Epokowe urządzonka przynajmniej miały swoje niepowtarzalne ładowarki, nie to co obecne wszędobylskie ładowanie przez USB
Też czekam na potwierdzenie. Jednakże myślę, że po prostu ze względu na wysłanie w czwartek/piątek przelewu to księgowanie odbędzie się w poniedziałek
A no… ale z drugiej strony ta wszędobylskość życie ułatwia. Wystarczy zapytać “ktoś ma ładowarkę do telefonu?” zamiast “ma ktoś ładowarkę do nokii z dużą/małą końcówką?”
Hej,
Może niektóre osoby z Redakcji są na wyjazdach, stąd i potwierdzenia mogą być opóźnione…
Pozdrawiam,
Dimatheus
O to samo miałem zapytać. Jakoś człowiek pewniej sie czuje mając takie potwierdzenie
Wciąż nie dostałem potwierdzenia przelewu - powinienem zacząć się już bać? xP
Mam pytanie z innej beczki - jak skonstruować link do zakładki forum, żeby wyświetlał tylko nieprzeczytane posty w wątku? Tam było coś takiego jak get-new-post czy jakoś tak…
URL_TEMATU/?view=getnewpost
np:
http://forum.dobreprogramy.pl/hotzlot-2015-wątek-ogólny-t507681/?view=getnewpost
Super, dzięki wielkie teraz będzie się dużo łatwiej czytać
AntyHaker-też nie dostałem. :-x
Pewnie w poniedziałek/wtorek dostaniemy potwierdzenie …
Oby, bo miałem z tym pewne problemy kiedyś Musiałem dzwonić, potwierdzać - ogólnie dramat ^^
Miałem podobnie z CZ, kasa poszła na inne konto i myślałem, że nici z mojego wyjazdu…
Teraz też czekam na Krogulca, bo muszę wyjaśnić pewną kwestię finansową, się jeszcze okaże, że mi anulują rejestrację :lol:
Hej,
Spoko, pewnie nie będzie tak źle. Ja też czekam na informację od Leszka w kwestii mojego tegorocznego niestandardowego zlotowania.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Pojedziesz tylko na jeden dzień?
Przyjedź na jeden dzień, prześpisz się na ziemi gdzieś
to świadczy, że zaproszenie do Ciebie to pomyka czyli zostałeś odrzucony życie teraz takie brutalne
:badgrin: :badgrin: :badgrin:
Dowcip roku
Hej,
W sumie taki jest plan. A lepszy choć jeden dzień niż nic. Zatem po weselu do domu, prysznic, kawa, moto i kierunek - Trzebieszowice.
Na szczęście nie będzie aż takiego problemu.
Pozdrawiam,
Dimatheus
W tym roku PKO nie chce żebym pojechał… Drugie podejście do przelewu i… kolejna przerwa techniczna
Hej,
Niestety w sobotę - gdyby to był piątek, w sobotę mógłbym bawić się na imprezie integracyjnej na Hot Zlocie. A tak zostaje tylko rozszerzony program.
Pozdrawiam,
Dimatheus