Ja pisałem w kontekście tego, że “wszyscy” albo “większość” jakby zaczęła grać w jakieś gry/planszówki to integracja przebiegałaby marnie…
hmmm, ale że niby o mnie mowa :)? do mistrzyni to mi daaaleko, ja skromne dziewczę jestem dzisiaj nie tańcuję to i wcześniejszym wieczorem zaglądam. Jeśli moja obecność może wpłynąć na ruch na forum - to melduję, że jestem.
łeee nic to nie dało - nadal cisza…
Tylko i wyłącznie AutoMapa Chyba partnerzy z MapaMap się nie pogniewają 8)
ja jadę na kombinacji TomTom (navi) + Yanosik (ostrzeżenia)
Musisz Madafakera pociągnąć … za język
Moja specjalność to… rękodzieło, zwane też przez niektórych robótkami ręcznymi ( spieszę z wyjaśnieniem - zajmuję się scrapbookingiem
a Madafaker obserwuje rozwój wypadków z ukrycia…
Może przywieziesz jakąś próbkę twojego talentu.
A jest coś czego nie robisz…będzie krócej…
Zagrałbym w to w realu, zastanawiałem się nad kupnem, była ostatnio aukcja za 290zł chyba, teraz trochę droższa:
http://allegro.pl/wiedzmin-3-dziki-gon-karty-gwint-plocienna-mapa-i5501020359.html
Chyba sobie podaruję z nadzieją że kiedyś osobno wydadzą w normalnej cenie Starcza mi na razie sam wiedźmin i planszówka
@gowain, nie wydaje mi się żeby planszówki miały zagrozić HotZlotowi, większość i tak nie zagra, jak już kilka osób
Sam chętnie w coś zagram no ale nie będę siedział nad tym 4 dni, piwko z innymi jest najważniejsze
Kurczę, chyba tylko ja poza nawigacją uzbrojony jestem w rozwiązanie analogowe pod tytułem CB Byle tylko nie nadziać się na kanale 19 na “Stasia” z kabaretu Smile
Szerokości
Ekipa w składzie Krogulec, Szarameta, Kristov_pl i Gutek melduje się na miejscu Jest… cicho xD
Jeszcze…
to cisza … Przed “burzą”…
No to kiedy relacja na żywo?
Jest Gutek, jest burza
A Docent gdzie?
Myślałem, że herbata się już parzy
Zapowiada się powtórka upałów z Kliczkowa… oj poleje się złociste, poleje… jakoś gasić pragnienie trzeba będzie, a tu jeszcze browar partnerem… zapowiada sie ciekawie
Czas się teraz fatalnie dłuży…
Bardzo fatalnie… Mógłby już być czwartkowy wieczór