HotZlot 2015 - wątek ogólny

Krążą plotki, że mi nie dałaś czekolady za 1000 post w zeszłorocznym wątku. Masz okazję to teraz zdementować :slight_smile: No chyba, że jak mi dawałaś to byłaś pijana i już nie pamiętasz.

E tam czekolada :arrow:  :calus:

Jak to!

pamiętam doskonale że wręczałam czekolade :smiley:

Przecież ja byłam świadkiem tego niezwykłego wydarzenia ;) 

Się zaczynam zastanawiać co przydało się na poprzednich zlotach a co nie i jak się spakować :slight_smile:

Pytanie jeszcze jaka będzie pogoda, choć wiem że jakakolwiek będzie i tak będzie zajefajnie :smiley:

Lista partnerów jest jeszcze gdzieś oprócz http://www.hotzlot.pl ? bo chyba coś przeoczyłem…

Witajcie

Dziś dostałem bardzo miły telefon od Krogulca, że mogę przyjechać na HZ 2015, muszę jednak podopinać pewne sprawy, czy mogę dokonać opłaty rejestracyjnej jutro?

Ręczników brać nie musisz, nawet jak na recepcji zabraknie możesz się zgłosić do Loży Szyderców   :wink: :stuck_out_tongue:

To  nie do nas to pytanie, trzeba się pytać od razu Krogulca  :)

Gratulacje :slight_smile: Ale o sprawy finansowe musisz chyba pytać redakcję.

O a w którym?

Eh już się nie mogę doczekać tych sesji technicznych :slight_smile:

Ciekawe kiedy pełna agenda, bo póki Fibaro i Grimbergen to same niewiadome :stuck_out_tongue:

Jak to niewiadome? Będzie o warzeniu piwa i kontroli zachodzących procesów za pomocą czujników Fibaro, z możliwością wizualizacji całości na smartfonie :wink:

miałem nadzieję, że ktoś czyta ten wątek z redakcji :wink: dlatego tutaj i dzięki

Czyta ale czy to polepszyło twoje samopoczucie ?? :smiley:

No i git, byli tacy co nie wierzyli :slight_smile:

A co do sponsorów, to z reguły główni sponsorzy mają swoje sesje techniczne. Co do Fibaro to spoko, wiadomo, da się :slight_smile: Ale ciekawi mnie jak będą wyglądać sesje techniczne Grimbergen’a. Obawiam się, że jak będą przed Fibaro, to przy sesji Fibaro będzie problem ze zrozumieniem :wink:

Sesja z degustacją ??

W tym szaleństwie jest metoda  ;)

już za parę dni, za dni parę wezmę plecak swój i … nanana :slight_smile:

Dla mnie bomba ale czy coś dla was zostanie ??

Jak zostawisz to zostanie :wink:

Fajnie będzie Cię poznać, aktywna jesteś, a to dobrze rokuje na przyszłość :slight_smile:

Twierdzę iż był by to powiew świeżości w blogowym poletku… tfu… wróć… w sesjach technicznych.

miło mi coś takiego przeczytać :slight_smile: ja też już się nie mogę doczekać aż Was poznam …

a zazdrość w oczach kolegów z salsy, którym dziś powiedziałam, gdzie i z kim spędzę weekend - bezcenna :) 

Przepraszam jeśli to gdzieś już pisałaś, ale czy zostajesz na rozszerzony?