HotZlot 2015 - wątek ogólny

Można uwierzyć w utrzymanie poziomu, ale nagle wszyscy nowi musieliby przekroczyć poziom, żeby brakło. Więc nie uprawiałbym czarnowidztwa - złocistego (lub w innym kolorze) napoju nie zabraknie.

Cóż, nie mam wielkich potrzeb alkoholowych, więc w razie konieczności podzielę się :smiley:

Podłączam się pod deklaracje Wodza - podzielę się i ja :wink: ale tylko w razie konieczności :wink:

Co jest grane prawie 2,5h i ani jednego posta, chyba coś się zepsuło :frowning:

Możliwości widzę cztery:

1. Niektórzy mogli zaślinić klawiaturę na myśl o pikwu.

2. Inni mogli iść do sklepu po odpowiednie zaopatrzenie.

3. Ktoś może się pakować.

4. Jeszcze inny próbuje zgromadzić zapasy snu przed zlotem.

PS.

1. A może za robotę się zabrali.

Niestety ten 5 punkt to jak najbardziej prawdziwy :frowning:

Daj Pan spokój, przez ten urlop to mi dwóch dni w tym tygodniu brakuje… :stuck_out_tongue: Jeszcze to forum… mogliby mi je w tym tygodniu zblokować bo naprawdę się nie wyrobię :stuck_out_tongue:

Mi padł serwer który stoi na na drugiej półkuli, na tym serwerze jest kilka wirtualek na których w tej chwili powinni pracować ludzie. Właśnie zastanawiam się czy szybciej ogarnie to ktoś na miejscu, czy może warto wsiąść w samolot i tam polecieć (żartuję, nie mam paszportu, najwyżej poleci ktoś inny :D)

To Ty tak siedzisz i pilnie śledzisz przebieg zdarzeń? :slight_smile:

Ano muszę bo jak człowiek się zagapi to w momencie do nadrobienia kilka stron jest, więc wolę na bieżąco :slight_smile:

Ktoś będzie w czwartek w Wrocławiu?

A co jest w planie na czwartek? :wink:

Serio Panowie,pracujecie? :stuck_out_tongue: :smiley: a dziś taka piękna pogoda… :wink:

No, jak ktoś ma pracę to pracuje :stuck_out_tongue:

Niektórzy trąbią przy papierach 2 zmianę :frowning:

Mi też dziś padła produkcja… Fajnie że nie ma stałych użytkowników więc nikt dupy nie zawraca :smiley:

Ja do  12  jeszcze byłem  w pracy, ale już teraz wakcjeeeeeee

Na szczęście mój szef to dobry człowiek i ja pracuję zdalnie w domu. :slight_smile:

Mam pytanie do wszystkich mobilnych :slight_smile: Na jakiej nawigacji jedziecie? Mapy Google, Automapa, Here? :slight_smile: Co polecacie? W sumie to moja pierwsza dłuższa trasa.

Hej,

Da się zrobić - 3 punkciki i masz tydzień odpoczynku od forum. :smiley:

Ja będę jechał na Navigation Be On Road na tablecie z Androidem. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Naviexpert - u różnych operatorów można wykupić subskrypcję. Jeździłem po całym kraju na tym i sprawdzała się rewelacyjnie.