HotZlot 2015 - wątek ogólny

Ja pisałem w kontekście tego, że “wszyscy” albo “większość” jakby zaczęła grać w jakieś gry/planszówki to integracja przebiegałaby marnie…

hmmm, ale że niby o mnie mowa :)? do mistrzyni to mi daaaleko, ja skromne dziewczę jestem :smiley: dzisiaj nie tańcuję to i wcześniejszym wieczorem zaglądam. Jeśli moja obecność może wpłynąć na ruch na forum - to melduję, że jestem.

łeee nic to nie dało - nadal cisza…

Tylko i wyłącznie AutoMapa :wink: Chyba partnerzy z MapaMap się nie pogniewają 8)

ja jadę na kombinacji TomTom (navi) + Yanosik (ostrzeżenia)

Musisz Madafakera pociągnąć … za język :wink:

Moja specjalność to… rękodzieło, zwane też przez niektórych robótkami ręcznymi ( spieszę z wyjaśnieniem - zajmuję się scrapbookingiem :slight_smile:

a Madafaker obserwuje rozwój wypadków z ukrycia… :slight_smile:

Może przywieziesz jakąś próbkę twojego talentu.

A jest coś czego nie robisz…będzie krócej… g025.gif

Zagrałbym w to w realu, zastanawiałem się nad kupnem, była ostatnio aukcja za 290zł chyba, teraz trochę droższa:

http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-karty-gwint-plocienna-mapa-i5501020359.html

Chyba sobie podaruję z nadzieją że kiedyś osobno wydadzą w normalnej cenie :slight_smile: Starcza mi na razie sam wiedźmin i planszówka :slight_smile:

@gowain, nie wydaje mi się żeby planszówki miały zagrozić HotZlotowi, większość i tak nie zagra, jak już kilka osób :slight_smile:

Sam chętnie w coś zagram no ale nie będę siedział nad tym 4 dni, piwko z innymi jest najważniejsze :slight_smile:

Kurczę, chyba tylko ja poza nawigacją uzbrojony jestem w rozwiązanie analogowe pod tytułem CB :smiley: Byle tylko nie nadziać się na kanale 19 na “Stasia” z kabaretu Smile :wink:

Szerokości :wink:

Ekipa w składzie Krogulec, Szarameta, Kristov_pl i Gutek melduje się na miejscu :wink: Jest… cicho xD

Jeszcze… :stuck_out_tongue:

to cisza … Przed “burzą”…

No to kiedy relacja na żywo?

Jest Gutek, jest burza   :wink: :stuck_out_tongue:

A Docent gdzie?

Myślałem, że herbata się już parzy :wink:

Zapowiada się powtórka upałów z Kliczkowa… oj poleje się złociste, poleje… jakoś gasić pragnienie trzeba będzie, a tu jeszcze browar partnerem… zapowiada sie ciekawie :smiley:

Czas się teraz fatalnie dłuży…

Bardzo fatalnie… Mógłby już być czwartkowy wieczór :slight_smile: