Za gabaryty bym się nie wypłacił. Chociaż nie wykluczam gdyby było gdzieś dalej
A powinien tyłek,nie?
Phi, ja pewnie wstanę koło 9.00 tez się wyrobię
Oczywiście, masz rację, zwłaszcza że wraz ze wzrostem spożycia środków rozweselających, zarówno płynnych, stałych jak i gazowych przytoczone przez Ciebie klimaty przyjmują się doskonale, to jednak zapewne wiesz, że Zloty zdominowane są przez muzykę rockową
Zdaję sobie sprawę, że ta wizualizacja jest bolesna, ale to świadczy o tym, że Twoja wyobraźnia emanuje bogactwem, a sam przykład dobrze obrazuje względność czasu
Hej,
Nie, bardziej chodziło o to, że Over prosił, by ograniczyć mu dostęp do forum w pewnych godzinach, bo po procentach głupoty wypisywał. Ale to tak nie działa.
Kto nie idzie z postępem, ten się cofa.
No jestem z Ciebie mega dumny! Brawo, WODZU!
A tam, praca nie zając - nie ucieknie. A bez sensu za nią gonić.
Genialne!
W tym roku najpóźniej startuję ja - niedziela koło godziny 7-mej.
Ale to dobrze - bo znaczy, że mózg jest na swoim miejscu!
– Edyta –
PS. Musiałem powycinać cześć emotek z cytatów, bo post nie chciał się wysłać z powodu ich zbyt dużej ilości. Hahahah…
Pozdrawiam,
Dimatheus
Wszechwładny Dima wycina emotki…
Tak,mózg jest na swoim miejscu.
Mateusz tak się zastanawiam, co oni ci tak słodzą, wszechwładny, wszechobecny itd, itp. Na Twoim miejscu miał bym poważne obawy czy ktoś tu czegoś nie knuje. To na kilometr ocieka wazeliną :P :P
Dima najpóźniej wyjeżdża, a ja najwcześniej lub jeden z tych, a mianowicie o 10 w czwartek
Damian limit emotek dotyczy tylko moderatorów, bo im tak za dużo nie wypada
Mateusz a co ci wypadło? (poza weselem brata)
Paczkomaty, tylko nie wiem czy komuś będzie się chciało lecieć go odebrać
A ja mam inne pytanko. Ma ktoś może ze zlotowiczów opaskę MiBand i mógłby zabrać ze sobą?
Lepiej szukać kogoś kto ma Zeaplus Band. [emoji12] Ja ciągle czekam.
No to weź mnie nawet nie porównuj… Ja z innych powodów chciałem blokady. Dziś niestety forum znów mi w pracy działa
Czemu nie mogę “polubiać” postów semtexa? On jest aż tak “nielubiany”? Zawsze mi się wydawało, że jest w miarę spoko, aczkolwiek forum sądzi inaczej
Trzeba było mu NetNianię zainstalować i wdrożyć ograniczenia PEGI 3
Bo postów/pracy admina nie można lubić albo nie lubić. Trzeba akceptować.
MiBand mi się spodobał cenowo i funkcjonalnie, ale nie wiem czy da się to sprawować z innymi urządzeniami niż Xiaomi Poza tym chciałem zerknąć jak to w ogóle działa, wygląda. Zeaplus Band tez wygląda ciekawie - co lepsze? Jak myślisz? xD A bierzesz jakieś chińskie gadżety ze sobą?
No ja zakupiłem Zeaplus Banda bo ma wyświetlacz i kosztuje podobnie jak Mi. Na zlot biorę tylko telefon.
Ja wyjdę z domu w czwartek tuż po 18-ej, więc - nie licząc tych, którzy będą mieli przedzlot we Wrocławiu, będę chyba pierwszy
Hej,
Musiałem, inaczej nie wysłałbym mojego posta. Widocznie twórcy forum nie przewidzieli wątków, w których będzie się cytować więcej wypowiedzi z emotami.
I tak ma być.
No właśnie też się zastanawiam. Może jakiś biznes mają?
Oj nie tylko - dotyczy wszystkich. Aczkolwiek w przypadków modów wypadałoby to zmienić.
Właśnie sam nie wiem, o czym Axles pisał. Ogólnie tylko wesele, ale przeniesione z piątku na sobotę. Nie mam więc innej możliwości, jak pojawić się dopiero w niedzielę.
No to jak - chcesz te punkty czy nie? Dla Ciebie się poświęcę i wyklikam Ci z jakimś ładnym opisem.
Pozdrawiam,
Dimatheus
A mam możliwość wyboru opisu? :turn-l: