HotZlot 2015 - wątek ogólny

Nie ma to jak odpowiednia motywacja:)

Czas spać, za 5 godzin pobudka. Do zobaczenia za kilkanaście godzin Panie i Panowie :slight_smile:

Hej,

A no to wszystkim szerokości wypada życzyć. Dojedźcie cali i zdrowi. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Dimatheus, dlaczego Ty nie śpisz o tej porze?

“Nie śpi bo trzyma kredens” :slight_smile:

Pora wyruszać. 

Spać? Po HotZlocie się wyśpicie :smiley: Po 4 i pół godzinach krążenia dotarłem do Rzeszowa. Teraz prosto autobahnem do Krakowa…

Msnet jesteś jeszcze w Rzeszowie albo okolicy?

Zabralbym się z Tobą bo autobus mi uciekł.

Nie tak prosto, jeszcze zjazdka na Dębicę i z Dębicy do Tarnowa krajówką :slight_smile:

Jedziemy RegioBusem Przewozów Regionalnych. W Dębicy 3.30.

A tymczasem horyzont się rozjaśnia, czyli wstaje nowy dzień :slight_smile:

Longhorn2009 - jak napisał fiesta, jadę InterRegioBusem. O 3:30 przystanek w Dębicy.

A ja zjadłam śniadanko godzinę temu,odwiozłam McD i…odechciało mi się spać. :stuck_out_tongue: czekam na wschód słońca. :smiley: Szerokości dla Was! Jedźcie bezpiecznie! :slight_smile:

Ja też już ubrana czekam na współtowarzyszy mej podróży. Zdążyłam tej nocy pospać aż 2h :wink:

Noc była za krótka i nie zdążyłem spać :slight_smile:

To efekt pełni :wink: Ja obudziłem się z podartą odzieżą, kawałkami wrzosów pod paznokciami, porośnięty sierścią i doprowadzam się do normalności :wink:

To stąd krew na moich zębach… :smiley:

O 8 jadę oddać auto zastępcze, które dostałem w warsztacie, przesiadam się do drugiego auta zastępczego i ruszam, powinienem być na miejscy bardzo późnym popołudniem ale wieczorem. Oby korków nie było :stuck_out_tongue:

To sierść kota… :stuck_out_tongue:

Nie będzie Cie? :frowning:

Niestety nie Ziggi. :frowning: ale weź mi obiecaj,że się z Mańkiem podzielicie wygraną i nie dacie się nowym wygryźć. :smiley:

Coś niewiele się dzisiaj dzieje na forum :smiley:

Bo większość zlotowiczów w drodze.