HotZlot 2015 - wątek ogólny

Nie chcę namawiać, ale nie lepiej przyjechać w piątek, a w sobotę prysznic i na ślub brata? No jakieś priorytety muszą być :P 

W historii HotZlotu bywały już takie przypadki… :wink:

No cóż w pokojach nie było klimy, a jednemu koledze było duszno, więc poradził sobie w ten sposób  ;)

Ja mam bardzo ważne pytanie… będą pierogi ? :smiley:

Będą :slight_smile:

to mogę jechać. :wink:

Ostatnio podobno też były ale nikt ich nie widział[emoji1]

Kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi.

Zaręczam były pyszne  ;)

Kto chciał te buty ?? Proszę o PW :stuck_out_tongue:

Potwierdzam. Jedno i drugie.

Potwierdzam, tak się upominalem o te pierogi że PAN kucharz sam przyniósł nam do stolika cały talerz ;p były mega :wink:

Olmeca? [emoji14]

que_pasa:

http://www.dobreprogramy.pl/Zapraszamy-na-HotZlot-2015,News,63579.html#komentarz-1652405

que_pasa. Oj nie ta pamięć u dziadka Pangrysa :stuck_out_tongue:

O nim to wiem :stuck_out_tongue: Ktoś mnie o to pytał na CZ.

Były to fakt,dlatego chcę więcej. :smiley: :stuck_out_tongue:

Sie czepiasz :stuck_out_tongue:

To prawda, ale jak się przychodzi do pokoju 5:30 to jak tu wstać na śniadanie.

To ja wtedy pytałem, jak aktualne to nadal jestem chętny :slight_smile:

No przecież co roku dajemy radę.

Tym razem też się uda :- )

Hej,

Na początku o czymś takim właśnie myślałem. Ale to byłby straszne zagoniony czas - i tak naprawdę nie miałbym nic ani ze zlotu, ani z wesela. Przyjazd w piątek i normalne jest, że siedzi się całą noc. Po tej całej nocy trzeba wracać na Śląsk, ślub, wesele, a po nim znów droga powrotna na zlot - w dodatku samemu, bo przecież nie byłoby opcji, by jechać z kimś. Po takim zmęczeniu i tak niedzielę trzeba by odespać, by móc posiedzieć kolejnej nocy i wrócić bezpiecznie do domu w poniedziałek. Niby fajnie, ale jednak na drodze trzeba być odpowiedzialnym nie tylko za swoje życie. Zatem staje na tym, że w sobotę śpię do oporu, ślub, wesele i nad ranem powrót do domu. Następnie prysznic, kawa, motor i jazda na Trzebieszowice. Inaczej tego nie widzę…

Pozdrawiam,

Dimatheus

No i potwierdzenie wpłaty przyszło :slight_smile: