Nie będzie. Niczego.
Nie będzie. Niczego.
W tym roku mam androida więc szanse bd większe niż zerowe
W Kliczkowie biegałam z ekipą parę godzin po krzakach (Pozdrawiam tamten skład). Jakoś mnie nie ciągnie już do tej rozrywki :P
A ja nie wiem, czy mnie w tym roku by ktoś przygarnął (gdyby geocaching jednak był). W tamtym roku zajęliśmy zaszczytne trzecie miejsce
Ja tam wolę jednak piwocaching i siatkówkę
Ja niestety do siatkówki mam dwie lewe ręce…
Może dla niegrających w siatkówkę konkurs picia ? Tylko trzeba sponsora znaleźć
Ej, ej - dlaczego tylko dla niegrających?
Hej,
Byle nie picia wody, bo można to przepłacić życiem - http://www.se.pl/wiadomosci/swiat/umarla-bo-opila-sie-woda_116885.html oraz http://pogromcymitowmedycznych.pl/myth/354/wypicie-du%C5%BCej-ilo%C5%9Bci-wody-mo%C5%BCe-zabi%C4%87/
Nasz team był drugi. Ale przyznam, że rozstrzygnięcie konkursu do prostych nie należało. W sumie to normalne, gdy po pierwszej skrzynce nagle znajduje się ostatnią.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja jednak wolę “piwocaching” jak to gowain nazwał
Uuuu, po jednej skrzynce to różne rzeczy się znajduje, ale rzadko kiedy ostatnią…
My najpierw znaleźliśmy trzecią :D A największą ślepotą wykazałem się przy drugiej, która była na parapecie dokładnie na wprost drzwi do naszego pokoju (a wchodziłem do niego już po rozpoczęciu szukania pierwszej skrzynki, ponadto nie była bardzo ukryta) :D Najdłużej szukaliśmy skrzynki pierwszej, najkrócej drugiej (po zobaczeniu zdjęcia z pierwszej skrzynki)
Swego czasu mój ówczesny współlokator miał w zwyczaju jeść dopiero obiad.
Jak nie miał apetytu.
Raczej był „zmęczony” dniem poprzednim. No ale z drugiej strony są osoby, które praktycznie nie śpią na Zlocie.
oj tam
Jak to mówią… “Śniadanie na kacu jest jak przeszczep - czasem może się nie przyjąć” - może dlatego niektórzy nie ryzykują takiej operacji
Śniadanie ? Na zlocie to bardziej kolacja
Szczęśliwą dolosowaną 20 już znamy, większość to nowe twarze, ale dopływ świeżej krwi jest potrzebny
ooo! gratulacje wylosowanym