HotZlot 2015 - wątek ogólny

Dobrze że w mojej maszynie nie ma turbiny.

semtex: Nie mogę przyjechać na zlot, auto mi się zepsuło

Krogulec: Będą dawać szklanki grimbergena

semtex: Dobra, nie ważne jednak będę

:wink:

Jak tylko zechcesz Cyryl na pewno Ci zamontuje (najpierw wydrukuje) :wink:  :P

Kto nam tu sabotuje liczbę postów ? :stuck_out_tongue:

Fucktycznie było ponad 1600 <szok>

Kąpielówki kupione, wiec można już w spokoju czekać na jutro :slight_smile:

Godzina 22:00 minęła, ruszam więc na HotZlot na dobre :slight_smile: (5 godzin temu pokonałem ledwie 33 km).

Po długim dniu wreszcie i ja wróciłem do domu po pracy. Zastanawiam się, pakować się czy położyć spać?

Czyżby jakaś cenzura zadziałała? :slight_smile:

Gdzie szukać agendy w formie elektronicznej? Żeby do kalendarza wrzucić sobie?

22:47 a ja właśnie jadę do firmy na awarie, nie miał sie kiedy zepsuć piec… Ehhh

Nie wiem ile żyć miał na stanie, ale z mojej winy żadnego mu nie ubyło :slight_smile:

Edit:

Opadła mi szczęka. Właśnie zobaczyłem komunikat “Odpowiedź nie został dodana, ponieważ została napisana zbyt szybko”.

Na smartfonie? SRSLY?

A to już inna magia, bo na ogół wszystko jest poprawnie, a czasem raz napisany tekst jest zdublowany, mimo że w polu edycji widnieje tylko raz.

Odpuść, w piekle kilka dni bez kotła wytrzymają :wink:

No dobra, chyba to dobry czas aby się spakować:)

Mi najlepiej pakuje się rano, godzinę przed wyjazdem :slight_smile:

Zaszalej, spróbuj pół godziny przed wyjazdem, emocje będą nieporównywalnie większe :smiley:

zapewne będzie na kartce w zestawie powitalnym kod do zeskanowania… tylko nie bardzo jest to czym otworzyć przynajmniej na androidzie- próbowałem na 2 poprzednich zlotach bez skutku :D 

A mi na Windows Phone udało się to dwukrotnie zaimportować :smiley:

Dzięki, masz rację :wink:

Ja nie miałem problemu na Androidzie, ale chyba plik importowałem w kalendarzach Google i wtedy się wszystko zesynchronizowało :slight_smile:

Co zlot motywuje do napraw to masakra, dwie godziny i piec może wrócić do produkcji