Można uwierzyć w utrzymanie poziomu, ale nagle wszyscy nowi musieliby przekroczyć poziom, żeby brakło. Więc nie uprawiałbym czarnowidztwa - złocistego (lub w innym kolorze) napoju nie zabraknie.
Cóż, nie mam wielkich potrzeb alkoholowych, więc w razie konieczności podzielę się
Podłączam się pod deklaracje Wodza - podzielę się i ja ale tylko w razie konieczności
Co jest grane prawie 2,5h i ani jednego posta, chyba coś się zepsuło
Możliwości widzę cztery:
-
Niektórzy mogli zaślinić klawiaturę na myśl o pikwu.
-
Inni mogli iść do sklepu po odpowiednie zaopatrzenie.
-
Ktoś może się pakować.
-
Jeszcze inny próbuje zgromadzić zapasy snu przed zlotem.
PS.
- A może za robotę się zabrali.
Niestety ten 5 punkt to jak najbardziej prawdziwy
Daj Pan spokój, przez ten urlop to mi dwóch dni w tym tygodniu brakuje… Jeszcze to forum… mogliby mi je w tym tygodniu zblokować bo naprawdę się nie wyrobię
Mi padł serwer który stoi na na drugiej półkuli, na tym serwerze jest kilka wirtualek na których w tej chwili powinni pracować ludzie. Właśnie zastanawiam się czy szybciej ogarnie to ktoś na miejscu, czy może warto wsiąść w samolot i tam polecieć (żartuję, nie mam paszportu, najwyżej poleci ktoś inny :D)
To Ty tak siedzisz i pilnie śledzisz przebieg zdarzeń?
Ano muszę bo jak człowiek się zagapi to w momencie do nadrobienia kilka stron jest, więc wolę na bieżąco
Ktoś będzie w czwartek w Wrocławiu?
A co jest w planie na czwartek?
Serio Panowie,pracujecie?
a dziś taka piękna pogoda…
No, jak ktoś ma pracę to pracuje
Niektórzy trąbią przy papierach 2 zmianę
Mi też dziś padła produkcja… Fajnie że nie ma stałych użytkowników więc nikt dupy nie zawraca
Ja do 12 jeszcze byłem w pracy, ale już teraz wakcjeeeeeee
Na szczęście mój szef to dobry człowiek i ja pracuję zdalnie w domu.
Mam pytanie do wszystkich mobilnych Na jakiej nawigacji jedziecie? Mapy Google, Automapa, Here?
Co polecacie? W sumie to moja pierwsza dłuższa trasa.
Hej,
Da się zrobić - 3 punkciki i masz tydzień odpoczynku od forum.
Ja będę jechał na Navigation Be On Road na tablecie z Androidem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Naviexpert - u różnych operatorów można wykupić subskrypcję. Jeździłem po całym kraju na tym i sprawdzała się rewelacyjnie.