HotZlot 2015 - wątek ogólny

Po zderzeniu z autem może to być całkiem możliwe :wink:

A jakie ja miałem opory … dopiero na 2 zlocie wstecz zacząłem jakoś się integrować:)

Dobrze ze avatar spory to się zmieścił [emoji12]

WODZU " zważ w swojej łasce na proporcje miedzy płciami" to, ze jako płeć damska stanowimy zdecydowaną mniejszość sprawia, że łatwiej nam kogoś poznawać ;)?

Hmm moze powinnam stać sie “wierną” czytelniczką niektorych blogerów … Tylko czasu mam juz coraz mniej :wink:

Z tym piwem to jakieś pomówienie, ja i piwo? No way! :stuck_out_tongue: Sytuacja tak absurdalna, że nie mogła być prawdą :wink:

Czytać możesz, nie polecam natomiast wysyłać Pana na P… po zmianę ręczników do pokoju [emoji16]

Zwłaszcza gdy fazy nie ma :smiley:

Btw. pogoda zapowiada się rewelacyjnie na przyszły weekend :slight_smile:

post-135668-0-18948200-1435319723_thumb.

Hehe, tylko czekałem kiedy temat ręczników powróci! :wink:

Może i absurdalna,ale miała miejsce. :stuck_out_tongue: :smiley:

Było dwóch udanych jeden z fazą drugi z brązowymi śladami na ręcznikach

Należy to raczej interpretować, jako sytuację, w której ta większość bardziej chce poznać mniejszość, a z dysproporcji między jedyni i drugimi wynika natężenie rzeczonego zainteresowania (czy jakoś tak) :smiley:

Temat ręczników wrócił to może i skarpetki powspominamy :smiley: ?

Ileż tu cennych rad :wink: gorzej jak cos mi się pokręci i chcąc zagadać, pierwsze co przyjdzie mi na myśl to tematy i zwroty “zakazane” :wink:

WODZU cóż za fachowa odpowiedź.

Nie jestem na 100% pewien, ale na Zlocie raczej nie ma tematów i zwrotów zakazanych - chyba że to nawiązanie do Tabu, z którego zasadami zdążyłem się zapoznać :wink:

Dimatheus, co widać po miniblogu, jest w ogóle w dziesięciu miejscach w tym samym czasie :smiley:

W tym roku np będzie na hot złocie i weselu brata

:wink:

Co do kwestii nowych, to mogę co nieco powiedzieć z własnej perspektywy, bo dwa lata temu byłem też zupełnie nowy w tym zacnym, HotZlotowym towarzystwie. Jako osoba ciężko nawiązująca nowe znajomości, to w Kliczkowie, niestety, na ogół przebywałem w swoim własnym towarzystwie. Patrząc na dwa HotZloty, na których byłem, mogę stwierdzić, że takich osób bywa więcej. I do nich trzeba czasem wyciągnąć “pomocną dłoń” i ich zaprosić do swojego kółka, bo same nie dołączą. Bez względu na to, czy to będzie grupa osób siedzących na zewnątrz przy złocistym, czy też gracze w cokolwiek.

Jeśli zaś chodzi o Dimatheusa - pewnie ktoś z premedytacją urządza to weselisko akurat w tym terminie, żeby już tak nie spamował :wink:

Tiaa … A w jaki sposób wylądowałeś w naszym apartamencie na usługi małych chińskich rączek??

I nie mów, że nie byłeś bo są zdjęcia :stuck_out_tongue:

Bo Loża Szyderców mnie obsiadła :smiley:

Masz nieaktualne informacje :stuck_out_tongue:

Poza tym jako Modek/Admin będę trzeci raz na Zlocie, w Kliczkowie byliśmy incognito :lol: