HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ta i pierdyliard zdjęć z pakowania :stuck_out_tongue:

One są zawsze The Best :smiley:

Hej,

I fotki kotów do tego… :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Hmmm, nie posiadam kota. Wygląda na to, że na dotychczasowe Zloty pakowałem się w sposób niegodny i urągający podstawowym zasadom dobrego smaku :frowning:

Na co komu kot, żółw jest lepszy :stuck_out_tongue:

Mogę upolować jakiegoś dla Ciebie w mojej okolicy :wink:

Jeden czasem tu przychodzi i dorabia sobie na umowę o dzieło, pogadam z nim, to może da się namówić do zlotowopakowaniowej sesji :wink:

Zauważam jednak inne, niepokojące zjawisko, polegające na zbieraniu się coraz większej ilości pracy, wraz ze zbliżaniem się terminu Zlotu.

Zrobisz po HotZlocie :slight_smile:

Co do pakowania… już dwóch miłych kolegów pytało mnie czy zaczęłam się pakować… Panowie no bez przesady :P 

A zaczęłaś się już pakować? :stuck_out_tongue: :slight_smile:

Chyba nieco na wyrost, określiłaś ich jako “miłych” :stuck_out_tongue:

Może doszło do nieporozumienia. Być może oni chcieliby spakować Cię do swoich bagaży i zabrać na Zlot, korzystając z faktu, że jeszcze nie zostałaś spakowana :wink:

Jesli do rzeczonego pakowania miałoby dojść w całości, to OK, ale jeśli w kawałkach, to zacząłbym się obawiać :wink:

Gdyby rozwiązanie było tak proste… :slight_smile:

Zrób przed :wink:

Byłbym skłonny ku tej opcji, żeby ze spokojem delektować się Zlotem :slight_smile:

Mam “małą” prośbę, czy ktoś będąc w Tesco, mógłby mi kupić tablet Lark Ultimate 7i Win (w promocji za 229zł)? Mogę zapłacić z góry przelewem albo gotówką na HZ.

Hej,

Praca nie zając - nie ucieknie! :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Racja, gdyby nie to, że klienci chcą wszystko na już, a najlepiej na wczoraj :wink:

A tak w ogóle, to powinienem wyprzedzać ich pomysły i mieć gotowe to, co oni sobie wymyślą :wink:

http://www.zuchrysuje.pl/wp-content/uploads/2015/06/damy-rade.jpg :wink:

Hej,

Oj tam. Robisz na pojutrze i prosisz klientów, by w systemie przestawili sobie datę o 4 dni do tyłu. I takim sposobem mają na wczoraj. :stuck_out_tongue:

PS. A tak całkiem serio, to cytując historyczną misję z mojej poprzedniej firmy: “Jedyną rzeczą pewną są zmiany!”

Pozdrawiam,

Dimatheus

Zmiany są fajne, zwłaszcza te na lepsze :) 

A no właśnie, ciekawe czy w tym roku będzie geocaching? :P