HotZlot 2015 - wątek ogólny

Czyżby “dziadkowie” wypalili się i faktycznie potrzebna jest “młoda krew”? :wink:

Czepiacie się szczegółów, takiego tempa w dotychczasowych tematach nie było :wink:

Trzeba też zabrać pod uwagę fakt, że temat HZ2015 na forum pojawił się dość późno :stuck_out_tongue:

Zrobi sie relacje z tego tematu i będą rekordy popularności :wink:

Zeszłoroczny był prowadzony do 10.06.2015 :wink: Damy radę! 

Dokładnie, a warto zauważyć,że już teraz jest prawie 700 komentarzy,a wątek jest otwarty od 2 tygodni. ;)proponuję nowy challenge 5000. :smiley:

P.S diabelska liczba 666. :stuck_out_tongue:

W zeszłym roku post 666 został napisany w 47 dniu od założenia wątku :wink: A w tym? Sami widzicie :slight_smile:

a gdzie lista partnerów zlotu?

w ubiegłym roku też była późno 

W lesie  :P

Główni są już znani, na resztę musimy poczekać :slight_smile:

Kto będzie na tegorocznym HotZlocie, na pewno się dowie, jacy są partnrzy :slight_smile:

Szkoda, byłoby fajnie.

10 PRINT “Może za rok”

20 PAUSE 365 dni

30 GOTO 10

:wink:

@Radek68

Szczęściu można pomóc, tylko trzeba popracować nad tym :wink: Blog, forum, możliwości jest kilka.

Albo partner/sponsor :smiley:

Ktoś kupi matę i ćwiczył? Wacek ćwiczyłeś, czy tylko poker

zlot w Jastrzębiej Górze? były takie nad morzem ?

fajnie by było, gdyby ktoś z “weteranów” pokusił się o jakiś taki przegląd wspomnień z poszczególnych zlotów. Osobiście z chęcią bym coś takie poczytała i poznała trochę historii :slight_smile:

Na stronie Hotzlotu na samym dole po prawej stronie masz odnośniki do poprzednich zlotów, na większości z nich są aktywne relacje.

Miłego oglądania :slight_smile:

Jastrzębia Góra po sezonie jak “wymarła”…i strome zejścia po schodkach na plażę… :slight_smile:

Mam wniosek (nie) formalny do Redakcji - było by miło, jakbyście  w jakiś sposób potwierdzili, że wszelkie wnioski i inne maile wysłane na adres rejestracja@hotzlot.com do Was docierają i zostają “przetrawione”…

Ja dostałem potwierdzenie odnośnie zakwaterowania :slight_smile: