Ta i pierdyliard zdjęć z pakowania
One są zawsze The Best
Hej,
I fotki kotów do tego…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Hmmm, nie posiadam kota. Wygląda na to, że na dotychczasowe Zloty pakowałem się w sposób niegodny i urągający podstawowym zasadom dobrego smaku
Na co komu kot, żółw jest lepszy
Mogę upolować jakiegoś dla Ciebie w mojej okolicy
Jeden czasem tu przychodzi i dorabia sobie na umowę o dzieło, pogadam z nim, to może da się namówić do zlotowopakowaniowej sesji
Zauważam jednak inne, niepokojące zjawisko, polegające na zbieraniu się coraz większej ilości pracy, wraz ze zbliżaniem się terminu Zlotu.
Zrobisz po HotZlocie
Co do pakowania… już dwóch miłych kolegów pytało mnie czy zaczęłam się pakować… Panowie no bez przesady :P
A zaczęłaś się już pakować?
Chyba nieco na wyrost, określiłaś ich jako “miłych”
Może doszło do nieporozumienia. Być może oni chcieliby spakować Cię do swoich bagaży i zabrać na Zlot, korzystając z faktu, że jeszcze nie zostałaś spakowana
Jesli do rzeczonego pakowania miałoby dojść w całości, to OK, ale jeśli w kawałkach, to zacząłbym się obawiać
Gdyby rozwiązanie było tak proste…
Zrób przed
Byłbym skłonny ku tej opcji, żeby ze spokojem delektować się Zlotem
Mam “małą” prośbę, czy ktoś będąc w Tesco, mógłby mi kupić tablet Lark Ultimate 7i Win (w promocji za 229zł)? Mogę zapłacić z góry przelewem albo gotówką na HZ.
Hej,
Praca nie zając - nie ucieknie!
Pozdrawiam,
Dimatheus
Racja, gdyby nie to, że klienci chcą wszystko na już, a najlepiej na wczoraj
A tak w ogóle, to powinienem wyprzedzać ich pomysły i mieć gotowe to, co oni sobie wymyślą
Hej,
Oj tam. Robisz na pojutrze i prosisz klientów, by w systemie przestawili sobie datę o 4 dni do tyłu. I takim sposobem mają na wczoraj.
PS. A tak całkiem serio, to cytując historyczną misję z mojej poprzedniej firmy: “Jedyną rzeczą pewną są zmiany!”
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zmiany są fajne, zwłaszcza te na lepsze :)
A no właśnie, ciekawe czy w tym roku będzie geocaching? :P