good idea
Zasady są bardzo proste i już mogę przeprowadzać szkolenia z tej gry
Też się piszę na partyjkę jako nowicjusz w tej grze :)
Ja też jestem nowicjuszem Dzisiaj ją pierwszy raz na oczy widziałem
To może z racji braku środowego programu DP wystąpisz na Youtube ze szkoleniem z zakresu rozgrywki?
Moje łącze internetowe nie nadaje się do takich transmisji (upload na poziomie 1 Mb/s to maksimum, jakie wyciąga). Szkolenie odbędzie się w Zamku na Skale
to może i ja ustawię się w kolejce na szkolenie na temat “kolejki”
Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba założyć komitet kolejkowy
Po prostu rodzi się nowy sposób na tak zwany “fejm” Wystarczy kupić grę planszową
Jeśli będzie miejsce, to też się dokształcę
Ja jej nie kupiłem - dostałem gratis
Sława przychodzi czasem znienacka
Będziesz miał kolejkę do … kolejki
a można nie inwestować w zakupy tylko wyciągnąć coś z domowych zasobów :>?
mam Tabu, scrabble i … muszę jeszcze poszukać
Myślę, że efekt “fejmu” również wystąpi, choć mi znane są tylko Scrabble
Ja najbardziej lubię niespodzianki, nie wiem jak Wy
Nie wiem jak Ci wszyscy “gracze” znajdują na HZ czas na jakieś “gierki”. Ja tam preferuję rozmowy i dyskusje do białego rana na tematy wszelakie… jak tak wszyscy siądą nad planszówkami/kartami to bidnie będzie wyglądała integracja (z racji małych kółek wzajemnej adoracji) - mam wrażenie, że nie o to chodzi na HZ, ale mogę się mylić…
Pozostaje mi tylko przyklasnąć słowom imć gowaina
I jak tak myślę
Ale panowie wiecie jaki ubaw jest przy takiej gierce, a rozmowy o wszystkim i o niczym też są przy partyjce cały czas, do tego piwo jak najbardziej mile widziane.
Podsumowując niczym nie różni się to od Waszego siedzenia z piwem i rozmawiania przy stolikach poza tym, że dodatkowo sobie pykamy w jakąś gierkę.
Co do kółek, takie cały czas się tworzą od pierwszych zlotów, no ale jak inaczej miałoby być w końcu 160 osób nie zgra się w jednym miejscu, nawet na zdjęcie często nie wszyscy się załapują
Największe, luźne zgromadzenia osób to na koncercie albo podczas dyskusji z redakcją
Dobrze prawi