czekam na informację od Leszka w kwestii mojego tegorocznego niestandardowego zlotowania. :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Pojedziesz tylko na jeden dzień?

Przyjedź na jeden dzień, prześpisz się na ziemi gdzieś :wink:

to świadczy, że zaproszenie do Ciebie to pomyka czyli zostałeś odrzucony :confused: życie teraz takie brutalne

:badgrin:  :badgrin:  :badgrin:

Dowcip roku :wink:

Hej,

W sumie taki jest plan. A lepszy choć jeden dzień niż nic. Zatem po weselu do domu, prysznic, kawa, moto i kierunek - Trzebieszowice. :slight_smile:

Na szczęście nie będzie aż takiego problemu.

Pozdrawiam,

Dimatheus

W tym roku PKO nie chce żebym pojechał… Drugie podejście do przelewu i… kolejna przerwa techniczna :confused:

Hej,

Niestety w sobotę - gdyby to był piątek, w sobotę mógłbym bawić się na imprezie integracyjnej na Hot Zlocie. A tak zostaje tylko rozszerzony program.

Pozdrawiam,

Dimatheus