Po zderzeniu z autem może to być całkiem możliwe
A jakie ja miałem opory … dopiero na 2 zlocie wstecz zacząłem jakoś się integrować:)
Dobrze ze avatar spory to się zmieścił [emoji12]
WODZU " zważ w swojej łasce na proporcje miedzy płciami" to, ze jako płeć damska stanowimy zdecydowaną mniejszość sprawia, że łatwiej nam kogoś poznawać ;)?
Hmm moze powinnam stać sie “wierną” czytelniczką niektorych blogerów … Tylko czasu mam juz coraz mniej
Z tym piwem to jakieś pomówienie, ja i piwo? No way! Sytuacja tak absurdalna, że nie mogła być prawdą
Czytać możesz, nie polecam natomiast wysyłać Pana na P… po zmianę ręczników do pokoju [emoji16]
Hehe, tylko czekałem kiedy temat ręczników powróci!
Może i absurdalna,ale miała miejsce.
Było dwóch udanych jeden z fazą drugi z brązowymi śladami na ręcznikach
Należy to raczej interpretować, jako sytuację, w której ta większość bardziej chce poznać mniejszość, a z dysproporcji między jedyni i drugimi wynika natężenie rzeczonego zainteresowania (czy jakoś tak)
Temat ręczników wrócił to może i skarpetki powspominamy ?
Ileż tu cennych rad gorzej jak cos mi się pokręci i chcąc zagadać, pierwsze co przyjdzie mi na myśl to tematy i zwroty “zakazane”
WODZU cóż za fachowa odpowiedź.
Nie jestem na 100% pewien, ale na Zlocie raczej nie ma tematów i zwrotów zakazanych - chyba że to nawiązanie do Tabu, z którego zasadami zdążyłem się zapoznać
Dimatheus, co widać po miniblogu, jest w ogóle w dziesięciu miejscach w tym samym czasie
W tym roku np będzie na hot złocie i weselu brata
Co do kwestii nowych, to mogę co nieco powiedzieć z własnej perspektywy, bo dwa lata temu byłem też zupełnie nowy w tym zacnym, HotZlotowym towarzystwie. Jako osoba ciężko nawiązująca nowe znajomości, to w Kliczkowie, niestety, na ogół przebywałem w swoim własnym towarzystwie. Patrząc na dwa HotZloty, na których byłem, mogę stwierdzić, że takich osób bywa więcej. I do nich trzeba czasem wyciągnąć “pomocną dłoń” i ich zaprosić do swojego kółka, bo same nie dołączą. Bez względu na to, czy to będzie grupa osób siedzących na zewnątrz przy złocistym, czy też gracze w cokolwiek.
Jeśli zaś chodzi o Dimatheusa - pewnie ktoś z premedytacją urządza to weselisko akurat w tym terminie, żeby już tak nie spamował
Tiaa … A w jaki sposób wylądowałeś w naszym apartamencie na usługi małych chińskich rączek??
I nie mów, że nie byłeś bo są zdjęcia
Bo Loża Szyderców mnie obsiadła
Masz nieaktualne informacje
Poza tym jako Modek/Admin będę trzeci raz na Zlocie, w Kliczkowie byliśmy incognito :lol: