HotZlot 2015 - wątek ogólny

Jeśli miałbym dać Ci radę uniwersalną, to proponuję po wyznaczeniu trasy przez nawigację obejrzeć ją dokładnie czy nie poniosła jej “fantazja” i wtedy w trasie nie będzie niespodzianek :slight_smile: Metoda sprawdzona na różnych urządzeniach :slight_smile:

Za 3 pkt. jest tydzień? A za ile toster? :wink:

Wyobraź Sobie że nie pracujemy…i też jaramy się ładną pogodą, z przyjemnym wietrzykiem…ogólnie nastrój “karnawałowy” przez duże HZ z przodu… s020.gif

Hej,

Admin nie przewidział takiej opcji - ale możesz zgłosić taką propozycję w wątku dotyczącym forum. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Oczywiście. Nawigacja ma pomagać, a nie prowadzić jak byka - można bowiem wpaść do rzeźni. :smiley:

Pozdrawiam,

Dimatheus

A da się zastosować widełki… Np. od 8:30 do 16 i od 21 do 6 rano? :mrgreen:

Widełki to tylko u Semtexa :stuck_out_tongue:

Że niby Lucek??

Dzięki za porady :) 

Hej,

A co Ty w Overa się zamieniasz? No proszę Cię…

Pozdrawiam,

Dimatheus

Ja nie wiedziałem, że Over był w jakichś widełkach :stuck_out_tongue:

On też nie wiedział, zresztą do tej pory nie wie :stuck_out_tongue:

Kolejny update: drugim piwem będzie jednak Okocim, a nie Kasztelan.

Jeeeee - smaczniejszy od kasztelana :slight_smile:

podobnie jak rok temu automapa + pomocniczo janosik do ostrzegania…  jeszcze nigdy mnie ten pakiet nie zawiódł i oby tak zostało :D 

Byleby zimniutkie i świeżutkie :slight_smile:

A propo “zimniutkie”…jasny gwint, ale gorąco…teraz 54 stopnie w słońcu na balkonie…

A kto Ci każe na balkonie siedzieć?

Od niedawna Gwint kojarzy mi się tylko z grą karcianą :smiley:

A kto mówi że Ja na nim przebywam… s050.gif

Edit: zastój pogania zastój…ale wieczorem jak pojawi się mistrzyni salsy, Panowie nabiorą animuszu pisarskiego…ha,ha,ha

No proszę jaka zmiana, a jeszcze 2 lata temu polecałem Androida za tego twojego telefona z klawiaturą to niezbyt za tym byłeś :stuck_out_tongue: rok temu już do smartfona się przekonałeś bo szybciej z niego można było relację spamować niżeli zgrywanie aparat->laptop->relacja, a teraz tablet z Andkiem :slight_smile:

Androizacja pełną parą :smiley:

Ja bardziej skomplikowane trasy planuję na targeo większe możliwości, a stamtąd export bezpośrednio do automapy. Yanosik też jak najbardziej, pomógł uniknąć kilku mandacików.

:smiley: spytałbym czy ktoś ma karty z kolekcjonerskiej wersji Wiedzmina na xboxa i wziąłby na HZ, ale boję się, że Gowainowaci mnie zjedzą :stuck_out_tongue: