Dobrze że w mojej maszynie nie ma turbiny.
semtex: Nie mogę przyjechać na zlot, auto mi się zepsuło
Krogulec: Będą dawać szklanki grimbergena
semtex: Dobra, nie ważne jednak będę
Jak tylko zechcesz Cyryl na pewno Ci zamontuje (najpierw wydrukuje) :P
Kto nam tu sabotuje liczbę postów ?
Fucktycznie było ponad 1600 <szok>
Kąpielówki kupione, wiec można już w spokoju czekać na jutro
Godzina 22:00 minęła, ruszam więc na HotZlot na dobre (5 godzin temu pokonałem ledwie 33 km).
Po długim dniu wreszcie i ja wróciłem do domu po pracy. Zastanawiam się, pakować się czy położyć spać?
Czyżby jakaś cenzura zadziałała?
Gdzie szukać agendy w formie elektronicznej? Żeby do kalendarza wrzucić sobie?
22:47 a ja właśnie jadę do firmy na awarie, nie miał sie kiedy zepsuć piec… Ehhh
Nie wiem ile żyć miał na stanie, ale z mojej winy żadnego mu nie ubyło
Edit:
Opadła mi szczęka. Właśnie zobaczyłem komunikat “Odpowiedź nie został dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko”.
Na smartfonie? SRSLY?
A to już inna magia, bo na ogół wszystko jest poprawnie, a czasem raz napisany tekst jest zdublowany, mimo że w polu edycji widnieje tylko raz.
Odpuść, w piekle kilka dni bez kotła wytrzymają
No dobra, chyba to dobry czas aby się spakować:)
Mi najlepiej pakuje się rano, godzinę przed wyjazdem
Zaszalej, spróbuj pół godziny przed wyjazdem, emocje będą nieporównywalnie większe
zapewne będzie na kartce w zestawie powitalnym kod do zeskanowania… tylko nie bardzo jest to czym otworzyć przynajmniej na androidzie- próbowałem na 2 poprzednich zlotach bez skutku :D
A mi na Windows Phone udało się to dwukrotnie zaimportować
Dzięki, masz rację
Ja nie miałem problemu na Androidzie, ale chyba plik importowałem w kalendarzach Google i wtedy się wszystko zesynchronizowało
Co zlot motywuje do napraw to masakra, dwie godziny i piec może wrócić do produkcji