HotZlot 2015 - wątek ogólny

good idea :wink:

Zasady są bardzo proste i już mogę przeprowadzać szkolenia z tej gry :smiley:

Też się piszę na partyjkę jako nowicjusz w tej grze :) 

Ja też jestem nowicjuszem :slight_smile: Dzisiaj ją pierwszy raz na oczy widziałem :smiley:

To może z racji braku środowego programu DP wystąpisz na Youtube ze szkoleniem z zakresu rozgrywki? :wink:

Moje łącze internetowe nie nadaje się do takich transmisji (upload na poziomie 1 Mb/s to maksimum, jakie wyciąga). Szkolenie odbędzie się w Zamku na Skale :smiley:

to może i ja ustawię się w kolejce na szkolenie na temat “kolejki” :slight_smile:

Jak tak dalej pójdzie, będzie trzeba założyć komitet kolejkowy :smiley:

Po prostu rodzi się nowy sposób na tak zwany “fejm” :slight_smile: Wystarczy kupić grę planszową :smiley:

Jeśli będzie miejsce, to też się dokształcę :slight_smile:

Ja jej nie kupiłem - dostałem gratis :smiley:

Sława przychodzi czasem znienacka :wink:

Będziesz miał kolejkę do … kolejki :slight_smile:

a można nie inwestować w zakupy tylko wyciągnąć coś z domowych zasobów :>?

mam Tabu, scrabble i … muszę jeszcze poszukać :slight_smile:

Myślę, że efekt “fejmu” również wystąpi, choć mi znane są tylko Scrabble :slight_smile:

Ja najbardziej lubię  niespodzianki, nie wiem jak Wy :slight_smile:

Nie wiem jak Ci wszyscy “gracze” znajdują na HZ czas na jakieś “gierki”. Ja tam preferuję rozmowy i dyskusje do białego rana na tematy wszelakie… jak tak wszyscy siądą nad planszówkami/kartami to bidnie będzie wyglądała integracja (z racji małych kółek wzajemnej adoracji) - mam wrażenie, że nie o to chodzi na HZ, ale mogę się mylić…

Pozostaje mi tylko przyklasnąć słowom imć gowaina :slight_smile:

I jak tak myślę :stuck_out_tongue:

Ale panowie wiecie jaki ubaw jest przy takiej gierce, a rozmowy o wszystkim i o niczym też są przy partyjce cały czas, do tego piwo jak najbardziej mile widziane.

Podsumowując niczym nie różni się to od Waszego siedzenia z piwem i rozmawiania przy stolikach poza tym, że dodatkowo sobie pykamy w jakąś gierkę.

Co do kółek, takie cały czas się tworzą od pierwszych zlotów, no ale jak inaczej miałoby być w końcu 160 osób nie zgra się w jednym miejscu, nawet na zdjęcie często nie wszyscy się załapują :slight_smile:

Największe, luźne zgromadzenia osób to na koncercie albo podczas dyskusji z redakcją :slight_smile:

Dobrze prawi :slight_smile: