Zakładałem, że dzwonią na telefon służbowy
To po co podawałeś numer prywatny?
Zakładałem, że dzwonią na telefon służbowy
To po co podawałeś numer prywatny?
Bo jest nadgorliwy.A jak wiadomo,nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.
Cóż, jeszcze tej nadgorliwości z łba mu nie wybiłaś ? Jakby co, to możemy pomóc
A czy w firmie muszą wiedzieć, że na Zamku jest zasięg? Stare, grube mury i wszystko jasne
Ekhm… a CV? Tam ciężko było nie podać prywatnego numeru
Aż boje się jechać…
W obecnej firmie raczej nie powinno być problemu z dodatkowym wolnym dniem… Co innego z dwoma tygodniami
Tyle lat z Nim jestem…dekadę prawie i jeszcze mi się nie udało. Uparty zawodnik…
Ciężko się określić, ze Sobie nie życzysz telefonów na ten nr? Coś czuję, że desert13 nosi w waszej rodzinie spodnie. :lol:
To takie niemieckie powiedzenie
Dziękuję :D
Przed chwilą odczytałam miłego mejla z zaproszeniem
Ja z Wami Hurra
Pomożemy… uwierz z nami się uda
No ok, ale tak jak pisze Semtex - można zastrzeżyć, że nie życzysz sobie służbowych telefonów na prywatny i… wykorzystać tą sytuację, ażeby uzyskać właśnie służbowy telefon
Poza tym pytanie czy pracodawca Ci płaci za “telefony” poza godzinami pracy. Jeśli nie to tym bardziej bym się nie przejmował
Pier… Nie jade…
Jeśli są to krótkie telefony to ja nie widzę problemu Gorzej jak będę miał sytuacje taką jak rok temu (inny pracodawca)
Spodnie lubię nosić,ale wolę mini. Teraz jednak mogę ją sobie ewentualnie na brzuch założyć.
Zróbmy zawody “zabierz komórę McDracullo”
Po co ??
Słyszałem że ją zgubił na HZ a odnalazł dopiero na 5 minut przed wyjazdem z Zamku
Tak jak kiedyś “dowód babci”?
@
fiesta
łosycypków to nie nazbierałem ale jagód to mam pełno bo u nas to kraina jagody
Schowasz mu ładowarkę dzień przed zlotem i będzie spokój
Pod warunkiem, że to nie 3310 albo inne epokowe urządzonko
Ładowarka ładowarką, lepiej użyć młotka
Mam pytanie z innej beczki.
W tym roku po przelewie nie przychodzi mail z ostatecznym potwierdzeniem rejestracji?